|  
| 
| 
| 
| #784630 - 14/12/2006 10:59  Re:  Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [5]
[Re: Dziabor] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/02/2004
 | 
Policyjni pirotechnicy, którzy prześwietlili trzy podejrzane pakunki znalezione w czwartek na wrocławskim Moście Pokoju, zdecydowali o nierozbrajaniu ich na miejscu, lecz przewiezieniu na wojskowy poligon.
 Ze zdjęć rentgenowskich wynika, że w środku pakunków znajdują się urządzenia i przewody elektryczne oraz walec.

Podejrzane paczki zostaną umieszczone w specjalistycznym wozie, przewiezione na poligon i tam zdetonowane - powiedział st. asp. Wojciech Wybraniec z biura prasowego wrocławskiej policji.

Pakunki zostały zauważone na Moście Pokoju w czwartek około 7.45 rano. Most został natychmiast zamknięty dla samochodów, tramwajów i ruchu pieszego.

Z powodu wyłączenia mostu, w okolicach Mostu Grunwaldzkiego, Urzędu Wojewódzkiego i Muzeum Narodowego, koło których znajduje się Most Pokoju tworzą się korki. Tramwaje stoją na pl. Dominikańskim, dwa przystanki przed mostem.
i jak ja na druty dojade   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #785168 - 14/12/2006 15:35  Re:  Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [5]
[Re: Dziabor] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  28/12/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #785513 - 14/12/2006 18:39  Re:  Nic się nie dzieje, kto poklika o głupotach ? [5]
[Re: nOcnY] |  
|   Didżej

Meldunek:  06/10/2002
 | 
Witam. Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post, więc może tutaj spróbuję...   Czy ktoś zna 'komendę(nr+jakieś hasło?)  jakie trzeba podać, aby aktywować sms-y do orange  ? Dzięki wielkie... Szukam na ich stronce, ale ja chyba ślepy... :> |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |