Opcje tematu
#84292 - 11/11/2002 15:07 PÓŁFINAŁY: Kto się zakwalifikował do Finalu?
Gy_Gy_Crav[eel] Offline
veteran

Meldunek: 09/11/2001
Witam Finalistow:)

Chyba conrad nie bedzie mial za zle...heh

Gy_Gy_Crav - hpc

Awans:Gy_Gy_Crav

Witaj hpc ,no coz przegrales z debiutantem tego konkrs , poniewaz bioro pierwszy raz w nim udzial , a doswiadczenie mialem tylko z konkursu tenisowego gdzie rozegralem tylko 3 mecze i odpadlem z polfinalu...ale okazalo sie ze to wystarczy aby tu odniesc swoj swoj sukces czyli final- dlatego ten polfinal mial az takie znaczenie - tym bardziej ze za przeciwnika mialem cieie hpc to byl dlamnie zaszczyt zmierzyc sie z toba ze "starym lisem" tego forum i tak doswiadczonm rywalem i znakomitym analtkiem od pilki angielskiej i nie tylko...no ale nie przerales z bylekim ,przegrales jednym znajleprzyh ludzi w gorzowie:)...ale w tym pojedynu niek od nikogo nie jest leprzy:) po prostu ja bylem lepiej dysponowany w tym tygodniu

A co do meczu NY-NO to daj spokoj co za po ...liga..a ja juz po polnocy zakladalem temat:) ale sie za gotowalem ten mecz to najbardziej mnie w ....zaden typ mnie tak nie wyprowadzil z rownowagi w PO
Z tym colorado dobrze zagrales ...heh a emocje byly do koca przez szmaciarski mecz nba:)
a do tematu Liga angielska tez zagladam...ale jak wiadomo nie jest to latwa liga a sledze ja juz pare ladnych lat:)

Dizeki za gre hpc iwo: pozdrawiam cie moze kiedys dojdzie do rewanzu!!!

Do góry
#84293 - 11/11/2002 16:48 Re: PÓŁFINAŁY: Kto się zakwalifikował do Finalu?
Adpal Offline
addict

Meldunek: 25/08/2002
Gratulacje i pozdrowienia dla Comstata
Rozegrałeś partię po mistrzowsku i zasłużyłeś
na awans .
Będę trzymał za Ciebie kciuki w finale .
Do zobaczenia w nastepnej edycji .
iwo:

Do góry
#84294 - 11/11/2002 18:15 Re: PÓŁFINAŁY: Kto się zakwalifikował do Finalu?
comstat Offline

Meldunek: 13/12/2001
Witam Adpal

To oczywiste, ze nie ma "dobrego" momentu na odpadniecie z play-off ale polfinal to chyba czas najgorszy. W pierwszych rundach nie myslisz o finale zbyt realnie a w polfinale masz go juz na wyciagniecie reki. Dlatego odpadniecie w tej fazie sprawia zapewne najwiecej przykrosci.

Dlatego Ciebie sposrod wszystkich moich przeciwnikow pozdrawiam szczegolnie goraco.

Moj dobry start ustawil gre. Gdybys mial mozliwosc stawiania po rozsadnych kursach z pewnoscia pokazalbys co potrafisz chociaz i tak kilka razy byles blisko.

iwo: dla Adpala

Do góry
#84295 - 11/11/2002 19:39 Re: PÓŁFINAŁY: Kto się zakwalifikował do Finalu?
hpc Offline

Meldunek: 06/07/2001
witam Gy_Gy_Craw
Gratuluję awansu do finału i miłej atmosfery pojedynku iwo:

Co moge powiedzieć na swoje usprawiedliwienie.
Na usprawiedliwienie, ponieważ ten tydzień był wyjatkowo dobry w realu.
Jakoś nieszczęśliwie dobierałem mecze do play- off, a może nie chciałem zapeszać
Dwa kupony opisałem w temacie "Bookmacherzy" pt.STS - Simperfol-Lwov, a tych kuponów miał ze czterdzieści... jak mówi stara bajka "Lokomotywa".
Dokładałem jeszcze Peterborough 1,Scunthorpe 1,Oxford 1, ale także nietrafione Cardiff i Stokport.

Życzę powodzenia w finale, zarówno Tobie jak i przeciwnikowi.
Niech wygra lepszy i z doskonałym wynikiem.
Pozdrawiam

Do góry