Mój subiektywny

przegląd Pro A :
Avignon- Asnieres Volley 92 typ
2 1.55 (
Bwin,sts,milenium)
Po raz kolejny stawiam na "dziewięćdziesiatki dwójki".Dlaczego?
Patrzcie mój poprzedni post w tym temacie.Asnieres pokonało Nice'e a w następnej kolejce wzieło z rozpędu wyżej notowane Poitiers.Tym razem przeciwnikiem jest przedostatni Avignon ,który do tej pory wygrał tylko spotkanie z ouusiderem ligi ,bilans (1-11).
Nice-Rennes typ
2 1.35 (
Bwin,sts,milenium)
Nicea (0-12). Rennes (6-6) środek tabeli z szansami na poprawienie lokaty . Goście są drużyną własnego parkietu ,jednak gdy przychodzi im sie zmierzyć na wyjeżdzie z rywalem nieco słabszym (ASNIERES ,ST-BRIEUC) potrafią udowodnić swoją wyższość.
Nicea takim przeciwnikiem jest a nawet słabszym

Ako 2.09 powinno usatysfakcjonowac gracza netowego

Na ziemi liczy sie jeszcze podatek ,dlatgo dziś można było to zagrac z jastrzebiem (hc),jutro np z Botem (HC -1.5s) Ako 2.30
Jeśli ktoś nie rusza 2.30 to jeszcze jedna analiza przed nim (osobiście nie stawiałem)
ST-BRIEUC-ARAGO typ
2 1.40 (
Bwin,sts,milenium)
Arago notuje fantastyczną serię 6 spotkań bez porażki.Nie przerwały jej nawet pojedynki z potentami ligi (Paris,Cannes).
Gospodarze to przeciętna drużyna, ale potrafią na własnym parkiecie urywać punkty. Arago wygrywając jutrzejsze spotkanie ma szansę przeskoczyć o jedno może nawet dwa miejsca w góre.Porażka będzie sie równać powrotem do ligowego środka.