Sami się wystawiają. Te wszystkie relacje na różnych portalach społecznościowych typu....właśnie jesteśmy na lotnisku w drodze na wakacje itp oczywiście nie popieram złodziejstwa ale czasami ludziska sami pomagają aby ich ograbić
Sensei
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/07/2009
Radio Akadera Politechniki Białostockiej jest rozgłośnią akademicką z wieloletnią tradycją. Mieści się w Hotelu Asystenta Politechniki Białostockiej. Nadaje na częstotliwości 87,7 MHz. Zasięg radia to miasto Białystok i okolice w promieniu 50 km. Działalność programowa jest związana przede wszystkim ze środowiskiem akademickim. Dziennikarze przywiązują także dużą wagę do spraw miejskich dotyczących zwłaszcza ludzi młodych.
co do fantasy trudne sprawy ....finansowe trzeba u Vicenta limit kredytowy odtworzyć(jak sie zgodzi } mnie tam z automatu dopisało przy stworzeniu drużyny- jak Białego co do włoskiej to nie wiem nie ogarniałem tej nowej fanty
co do fantasy trudne sprawy ....finansowe trzeba u Vicenta limit kredytowy odtworzyć(jak sie zgodzi } mnie tam z automatu dopisało przy stworzeniu drużyny- jak Białego co do włoskiej to nie wiem nie ogarniałem tej nowej fanty