Witam!
Po wczorajszych sukcesach postanowiłem otworzyć temat także dziś,oby z takim samym skutkiem

Moje propozycje:
Washington-Atlanta H(0-7) typ-1
New Jersey-Charlotte H(0-7) typ-1
Chicago-New York H(0-8) typ-1
Houston-
Minnesota H(0-8) typ-2
WASH po serii 4 porażek(z czego 3away,a ostatnia w domu z DET 111:115)napewno będzie mocno zmotywowany do przerwania tej złej passy.ATL po kilku niezłych(jak na ich potencjał:-)meczach doznała bolesnej porażki @ORL 79:98.Sam J.Johnson to za mało by przeciwstawić się Czarodziejom.A poza tym Arenas dawno nie rzucił ok.40pkt, czas to zmienić

Do
NJ mam bardzo podobne uzasadninie, seria porażek na "dzikim"zachodzie i teraz muszą nadrabiać w domu, a okazja ku temu idealna bo przyjeżdżają "Bobki".Może wreszcie cudowne trio (Carter+Jefferson+Kidd)zafunkcjonuje jak należy i...handi zostanie pokryty
CHI gra 2.raz z rzędu z NY,tym razem we własnej hali.Biorąc pod uwagę wynik 1.meczu (NY-CHI 95:106)i najnowsze osłabinia NY(Richardson & Frye)nie widzę innej opcji jak pewne zwycięstwo Byków
Minnesota dała mi kasę już wczoraj,ale spróbuję jeszcze raz pomocy z ich strony

HOU ostatnio 3 wygrane z rzędu, ale mało przekonujące(@NY+7,WAS+4,MEM+9).Myślę,że Leśne Wilki również postawią im trudne warunki.
K(in)G ograniczy poczynania Yao,M.James wreszcie zagra na wyższym poziomie,R.Davis dorzuci swoje i...wygląda to naprawdę OK

Czekam na wasze opinie do moich typów. a także na wasze propozycje
POZDRAWIAM