Wczoraj dubelek elegancko
Wczoraj: 1-0 (+40.6)
Bilans:
34-26 (+77.3)szczerze mowiac nie weim co sie dzieje z tym dzialem ale cos ostatnio malo analiz , czy to wina okresu przedswiatecznego?

nie weim. Tak czy srak skrobne pare zdan po swojemu jak widze

Na dzis sprobowalem sobie taki deczko szajbniety kuponik ale co tam sprobujemy.

wiec dzis takie cudenko
3 z 4 (po 2,5jednostki na blok)a do rozpisu wybralem sobie 4 spotkania...
Po pierwsze
Utah 1.32Co prawda Utah mialo 2 wypadki przy pracy w ostatnim okresie ale jakos wg mojego odczucia ujmy im to nie przynosi, co prawda SAC w formie nie byli ale zespol to zly nie jest a znowu Knicks zlapali super wiatr w zagle i mozliwe ze ich passa sie przedluzy i kropna dzis Chicago

ale do rzeczy Utah to co pokazalo ostatnio z Atlanta pokazuje ze druzyna ma charakter przegrywac po 3 kwarcie 20 pktami niejeden zespol by odpuscil. To robi wrazenie. Poza tym w Charlote nadal nie jest pewny wystep Brevina Knighta oraz Seana Maya ktorzy sa dosc kluczowymi zawodnikami w zespole Charlote. Smieszy mnie tez troche obecnosc w pierwszej piatce Bobków Dereka Andersona. Skad on sie urwal nie wiem. Widzialem 2x tego kolesia w akcji w tym miesiacu...kolo gra taka padake ze glowa boli...tyle co akcji potrafi zepsuc to oj...
Dodac nalezy tez ze 2 ostatnie wyjazdy do Bobkow konczyly sie zwyciestwami Utah

Po drugie
Lakers 2.32Wiekszych wazniejszych absencji w tym meczu poza Odomem(Lakers) nie ma. Netsi w pelnym skladzie i chyba wrocila im wiara we wlasne sily

Z magicznego trio Carter Krstic Kidd mysle ze NEtsi moga obawiac sie formy tylko Vince'a

niby kolo sie ostatnio przebudzil ale czy potrwa to dluzej nie wiadomo(...nie najgorzej gra tez Jefferson. Ostatnio dosc szczesliwie wygrali z Cleveland a wczesniej przekonujaca wygrana z Goldenami. I co teraz?

Wracajac do Vince'a dzis bedzie ostry pojedynek na noze z KObe i sam jestem ciekaw jak to sie potoczy. W 1 spotkaniu w sezonie co prawda lepszy o 2 pkty byl Vince ale Lakers mecz i tak wygrali. Kluczem znow musi tu byc gra defensywna Lakersow ktorzy musza sie skupic na grze obronnej. Jak sie gra w obronie Lakersi pokazali z Minesota puszczajac im tylko 7 pktow w 4 kwarcie. Ale Kobe byl wspomagany dobrze graczami rezerowymi i mogl sie skupic na defensywie. Dzis Cartera bedzie ciezko powstrzymac ale po 2 dobrych wystepach moze przyjdzie znow feralny 3 raz

juz slabszy. Zreszta ostatnio Carter ladnie zawalal

Moim zdaniem bardziej Lakers powinni sie skupic na Kidd'dzie i Krsticiu, czuje ze Vince dzis slabo zagra

Kumpel mi mowil ze w tamtym sezonie Kobe w meczu z Nets gral na tyle dobrze ze nie pozwolil rzucic Carterowi wiecej niz 10 pkt. Oby i dzis bylo podobnie. Spotkanie bedzie wyrownane najlepiej by bylo wziac handicap ale chyba ostane przy moneyline. KObe i spolka górą

Po trzecie
Indiana 1.71Atlanta buahaha z czym do ludzi pytam? Jak nie potrafia za kazdym razem utrzymac prowadzenia nawet 20 pktowego? Skandal. Do tego watpliwy jest powrot do zespolu Childressa i Lue, a to mimo wszystko nadal jest spore oslabienie. Atlanta niby potrzebuje domowego zwyciestwa bo zdaje sie w grudniu przegrali wszystko ale chyba nie z Indiana, chyba ze z cienkim Cleveland? bo dalej tez maja ciezkie mecze DET , Houston czy SA. A co do Indiany nie mam zastrzezen wrocil pelny sklad i chyba wszystko jest w porzadku co prawda to wyjazdowy mecz ale w obliczu oslabien i cudowania Atlanty powinni sobie poradzic. Jedyne co martwi to to ze w zeszlym sezonie wszystkie 4 pojedynki Indiana przegrala, no ale chyba czas to zmienic

Lider Jermaine O'Neal chyba w formie bo sporo rzucil z Philą. Takze go Indiana.Polecam.
I po czwarte
Wizards 5.79Ten kurs to jakis koszmar

czy aby na pewno Gamebookers jest zdrowe?

Ja rozumiem Phoenix graja swietnie super passa. Ale chyba czas ja zakonczyc

Typ raczej na czucie choc z drugiej strony Wizardzi wcale nie stoja na straconej pozycji. Wczoraj elegancko odprawili Sacramento nie dajac im zadnych szans wystukali ich ladnie w 3 kwarcie na 20 pkt. Jamison, Antawn zagral nadzwyczaj niezle nawet nieco lepiej od Arenasa. Dzis Arenas zapowiada twarda walke z "Sloncami". Mysle ze chlopaki z Washington powinni sie skupic bardziej na obronie a nie trzepac sie na wymiany bo to bedzie porazki z graczami Phoenix. Proponuje od poczatku meczu zagrac tak defensywnie jak z Sacramento w 3 kwarcie(po 2 pierwsze byly tragiczne jesli chodzi o "defence") i wszystko powinno grac i mam nadzieje ze Nashowi i spolce odechce sie wygrywania. Dodam tylko ze prawie dokladnie rok temu wlasnie Wizardzi wygrali w Phoenix 1 pktem. A ze historia lubi sie powtarzac

To chyba tyle. Poza tym jeszcze 2 typki ktore chyba mozna zagrac grubiej.
Utah 1.3 10/10
Wizards +11 1.91 10/10 To tyle , moze jeszcze by ktos rozruszal temat bo troche biednie tu.