#815203 - 28/12/2006 11:04
NBA - 28-12-2006
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Thu 28  Phoenix @ Dallas 8:00pm  Utah @ San Antonio 8:00pm  Seattle @ Denver 10:30pm =============================================  Gospodarze na drugim miejscu.  Prosze podawać sensowne informacje.  Uprasza się o niepodawanie suchych typów.  Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports
|
|
Do góry
|
|
|
|
#815365 - 28/12/2006 13:55
Re: NBA - 28-12-2006
[Re: lupus]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 06/01/2006
|
Dzisiaj ihmo Denver , bo Seatlee nawet z Rayem , śledząc w dużych emocjach ich ostatni mecz z NOK na livescorze narazie nie jest najmocniejsze , Ray grał co najwyżej średnio sporo spudłowanych wolnych , gre ciągnął Ridnour , a Denver gra dobrze , świetna współpraca Answera z Boykinsem rzucają sporo pktów , nie widze argumentów ze strony Seatlee zbyt wielkich , widze 1 i ewentualnie over , brak Allena i Lewissa , dwóch te best players w Seatlee nie powinno zagrozic zbytnio Nuggets . Czuje też win Phoenix , świetnie poskładana 5-tka przez Marca D'Antoniego , nikt kluczowy nie łapie kontuzji , gracze grają po równo , średnie pktowe graczy 1-szej piątki prawie identyczne od góry do dołu i tą systematycznością Phoenix wygrywa , trener chyba znalazł antidotum na ewentualne brak Nasha w którymś ze spotkań , Dallas owszem jest mocne , mają serie bodajże 8 win z rzędu , ale moim skromnym zdaniem Phoenix jest nieco mocniejsze , ma bardziej wyrównany skład i wg wlasnej intuicji w nieco lepszej dyspozycji i mają świetną skutecznosć , grają na sporym loozie . Co do 3 meczu widze łatwy win Spursów , oni nie zwykli przegrywać 2 razy z rzedu u siebie , na pewno zrehabilitują się ładną wygraną nad grającymi w kratke Jazz . Bolączką Ostróg w tym sezonie jest brak wzmocnien , gra stałą 5-tką kolejny już sezon , przyjscie Elsona odejście Nesterovica , tego nie można nazwać wzmocnienien , z drugiej strony zastanowić się jak wzmocnić taki dobry team? Niewiem! Ale sam Parker i Duncan już nie wystarcza i San Antonio doznaje coraz większej ilości niespodziewanych porażek.
haven
|
|
Do góry
|
|
|
|
#815386 - 28/12/2006 14:17
[Re: haven]
|
veteran
Meldunek: 27/12/2006
|
Denver - Seatlle(-8) Typ:1 Seatlle gra na pewno bez Lewisa i Allena,czyli dwóch kluczowych zawodników drużyny.Denver gra bardzo dobrze mimo braku Anthonego,mimo to świetnie zastępuje go Iverson.Kolejny argument co do tego typu,to to ze Denver gra na własnym parkiecie i nie widze innego rozwiązania jak zwycięstwo gospodarzy,ciekaw jetsem tylko iloma punktami,ale linia 8 jest spokojnie do przekroczenia..
|
|
Do góry
|
|
|
|
#815392 - 28/12/2006 14:26
[Re: haven]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
witam! Podaję tpy z oferty MIXu. Nash 10,5 ast typ 2 (1.8) Duncan 10,5 zb typ 2 (1.8) SAS -UTA typ 1 (1.4) DEn - SEA H(0-8) typ 1 (1.9) Nash .Wiadomo król asyst NBA.To powinien być ofensywnu mecz.Dużo punktów-dużo asyst-dużo asyst Nasha  DAL to jego poprzedni klub, będzie chciał pokazać się z jak najlepszej strony. A podawac ma do kogo Amare, Matrix, Diaw,Bell...zresztą sami wiecie. Duncan .Chyba tylko on może powalczyć z Boozerem, Okurem i Kirilenką(choć ten ostatni nie gra rewelacyjnie po kontuzji)pod koszami.Elson i Oberto graja poniżej oczekiwań.Myślę że dziś będzie grał bliżej kosza i co ważne będzie grał długo bo ten mecz Ostrogi poprostu MUSZĄ wygrać! SAS .Tak jak pisałem wyżej Ostrogi ten mecz muszą wygrać.Nie wyobrażam sobie trzeciej domowej porażki z rzędu i bilansu 0-2 z UTA, z którym to walczą oczołowe miejsca na Zachodzie. wiem że wystę p Manu niepewny, ale bez wahania stawiam na SAS. DEN .O osłabieniach SEA wiedza juz chyba wszyscy.Allen doczekał się drugiego potomka i nawet nie poleciał do Denver.Lewis nadal zmaga się z kontuzją.Sonics pozbawieni armat. Nie ufam do końca "nowym" Nuggets, ale wobec takiej sytuacji kadrowej biorę ten typ. Czekam na wasze typy oraz ewentualne opinie do moich typów. Powodzenia pzdr 
|
|
Do góry
|
|
|
|
#815438 - 28/12/2006 15:14
[Re: host]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Big Ben a jak to nie może być "masówką" jak wygrana i argumenty za nią, które przemawiają są nad wyraz aż aż? no ja wiem, ale nie lubię tak oby było dobrze pzdr
|
|
Do góry
|
|
|
|
#815637 - 28/12/2006 17:14
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/02/2006
|
Taka ciekawostka - zauważyliście, że (prawie) zawsze, jak jest info o absencji/kontuzji/zmęczeniu Iversona, on wychodzi na parkiet i rzuca dużo punktów? Już to kilka raz się zdarzyło. Ktoś tam trąbił, że dzisiaj Phila przegra, bo Allen ma nie grać, a on grał i Phila wygrywała.
Ot taka ciekawostka mająca zwrócić uwagę na niektóre "newsy", które potem okazują się niewypałami. I jeśli moglibyście - podawajcie link do źródła danej informacji. Już za dużo razy zdarzyło się, że ktoś coś pisał, ludzie grali, a potem kończyło się zonkiem.
Pozdrawiam Master Flamaster
|
|
Do góry
|
|
|
|
#816392 - 28/12/2006 20:53
[Re: lupus]
|
veteran
Meldunek: 31/07/2006
|
Tak patrze a tu Injuries PF Kenyon Martin Knee IL SF Carmelo Anthony Suspension Suspend C Marcus Camby Finger IL SG J.R. Smith Suspension Suspend I teraz nie wiem czy Denver to taki pewniak. 4 dobrych zawodników z Denver nie bedzie grać i ja gram Seattle +9.5 1.75 biore w ciemno 
|
|
Do góry
|
|
|
|
|
|