Strona 6 z 14 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 >
Opcje tematu
#790762 - 16/12/2006 17:06 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: maleo]
maleo Offline
member

Meldunek: 21/07/2006
Originally Posted By: maleo
może to nie jest dokładnie w temacie ale sie powinno sprzydać:
Ryman Premier Division:
Slough Town - Hampton & Richmond Borough 16.XII godz. 16.00

Od zespołu gospodarzy z powodu finansowych odeszło sześciu podstawowych piłkarzy:Adam Wallace , Jamie Jarvis, Leigh Mason, Marc Leach, Errol Telemaque (best striker), Michael Alexis.
Kontuzjowany jest Woodruffe, Gareth McCleary, a zaweiszeni za kartki: Leon ,Steve Daly ,Mark Bartley,Matty Miller. Gospodarzom będzie cięzko zestawić skład na jutrzejsze spotkanie.

typ: 2
kurs: 1.8(Bwin)
stawka: 10/10

Slough Town - Hampton 0:3 FT \:D

Do góry
Bonus: Unibet
#790830 - 16/12/2006 17:15 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: maleo]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Rzadko podsumowuję swe posty, ale gdzieś muszę wylać swą złość i frustrację (nie będę tego robił na żonie i dziecku).
O ile w Championship jakoś poszło (dubel So'ton i WBA, porażka na linii under/over), to w One&Two klapa kompletna (prócz underu Chesteru), a już typ na Carlisle (całe szczęście tego nie grałem) to wygłup totalny.

Do góry
#791055 - 16/12/2006 17:49 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
nerti Offline
addict

Meldunek: 26/01/2005
Elo
Generalnie mam tylko zal do chlopakow z Northampton, jesli tak dalej pojdzie to zejda na psy jesli chodzi o wyjazdy i trzeba bedzie zaczac myslec o graniu na nich HOME, jak teraz to prezentuje Lincoln, Swansea ughhhh Halifax, Stevenage, Burton, Exeter, 5/1 FA Trophy

PS. Pozdro dla Mistrza CITIZENA

Do góry
#792252 - 16/12/2006 22:54 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: maleo]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
może to nie jest dokładnie w temacie ale sie powinno sprzydać:
Ryman Premier Division:
Slough Town - Hampton & Richmond Borough 16.XII godz. 16.00

Od zespołu gospodarzy z powodu finansowych odeszło sześciu podstawowych piłkarzy:Adam Wallace , Jamie Jarvis, Leigh Mason, Marc Leach, Errol Telemaque (best striker), Michael Alexis.
Kontuzjowany jest Woodruffe, Gareth McCleary, a zaweiszeni za kartki: Leon ,Steve Daly ,Mark Bartley,Matty Miller. Gospodarzom będzie cięzko zestawić skład na jutrzejsze spotkanie.

typ: 2
kurs: 1.8(Bwin)
stawka: 10/10

Slough Town - Hampton 0:3 FT \:D

Dziękuję!

Do góry
#794110 - 17/12/2006 16:31 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Originally Posted By: czlowiek Biegunka
Turquay - Boston (2) 2,76 prof.Warto.

Mam info ze Boston jedzie po 3 pkt.Mozna prubowac/Nie mowie ze jest to ustawione bo tak nie ma ale info mam z Bostonu ze w klubie jest mobilizacja podwojna i jada po 3 pkt.

Nie namawiam ale mozna prubowac.

Boston wygral 1:0 walczyli bo zaliczyli do tego kilka zolci i 2 czerwone.

Do góry
#795636 - 18/12/2006 08:16 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: wafe(L)nica]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Witamos.Dzisiaj jest mecz : Slough - East Thurrock (2) 2,2 w Coralu.

maleo masz jakies informajce ilu dzis braknie u gospodarzy.Oprucz tych 6 czy ta dwojka wyleczyla kontuzje.Skusilbym sie na 2 ale zastanowie sie.w 1 dzien sie nie powinni wykurowac ze skladem.

Do góry
#795647 - 18/12/2006 08:47 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: wafe(L)nica]
Bzyku Offline
Blade Runner

Meldunek: 04/05/2004
Na stronie Slough piszą tylko o dwóch nieobecnych zawodnikach, którzy pauzują za kartki (Steve Daly, Mark Bartley).
Piszą też o kolejnych dwóch, którzy powracają po kontuzji (najlepszy napastnik Ian Hodges oraz pomocnik Glen Harris).

Z kolei w lokalnej gazecie piszą o innym zawodniku powracającym do gry - Mattym Millerze

TUTAJ JEST ZAPOWIEDZ MECZU

Ale mimo to chyba można zaryzykować, bo piszą, że w ostatnich latach Slough słabo wypadało przeciw dzisiejszemu rywalowi, a i tabela też dobrze wygląda \:\)

TUTAJ FORUM KIBICOW SLOUGH - MOZNA POCZYTAC O OSTATNIM MECZU

Do góry
#795690 - 18/12/2006 09:59 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Bzyku]
Franek18 Offline
stranger

Meldunek: 18/12/2006
W Stan James na 2 macie kurs 2.38

Do góry
#795910 - 18/12/2006 15:09 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Franek18]
maleo Offline
member

witam
Bzyku napisał już wszystko co trzeba o tym meczu,biorę ten mecz 10/10, powinno siąść.

pozdrawiam

Do góry
#796392 - 18/12/2006 20:02 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: maleo]
maleo Offline
member

mecz nie stety sie nie odbedzie z powodu silnej ulewy, która uczyniła boisko nie zdatne do gry

Do góry
#803691 - 22/12/2006 10:44 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: maleo]
nerti Offline
addict

Witam
Na swiateczny weekend kilka remisow. Wyjasnie krotko dlaczego. Wszystkie zespoly gospodarzy mialy we wczesniejszych sezonach problem z wygrywaniem u siebie z goscmi . W tym sezonie gospodarze jednak radza sobie lepiej na wlasnych boiskach .Zauwazyc można ze takie teamy jak Preston ,Stoke,Swansea,Wycombe, Lincoln, robia zupelny zwrot formy i wygrywanie meczy wyjazdowych zamieniaja na wygrywanie meczy na wlasnym boisku. Mysle ze w konfrontacji z ubieglymi sezonami, albo to poskutkuje skromna wygrana gospodarzy, albo remisem. Oto kilka moich typow na ta kolejke :

Preston NE v Colchester Remis 3.40 SB
Carlisle v Brentford Remis 3.40 SB
Swansea v Rotherham Remis 3.25 SB
Wycombe v Stockport Remis 3.25 SB

Nie wiem czy dobrze mysle, ale wydaje mi sie ze cos z tego moze byc. Jesli nie to mysle ze beda to skromne underowe zwyciestwa gospodarzy. Na dzis wieczor proponuje Chester i Scunthorpe, a na jutro Stoke, Blackpool i Northampton. Jesli chodzi o Northampton to gram ich poniewaz albo sie przelamia z Oldhamem z ktorym praktycznie zawsze przegrywali albo dostana jak zwykle. Troche moze ponuro te typy wygladaja, ale jakos nie mam pomyslu na nic innego. ;\)

Do góry
#804014 - 22/12/2006 15:39 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: nerti]
nerti Offline
addict

Mecz Mansfield-Chester odwolany-zmrozone boisko.

Do góry
#804064 - 22/12/2006 16:10 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: nerti]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Witam,
Najciekawsze to bedzie w tej kolejce ile meczy sie odbedzie :).Prognoza pogody przewiduje,ze silna mgla utrzymie sie w Anglii az do Wigilii.W Irlandii jest troche mrozno ale w sumie swieci slonce i jest przejrzyscie.Panowie z Anglii dajcie znac jak tam u Was to wyglada.
Co do meczow tej kolejki to mnie zainteresowaly Bristol Coraz na wyjezdzie,a takze Leyton O. u siebie.
Bristol C. pod wodza doswiadczonego menedzera Gary`ego Johnsona zajmuje 2 miejsce,prezentujac sie bardzo dobrze,zwlaszcza u siebie na Ashton Gate.Na wyjezdzie nie wygrali od 5 spotkan,ale grali m.in z Notthingham F. oraz Yeovil T.Chcac realnie myslec o zagrozeniu Notthingham takie mecze jak jutrzejszy musza rozstrzygac na swoja korzysc.Cheltenham jest przedostatni w tabeli,w ostatnich 2 meczach u siebie wygral z Brentford i oslabionym Roterham.Jest to mecz derbowy,w tym sezonie druzyny spotkaly sie w Pucharze Ligi gdzie wygral Cheltenham 2:1.Czas na rewanz Bristol City.
Leyton O z dwoch wyjazdow przywiezli w zeszlym tygodniu komplet punktow,gdzie podejrzewam,ze przed tymi spotkaniami remisy wzieliby z pocalowaniem reki.Musi to miec pozytywny wplyw na nastroje w druzynie.U siebie od poczatku sezonu graja niezle,a ich rywalem bedzie jutro Crewe,ktorej znow poza domem wiedzie sie bardzo kiepsko.

No i wlasnie przeczytalem,ze mecz pomiedzy Mansfield a Chester zostal odwolany z pwodu zmrozonej murawy.Nie wiem czy nie lepiej bedzie w tym tygodniu skupic sie na Championship i Premiership bo w nizszych ligach to bedzie loteria:czy w ogole mecz sie odbedzie .

Pozdrawiam

Do góry
#804083 - 22/12/2006 16:20 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
nerti Offline
addict

Tak dla odmiany kilka typow angielskich ekspertow :

BETTING HEADLINES
Picture Martin Ling's Orient can bank three points.

KEEP FAITH WITH ORIENT EXPRESS

By Jeff Bottomley

Betting Box Tipping Guide
BETTING BOX
FIXED ODDS
1pt Plymouth/West Brom draw at 23/10 (Premierbet). Argyle draw plenty at home and Baggies struggle for wins on the road.
1pt Bristol City to beat Cheltenham at 11/8 (Premierbet). City are unbeaten in eight and should be too strong for struggling Cheltenham.
1pt Leyton Orient to beat Crewe at 13/10 (totesport). Orient are on the up, while Crewe are woeful on the road.
1pt Walsall to beat Boston at 5/4 (expekt). Saddlers are flying and should have enough to see off battling Boston.

Pozdro ;\)

Do góry
#805711 - 23/12/2006 09:59 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Ode mnie tylko trzy typy (brak czasu przed świętami niestety):
Carlisle - Brentford 1
Gospodarze mogą powalczyć o PO, więc mecze z takimi przeciwnikami (zwłaszcza u siebie) muszą wygrywać. Tym bardziej, że brentford w tym roku gra słabo.

Tranmere - Gillingham 1
Typ bardziej oparty na statystykach home/away. 7-2-1 Tranmere i 1-3-7 Gillingham (niemal odwrotnie do bilansu domowego) pozwala mi wierzyć w zwycięstwo gospodarzy.

Yeovil - Bradford 1
Co do tego jeszcze nie jestem pewien, ale skłaniam się ku temu rozwiązaniu. Wydaje mi się, że Yeovil wraca do dyspozycji z początku sezonu.

Do góry
#805725 - 23/12/2006 10:14 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
nerti Offline
addict

Originally Posted By: jinx
Ode mnie tylko trzy typy (brak czasu przed świętami niestety):
Carlisle - Brentford 1
Gospodarze mogą powalczyć o PO, więc mecze z takimi przeciwnikami (zwłaszcza u siebie) muszą wygrywać. Tym bardziej, że brentford w tym roku gra słabo.

Tranmere - Gillingham 1
Typ bardziej oparty na statystykach home/away. 7-2-1 Tranmere i 1-3-7 Gillingham (niemal odwrotnie do bilansu domowego) pozwala mi wierzyć w zwycięstwo gospodarzy.

Yeovil - Bradford 1
Co do tego jeszcze nie jestem pewien, ale skłaniam się ku temu rozwiązaniu. Wydaje mi się, że Yeovil wraca do dyspozycji z początku sezonu.

Brentford chyba niedawno oglosilo nowego managera wiadomo jak dziala taki syndrom ( west ham-man u ), graja na wyjezdzie gdzie zawsze lubil zdobywac punkty, przynajmniej w poprzednim sezonie, w ktorym to pokonali gospodarzy 0-1, mysle ze remis tu bedzie, chociaz brzmi to niepowaznie, no ale wczorajsza mini kolejka pokazala ze bedzie duzo niespodzianek w ten weekend, trzeba tylko znalezc odpowiednie paczki pod choinka, ja juz wczoraj 1 znalazlem a dwie teoretycznie sie sprawdzily :-)))))))))

Do góry
#805726 - 23/12/2006 10:15 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
JuN Offline
ATP & WTA Tour

Meldunek: 28/10/2004
dzisiaj gram

Carlise, Oldham, Tranmere

coz o tym pisac, wedle moich analiz, sa to najwieksi faworyci dzisiejszej kolejki

Do góry
#805735 - 23/12/2006 10:23 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: JuN]
nerti Offline
addict

Originally Posted By: JuN
dzisiaj gram

coz o tym pisac, wedle moich analiz, sa to najwieksi faworyci dzisiejszej kolejki

Nie mowie ze nie wygraja ale to naprzyklad sklania do refleksji :
http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-league-one-2006-2007/nextmatch.php?matchid=6098348

Do góry
#805736 - 23/12/2006 10:24 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: JuN]
nerti Offline
addict

Originally Posted By: JuN
dzisiaj gram

Nie mowie ze Carlisle nie wygra ale to naprzyklad sklania do refleksji :
http://www.betexplorer.com/soccer/england/english-league-one-2006-2007/nextmatch.php?matchid=6098348

Do góry
#805778 - 23/12/2006 10:47 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: nerti]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
W Roterham nie zagra kapitan Colin Murdock,a to taki dobry duch zespolu,bez niego druzyna duzo traci,o czym mozna sie byl przekonac tydzien temu gdy przegrali z nienajmocniejszym Cheltenham,nie jest on jedyna absencja.Graja przeciwko Swansea,ktora wydaje sie lapac wysoki ton.Choc w sumie zwyciestwo na Carlisle u siebie nie jest wielkim wydarzeniem bo malo komu sie to nie udalo to jednak styl w jakim tego dokonali musi budzic uznanie.

Co do Carlisle to po swietnym poczatku zaczeli odczuwac skutki posiadania bardzo waskiej kadry.Kontuzje,kary za kartki spowodowaly ,ze wyniki wyraznie sie pogorszyly.Dzis takze maja paru zawodnikow niedysponowanych.Z drugiej strony Brentford.Trudno im nie wspolczuc,ze w przeddzien Swiat musza sie wybierac na pielgrzymke do muru Hadriana.Historia Londynczykow jest znana:klopoty finansowe,odejscie swietnego menedzera w osobie "Mad Doga" Allena,wraz z nim czolowych zawodnikow.Poczatek sezonu zaskakujaco dobry ale od 2 wrzesnia nie udalo im sie wygrac w lidze.Byly menedzer Leroy Rosenior nie umial zdyscyplinowac zawodnikow,kibice zarzucaja im,ze nie zalezy im na losie druzyny.Jednak trzeba przyznac,ze ostatnie spotkania pokazuje,ze sytuacja w tej druzynie troche sie poprawia.Remis z Tranmere oraz minimalna porazka z Port Vale(bramka stracona w 86m.)swiadcza o tym.Ja bym ten mecz zostawil w spokoju

Do góry
Strona 6 z 14 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 13 14 >

Moderator:  Akhu, Biszop