#649688 - 08/12/2006 21:50
Re: LEAGUE ONE&TWO
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Po głębszej analizie czas na moje wypociny:
LEAGUE ONE
Chesterfield - Oldham Kurs na gości kuszący, zwłaszcza w obliczu absencji najlepszego strzelca Chesterfield. Folan 13(4)-6 br, a także Bailey 10(2) i Hurst 19(2) - ich występ jest niepewny, a Oldham bez znaczących ubytków. Poza tym nie zapominajmy o tym, że gospodarze mają wąską kadrę (bodajże ledwie 21 zawodników grało w tym sezonie, z czego 3 śladowo), w listopadzie grali 7 meczy, we wtorek grają powtórkę w SJ Trophy. Prędzej czy później muszą mieć dość piłki. Choć pewne tego przesłanki się pojawiły (porażka w FA Cup z Basingstoke po serii 7 meczy w cyklu 3-4 dniowym), a jedyny ich sukces w ostatnim czasie, to zwycięstwo z przedostatnim Cheltenham. Oldham natomiast w wielkiej formie - 6 kolejnych zwycięstw (5 w lidze), 4 kolejne mecze bez straty gola. Ich ostatnia porażka miała miejsce 1.11 w SJ Trophy z Chesterfield !!! Czas na rewanż ???
Yeovil - Gillingham Yeo po świetnym początku spuściło z tonu. Mimo wszystko ten klub mnie zadziwia, bowiem grają dopiero czwarty sezon na zawodowych boiskach !!! Do tej pory awansowali wyżej po dwóch latach gry w Two, a w One grają drugi sezon. Nadarza się okazja do przełamania kryzysu, gdyż na Huish Park zawita ligowy średniak, słabo grający na wyjazdach. Gillingham ma na koncie 3 kolejne wyjazdowe porażki, a wcześniej przegrywali już wydawałoby się wygrane mecze - 2:4 z Bradford (prowadzili 2:0), 3:4 z Crewe (prowadzili 3:1, bramki stracili w 3 ostatnich minutach), czy też 3:3 z Leyton, gdzie prowadzili do 77 minuty 3:0. Problemem Yeovil jest tymczasem skuteczność, dość powiedzieć, że w meczach z Leyton i Scunthorpe nie oddali celnego strzału na bramkę rywala !!! Ja jednak liczę na przełamanie popularnych Glovers.
Brighton - Cheltenham Gospodarze zdają się łapać formę, w dwóch grudniowych spotkaniach zaaplikowali rywalom po 3 gole, liczę na podtrzymanie skuteczności.
Brentford - Tranmere Faktycznie granie na gości ma sens. Brentford przegrał ostatnie 7 meczy, w 6 z nich (m.in 5 ostatnich) nie strzelił gola !!!
LEAGUE TWO
Wycombe - Barnet Tu chyba zostanę tylko przy tym typie, choć w obliczu możliwej absencji Easter'a (14m, 9 br) zastanawiam się nad underem. Ale jest jeszcze Mooney.
|
Do góry
|
|
|
|
#785104 - 14/12/2006 14:56
[Re: konstruktor1]
|
addict
Meldunek: 26/01/2005
|
Witam *** od bezpiecznego i kalkulowanego myslenia. Niestety dla jednych, a cale szczescie dla drugich, zawsze gdzies sie znajdzie jakas niespodzianka, ktora popsuje wszystkie szyki, lub uratuje godziny stresu. Moje typy na weekend to: Port Vale v Brentford: Port Vale 1.666 Lincoln City v Grimsby: Poniżej 2.5 Goli 1.9 Dubel 3/1 Cheltenham v Rotherham: Rotherham United 2.60 Huddersfield v Northampton: Poniżej 2.5 Goli 1.727 Dubel 4/1 Huddersfield v Northampton: Northampton Town 3.50 Singiel Peterborough v Chester: Chester 4.50 Singiel Bury v Stockport: Remis 3.20 Singiel Lincoln City v Grimsby: Grimsby 3.75 Singiel W tym meczu zastanawiam sie rowniez nad graniem dokladnego wyniku : Draw 0-0 11.00 Grimsby 1-0 11.00 To tyle jak narazie z mojej strony.
|
Do góry
|
|
|
|
#785107 - 14/12/2006 14:58
[Re: nerti]
|
addict
|
Witam *** od bezpiecznego i kalkulowanego myslenia. Niestety dla jednych, a cale szczescie dla drugich, zawsze gdzies sie znajdzie jakas niespodzianka, ktora popsuje wszystkie szyki, lub uratuje godziny stresu. Moje typy na weekend to: Port Vale v Brentford: Port Vale 1.666 Lincoln City v Grimsby: Poniżej 2.5 Goli 1.9 Dubel 3/1 Cheltenham v Rotherham: Rotherham United 2.60 Huddersfield v Northampton: Poniżej 2.5 Goli 1.727 Dubel 4/1 Huddersfield v Northampton: Northampton Town 3.50 Singiel Peterborough v Chester: Chester 4.50 Singiel Bury v Stockport: Remis 3.20 Singiel Lincoln City v Grimsby: Grimsby 3.75 Singiel W tym meczu zastanawiam sie rowniez nad graniem dokladnego wyniku : Draw 0-0 11.00 Grimsby 1-0 11.00 To tyle jak narazie z mojej strony. Troche urwalo poczatek postu ??? Nie wiem why ???
|
Do góry
|
|
|
|
#785153 - 14/12/2006 15:28
|
addict
|
*** od bezpiecznego i kalkulowanego myslenia. Niestety dla jednych, a cale szczescie dla drugich, zawsze gdzies sie znajdzie jakas niespodzianka, ktora popsuje wszystkie szyki, lub uratuje godziny stresu. Tak to mialo byc. Mam nadzieje ze wejdzie cale. Wczesniejszy do skasowania .
|
Do góry
|
|
|
|
#786722 - 15/12/2006 08:35
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
Turquay - Boston (2) 2,76 prof.Warto.
Mam info ze Boston jedzie po 3 pkt.Mozna prubowac/Nie mowie ze jest to ustawione bo tak nie ma ale info mam z Bostonu ze w klubie jest mobilizacja podwojna i jada po 3 pkt.
Nie namawiam ale mozna prubowac.
|
Do góry
|
|
|
|
#786905 - 15/12/2006 11:38
[Re: wafe(L)nica]
|
addict
|
Kilka newsow jesli chodzi o dwa mecze ktore gram : Cheltenham-Roterham : w druzynie gosci zabraknie 5 zawodnikow, obronca Mills, srodkowy Keane, napastnik Taylor, obronca Hurst, oraz srodkowy Williamson. Co gorsza do druzyny gospodarzy wraca bardzo dobry napastnik Steven Gillespie, ktory co prawda troche nie gral, ale dal sie poznac jako bardzo dobry striker w poprzednim sezonie. W tej sytuacji optowal bym za graniem lekko na Cheltenham, lub delikatnie remis. Huddersfield-Northampton : w druzynie gospodarzy zabraknie kapitana Jona Worthingtona, oraz obroncy McIntosha, srodkowego Brandona, dwoch braci Clarke, oraz co wazne jednego z lepszych napastnikow gospodarzy naszego Pawla Abbotta. Northampton w niezmienionym skladzie. Huddersfield nie wygralo u siebie od 21 pazdziernika, tymczasem Northampton jak narazie w tym sezonie przegralo tylko raz na wyjezdzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#787726 - 15/12/2006 17:36
[Re: wafe(L)nica]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Turquay - Boston (2) 2,76 prof.Warto.
Mam info ze Boston jedzie po 3 pkt.Mozna prubowac/Nie mowie ze jest to ustawione bo tak nie ma ale info mam z Bostonu ze w klubie jest mobilizacja podwojna i jada po 3 pkt.
Nie namawiam ale mozna prubowac. Boston United stoi na skraju bankructwa. By ratować sytuację, władze klubu chcą sprzedać stadion. Narazie zawodnicy nie dostają wypłat. Mobilizacja może i jest, bardziej z chęci pokazania się.
|
Do góry
|
|
|
|
#787769 - 15/12/2006 17:50
[Re: jinx]
|
member
Meldunek: 21/07/2006
|
może to nie jest dokładnie w temacie ale sie powinno sprzydać: Ryman Premier Division: Slough Town - Hampton & Richmond Borough 16.XII godz. 16.00 Od zespołu gospodarzy z powodu finansowych odeszło sześciu podstawowych piłkarzy:Adam Wallace , Jamie Jarvis, Leigh Mason, Marc Leach, Errol Telemaque (best striker), Michael Alexis. Kontuzjowany jest Woodruffe, Gareth McCleary, a zaweiszeni za kartki: Leon ,Steve Daly ,Mark Bartley,Matty Miller. Gospodarzom będzie cięzko zestawić skład na jutrzejsze spotkanie. typ: 2 kurs: 1.8( Bwin) stawka: 10/10
|
Do góry
|
|
|
|
#788763 - 16/12/2006 08:20
[Re: maleo]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
może to nie jest dokładnie w temacie ale sie powinno sprzydać: Ryman Premier Division: Slough Town - Hampton & Richmond Borough 16.XII godz. 16.00 Od zespołu gospodarzy z powodu finansowych odeszło sześciu podstawowych piłkarzy:Adam Wallace , Jamie Jarvis, Leigh Mason, Marc Leach, Errol Telemaque (best striker), Michael Alexis. Kontuzjowany jest Woodruffe, Gareth McCleary, a zaweiszeni za kartki: Leon ,Steve Daly ,Mark Bartley,Matty Miller. Gospodarzom będzie cięzko zestawić skład na jutrzejsze spotkanie. typ: 2 kurs: 1.8( Bwin) stawka: 10/10 Ja moge to zagrac u Ziemniaka mam kurs 2,0 i nie odbijaja podatku ,jak to info masz pewne o skladzie to zagram ,sprubuje ,najwyrzej bedzie na mnie
|
Do góry
|
|
|
|
#788802 - 16/12/2006 09:17
[Re: gremlin]
|
member
Meldunek: 21/07/2006
|
mecz jest w ofercie Bet-at-home, sportngbet i bet365 oraz w Bwin, tak w ogóle polecam ten mecz pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#788838 - 16/12/2006 09:50
[Re: gremlin]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
|
U naziemnych jest w Anglii w Coralu kursik 2,0 ladnie wyglada przy stawce 100 masz 200 hmm pomyslimy pomyslimy ,tabela tez na korzysc gosci/ http://www.isthmian.co.uk/ ostatnio wygrali na wyjezdzie z Harrow czyli lepszym a tu jeszcze takie obytki.
|
Do góry
|
|
|
|
#789101 - 16/12/2006 11:50
[Re: citizen]
|
La Furia Roja
Meldunek: 14/03/2004
|
Swindon - Bristol Rovers...typ UNDER 2.5...kurs 1.7problemy z napastnikami to jeden z argumentow dlaczego gram ten typ. drugi jest taki ze obie druzyny nie sa w czolowce ligi jesli by brac pod uwage strzelone bramki, Rovers zaledwie 17 i jak sie okazuje najmniej w lidze, zas Swidon jak na wicelidera 28 bramek to zdecydowanie malo. mysle ze kurs 1.7 jest do wziecia. po dluzej przerwie mysle ze z klasa wejde w ta lige pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
|
|