#6458935 - 04/05/2015 21:24
Re: Kibice [18]
[Re: Piostar]
|
old hand
Meldunek: 27/11/2002
|
To że jak się ma się pecha to można zginąc i z rąk tostera.
Gdyby siedział na trybunach jego przyczynienie sie do własnej śmierci byłoby ZEROWE ( poza tym że przyszedł na mecz) . A że zrobił sobie wycieczkę na na drugą stronę boiska, bynajmniej nie po to aby wykonać gest przyjaźni to w jakimś stopni przyczynił sie do takiego zbiegu okolicznosci. Wykonał czyn zabroniony.
POLICJANT ZAWINIŁ i powinien ponieś konsekwencje jak najsurowsze. Moze nie umie strzelać a może głubi i myślał że jak kula gumowa to nic nie moze zrobić, może nie znał przepisów itp
Prawo prawem a życie życiem.
Jakie prawo jeden kibol ma prawo bić drugiego kibola albo sprzedać mu kosę za słowne obrażanie jego klubu ?
|
Do góry
|
|
|
|
#6459085 - 05/05/2015 00:20
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna/...o-swoje-zdrowiespadłem z krzesła, ja pierdziele chyba po to jest ochtona aby reagować a nie bać sie o życie, kurde po ch... to tam są, przecież to ich praca!!!!! Ale tak to jest jak się zatrudnia jakiś niepełnosprawnych i emerytów... Szef tej firmy i cała ta ochrona powinna odpowiadać za niedopełnienie obowiązków!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#6459094 - 05/05/2015 01:11
[Re: kazow]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
@podstawek juz diagnozuje brak doszkolenia lub premedytacje.. a moze po prostu normalny mlody czloweik ktory jest w policji DOSTAL ROZKAZ i strzelal i to byl wypadek? moze go ktos popchanal, moze biegnacy sie schylil i dostal w ramie (nie jak wczesniej mowili w szyje)
Już Ci podstawek ostatnim zdjęciem chyba parę wersji uciął. teraz koles ma traume na cale zycie a moze i jeszcze dostanie pare lat O czym Ty człowieku w ogóle piszesz ?!!? Traume to ma i do końca życia będzie mieć jego małoletnie dziecko, któremu to życie również już zostało zniszczone, a konsekwencje zdarzenia już zawsze będą mu towarzyszyć. Niektórym to się chyba popierdolił fakt, że życie ludzkie jest nieodwracalne i nie da się mieć kolejnego jak w grach komputerowych. Nie bronię tego człowieka, bo złamał prawo za co powinien jak najbardziej zostać ukarany ale kara jaka została wymierzona była nie adekwatna do czynu jaki popełnił. Traume... oby miał takie samo piekło jakie zgotował jego dziecku.
|
Do góry
|
|
|
|
#6459123 - 05/05/2015 07:25
|
veteran
Meldunek: 13/02/2006
|
A gdyby tatus zyl to syn pekalby z dumy jaki to chojrak jego tato. Myslisz ze mialby traume gdyby wszystkie karetki zjechaly sie na stadion opatrzec potluczenia i rozciecia twardzieli a w tym czasie na miescie ktos by umarl bo nie mialby kto udzielic im pomocy. Z jednym sie zgodze smierc jest nieodwracalna, kalectwo tez nieodwracalne. Syn potrzebuje ojca zona meza. Zgadzam sie z tym w 100%. Z tym ze skora ja mam takie oczekiwania to rowniez respektuje prawa innych synow i innch zon do zycia ze swoim mezem i ojcem. Dlatego mam cos takiego jak poczucie odpowiedzialnosci. Dlatego nie prowokuje zdarzen takich jak to okresliles prowadzacych do stanu nieodwrocalanego jakim jest smierc. Dlatego nie biegam bo boisku zeby napierdalac sie z kim popadnie. Bo moje poczucie odpowiedzialnosci ,wyobraznie i instyknt podpowiada mi ze starcie takich dwoch duzych grup moze roznie sie zakonczyc. Moze nie zginie nikt od bezposredniego ciosu ale moze ktos ucierpiec na skutek jakiejs paniki moze tam w tym sektorze byly jakies dzieciaki i moglyby byc stratowane przez rozwydrzonych idiotow, moze akcja przenioslaby sie na miasto i ucierpieliby ludzie przypadkowi. czy bylaby to ich wina czy tatus albo jego rodzina mialaby traume z tego powodu?
|
Do góry
|
|
|
|
#6459126 - 05/05/2015 08:10
[Re: TEO]
|
veteran
|
Wyskoczyło parę osób na murawę i wilekie halo. Kurwa psów było chyba tyle samo co tych Chłopaków, to już tarcze i pałki nie wystarczą. Taką mamy policję, pierwszy lepszy po jednym płaskim by padł. Niedługo może jak ktoś przejdzie na czerwonym to będą z gumowych kul pruli. Mam nadzieje że ten człowiek dostanie wyrok jak za morderstwo i potrakytuja go tak jak zwykłego obywatela a nie zmyja sprawę jakimiś zawiasami. na czerwonym przejedzie? z gumowych kul? ja bym prul ostra i to cala serie i w huju bym mial czy strzelam w nogi czy prosto w baniak bez mozgu
|
Do góry
|
|
|
|
#6459129 - 05/05/2015 08:39
[Re: magic321]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/10/2005
|
Wyskoczyło parę osób na murawę i wilekie halo. Kurwa psów było chyba tyle samo co tych Chłopaków, to już tarcze i pałki nie wystarczą. Taką mamy policję, pierwszy lepszy po jednym płaskim by padł. Niedługo może jak ktoś przejdzie na czerwonym to będą z gumowych kul pruli. Mam nadzieje że ten człowiek dostanie wyrok jak za morderstwo i potrakytuja go tak jak zwykłego obywatela a nie zmyja sprawę jakimiś zawiasami. na czerwonym przejedzie? z gumowych kul? ja bym prul ostra i to cala serie i w huju bym mial czy strzelam w nogi czy prosto w baniak bez mozgu Masz 14 lat? A może pracujesz już na wymarzonej komendzie?
|
Do góry
|
|
|
|
#6459132 - 05/05/2015 08:47
|
veteran
|
mam 45 lat i moja zone kierowca smiertelnie potrocil wjezdzajac na czerwonym swietle. chesz jeszcze podyskutowac?
|
Do góry
|
|
|
|
#6459167 - 05/05/2015 12:02
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
Wyskoczyło parę osób na murawę i wilekie halo. Kurwa psów było chyba tyle samo co tych Chłopaków, to już tarcze i pałki nie wystarczą. Taką mamy policję, pierwszy lepszy po jednym płaskim by padł. Niedługo może jak ktoś przejdzie na czerwonym to będą z gumowych kul pruli. Mam nadzieje że ten człowiek dostanie wyrok jak za morderstwo i potrakytuja go tak jak zwykłego obywatela a nie zmyja sprawę jakimiś zawiasami. na czerwonym przejedzie? z gumowych kul? ja bym prul ostra i to cala serie i w huju bym mial czy strzelam w nogi czy prosto w baniak bez mozgu Nie przejedzie tylko przejdzie. Czytaj dokładniej.
|
Do góry
|
|
|
|
#6459266 - 05/05/2015 16:40
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
mam 45 lat i moja zone kierowca smiertelnie potrocil wjezdzajac na czerwonym swietle. chesz jeszcze podyskutowac? ale powiedz, musialo ci rozum odebrac?
|
Do góry
|
|
|
|
#6459341 - 05/05/2015 19:51
[Re: Inzaghi78]
|
Eliminator
Meldunek: 02/12/2003
|
Mam nadzieje że ten człowiek dostanie wyrok jak za morderstwo i potrakytuja go tak jak zwykłego obywatela a nie zmyja sprawę jakimiś zawiasami. czyli tak z 10lat i wyjscie po 5 znajac prawo w POlandii Jak wszyscy wiedza i znaja mnie od lat ZAWSZE stałem po stronie "kiboli" uzywajac jezyka platformersow i nie zamierzam tego zmieniac ale tez nie przesadzajmy i nie uprawiajmy takiej martyrologii nad gosciem bo zaraz zaczniemy krzyczec SANTO SUBITO Inzaghi ta dycha była by i tak za mało, ale boje się że to nawet tyle nie będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#6459498 - 05/05/2015 21:29
[Re: TEO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Inzaghi ta dycha była by i tak za mało, ale boje się że to nawet tyle nie będzie.
Ja nie mialem na mysli ze on tyle dostanie tylko ze w Polsce prawo dziala w taki a nie inny sposob... a co do tego przypadku to daje spore szanse ze nic nie dostanie takze o tych 10 latach mozesz zapomniec
|
Do góry
|
|
|
|
#6459676 - 05/05/2015 23:03
[Re: vamos rafa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2012
|
Nie takie awantury były i obyło sie bez strzelania,poza tym gdzie był strzał ostrzegawczy? Czemu municypalni nie celują od pasa w dół? Chuj im w dupsko za to co zrobili i tu nie ma rozmowy,policjant co zabił powinien iść siedzieć.
Mnie jednak co innego rozwaliło... Kilkuletni synek który zostaje bez rodziców i z wielkim smutkiem,Ojciec nie żyje a matka odeszła jakiś czas temu. Po oglądnięciu filmiku u Stonogi mi sie serce załamało. Stadionowe awantury lubie jak najbardziej,ale chłopak z Knurowa wybiegł po pewny przypał... nawet nie chodzi o śmiertelny strzał,ale za samą awanture z policja mógl iść siedziec.Ja bym napewno tak nie postapił. I zostawił takiego małego brzdąca... ehh bo własnie takie bezmózgi chodzą na mecze i kręcą zadymy po 4 gazowanych z Biedry... Przecież zaden normalny ojciec nie biega po murawie w bluzie z kapturem i zgrywa kozaka przez psiarnią bo jest w grupie, tylko siedzi z rodziną i zajmuje się synem.....
|
Do góry
|
|
|
|
|
|