kK przekonaj, żeby się odjebał od kuwety..tu nic ciekawego. Od czasu jak zacząłem z nim iść na otwartą wymianę ciosów, to kazi mi wszystko, nawet najbardziej zakamuflowane..
Derby miasta Umea. Gospodarze kiedyś muszą zdobyć jakiś punkt, może właśnie dziś ?? TTG FF w dziewięciu dotychczasowych spotkaniach 3 bramki, strzelone i 27 straconych, co o dziwo..nie przełożyło się na punkty Umea zaś, nieco lepiej wygląda w tabeli, ale przedsezonowe prognozy, plasowały tę drużynę zdecydowanie wyżej, na miejscach 5-6.. Może własnie dziś ?? Znalazłem ciekawy zakład, który niejako skłonił mnie do pochylenia się nad tym akurat spotkaniem, traktujcie to więc bardziej zabawowo..( niektórzy uważają że, życie polega na tym by dobrze się bawić )
Kontynuujemy spacer, pośród psiego jazgotu, a piachami norweskich klepisk dochodzimy aż do szwedzkich...
Kvik x @4,20 0-1 -1 Nardo x @5,50 0-1 -1 Kvik o1,5 ht @2,05 -1 Atvidaberg dnb @3,80 4-3 -1 ( kurwa to nie ta liga ani drużyny, żeby były takie kursowe przepaście )
Są przesłanki...zawsze sobie można tak ułożyć teorie, że się znajdzie... Dlatego dzisiaj inwestuję w Geteborg.
T3 IFK dnb @1,99 3/10
1-2
T1 2-0 T2 2-0 T3 2-5,97
Już wcześniej pisałem, że takie różnice kursowe, to nie w tych ligach i nie takie drużyny, więc dziś kolejny raz idę tą drogą, tym bardziej, że po miesięcznej ligowej przerwie, dużo zmienić się mogło. T4 Ostersund z iksem @2,15 1/10 T5 da gol @1,67 2/10
no i niech szczeka..powrót na klepiska, chociaż dzisiaj wjedziemy na ładną wykładzinę w mieście Trondheim, gdzie czwartoligowiec Byasen, gościć będzie zespół z miasta łowców wielorybów, Sondefjord. Drużyna z Elity w najbliższa niedzielę ma kolejną ligową potyczkę, w Sarbsborgu, czwarte spotkanie na przestrzeni dwunastu dni, a skład, na tle innych ligowców lekko szczuplejszy. Chcieli nawet przełożyć dzisiejszy mecz, ale z takiego prozaicznego powodu, im sie nie udało.. Odwołano lot samolotu i musieli jechać autobusem raptem te.. ponad 600 km.. Wrzucam to do normalnego trybu numerycznego i.. T6 Byasen x @7,80 1/10