#836988 - 06/01/2007 09:07
Re: FA Cup
[Re: konstruktor1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
11. Southend United - FC BarnsleyMój typ: 1 Kurs: 2.20 Buk: GB Stawka: 6/10 Southend choć już od dłuższego czasu jest czerwoną latarnią Championship, to od kilkunastu spotkań sugeruje zwyżkę formy. Remis z rozpędzonym Southampton 2-2, niezwykle wyrównane choć ostatecznie przegrane wyjazdowe spotkanie z Tottenhamem w Pucharze Ligi, czy też ostatnia wygrana z West Bromwich 3:1, to symptomy wyraźnego progresu. Barnsley w "Boxing Day" poza jedną domową wygraną z Burnley nie zachwyciło i pozostałe spotkania przegrało. W dodatku na wyjazdach prezentuje się fatalnie (bilans: 2-1-10; bramki 12-30), co skrzętnie powinni wykorzystać gospodarze. 12. Nottingham Forest - Charlton AthleticMój typ: 2 Kurs: 2.30 Buk: GB Stawka: 5/10 Z meczu na mecz Charlton prezentuje się coraz lepiej, co wydaje się być pochodną niedawnej zmiany trenera. Jako, że zespół w Premiership nie ma już praktycznie żadnych szans na odegranie poważniejszej roli (a co więcej przyjdzie mu walczyć o utrzymanie), to w Pucharze Anglii z pewnością spróbuje powetować sobie ligowe niepowodzenia i podnieść morale drużyny. Nottingham w "Boxing Day" spisało się słabo. Cztery punkty w tyluż samu meczach, to wynik mizerny, który dodatkowo psuje wysoka przegrana z Oldhamem. Charlton co prawda również zainkasował tylko cztery punkty, to jednak te wywalczone w Premiership cenię zdecydowanie bardziej, niż te w Division One. Dlatego też nawet absencja D.Bent'a oraz rosnące kursy na gości nie odwiodą mnie od mojego pomysłu. Wygra Charlton! 13. Bristol City - Coventry CityMój typ: 1 Kurs: 2.50 Stawka: 5/10 Stadion miejscowych City, to w Division One przysłowiowa twierdza. Dość powiedzieć, że w 13 dotychczasowych spotkaniach zgarnęli nań 32 z 32 możliwych punktów, tylko raz schodząc z murawy pokonanymi. Z kolei Coventry nie dość, że w "świątecznym czteropaku" wypadło tragicznie (tylko punkt w czterech spotkaniach), to w dodatku na wyjazdach gra słabiutko (bilans: 4-1-9). Tak więc dla gospodarzy będzie to więc doskonała przymiarka do Championship, do której od kilku lat starają się bezskutecznie powrócić. http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=836985&page=0#Post836985
|
Do góry
|
|
|
|
#837470 - 06/01/2007 13:17
|
veteran
Meldunek: 27/12/2006
|
Southend-Barnsely Typ:x1 Southend na własnym boisku jets nieobliczlane,ostatnio bardzo ciezko ich tma pokonac,szczególnie w pucharach,pamietam kursy po 1,20 na Man Utd czy tez Tottenham,a wynik padł 0-0..dzis typuje podobnie,moze nawet czysta jedynka..x1 po 1,27 jest swietnym rozwiazaniem <piwo>
|
Do góry
|
|
|
|
#840296 - 06/01/2007 23:21
[Re: Bzyku]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Widzialem pierwsze kursy na Puchar Anglii,dzis zaryzykuje,ze szanse ma Swansea na wyjezdzie w Sheffield.Kurs ok 8.To bedzie poezja Konstruktorze zupełnie o tym zapomniałem, szkoda że nie przypomniałeś w tym dziale, bo bym skorzystał, ciekaw jestem czy to zagrałeś. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#840470 - 07/01/2007 08:12
[Re: jinx]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Witaj Jinx, Zagralem w rozpisie 3 z 9, tak sobie grywam na zasadzie loterii, za 10 euro.Ale nie ma sie co chwalic bo zalatwily mnie te wszystkie remisy.Mialem Hull i Leicester i Newcastle i QPR i Oldham,jeszcze Ipswich, Aldershot.A poza tym jeszcze Liverpool,ale co zrobic Puchar to Puchar.A prawidlowy kupon zalatwilo mi Tranmere, takze wtopka wczoraj,ale wlasnie wrocilem z nadgodzin wiec nie jest zle,mozna grac dalej :).Tez sie smialem z tego typu na Swansea, czasami sie cos uda,ale singlem za 100 euro bym tego nie zagral Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#840933 - 07/01/2007 12:18
|
La Furia Roja
Meldunek: 14/03/2004
|
wczoraj troche $ przyniosł wschodni Londyn dzisiaj zobaczymy forme tych bardziej z północy wysp Sheffield Wednesday vs Manchester City...typ 2...kurs 2.12w jednym z konczacych 3 runde FA Cup meczach Citizens obecnie 10 druzyna premiership zmierzy sie na Hillsborough z 11 druzyna The Championship Sheffield W. na stadionie zasiadzie 19 tysiecy fanów Sheffield i nieco ponad 6 200 przyjezdnych z Manchesteru, wiec 12 zawodnik napewno po stronie SW. Brian Laws menager Sheffield ma ogromne nadzieje na to spotkanie, w wywiadach mowi ze MC niepotrafi grac pucharów z nizej notowanymi druzynami (przypomina tutaj Carling Cup i wpdke z Chesterfield) trener The Owls wyraza takze swoje niezadowolenie z braku kilku graczy na to spotkanie Madjid Bougherra pauzuje a Andrews wraca po wypozyczeniu do Coventry no i niepewny wystep wracajacych po kontuzji Wada Smalla, Graham i MacLena. W piatek Owls sfinalizowali wypozyczenie z Hull 37letniego bramkarza Crossley'a - bedzie on gotowy na mecz z MC. Citizens nie wygrali tego pucharu od 1969 kiedy to na Wembley rozprawili sie z Leicester. w city troche kłopotów kadrowych sie pojawia ale nie odstrasza mnie to to grania tego typu. pauzuje najlepszy strzelec Citizens Joey Barton a kontuzje dopadły miedzy innymi takich graczy jak Claudio Reyna, Dietmar Hamann i Danny Mills. wg anglieskich zrodel najpowazniejszym brakiem bedzie Barton, lecz fani nie traca wiary przeciez sa jeszcze inni Georgios Samaras najlepszy strzelec zaraz za Bartonem, świetny tunezyjczyk Hatem Trabelsi- ktory rzadzi w obronie MC. amerykanin DaMarcus Beasley, ktory dzisiaj prawdopodobnie zastapi Bartona w ataku (on lub Vassell). mysle ze doswiadczony sedzia z Hertfordshire, ktorego chyba nietrzeba dzisiaj nikomu przedstawiac bo jest to Graham Poll, pokaze dzisiaj wysoka klase sedziowania, i niepopełni niepotrzebnego błedu. Kursy jakie na to spotkanie wystawili bukmacherzy Unibet, Stan James, Olimic Sports i wiele innych a mianowicie 2.20 wg mnie zdecydowanie za wysoki (no ale z tego powodu powinnismy sie tylko cieszyc- 1.8 tobyła by chyba norma na manchester) ja gram za 2.12 w Pointbet bo konkurs mnie do tego zmusza:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#870979 - 17/01/2007 15:58
[Re: Oli2424]
|
newbie
Meldunek: 15/01/2007
|
Tottenham-Cardiff 1 kurs 1.30
Tottenham bardzo liczy na puchary w tym sezonie ponieważ słabo im idzie w lidze,mobilizacja w drużynie jest wielka po głupiej porażce z Newcastle w Premiership wygrywajac 2-1 dali sobie strelic 2 bramki w przeciagu 8 minut!!!Tottenham ma silną ławke nawet jak wyjdą rezerwowym składem to i tak uporają się z Cardiff.Cardiff w nienajwyżeszej formie ulegli w ostatniej klejce Coca-Cola Chempionship 0-1 Southend.
Ja gram za gruba na Tottenham!!Polecam te spotkanie!!POWODZENIA
|
Do góry
|
|
|
|
|
|