a co do dzisiejszych spotkań, ciekawą ofertę wystawil toto-mix:
może gdzieś jeszcze jest posobna oferta to ktoś skorzysta

B.Wallace (Chicago) ZB 10.5 - wg mnie zdecydowany over, Ben zbiera najwięcej piłek w ekipie Chicago (10.1), dzis pod koszem będzie walczyć z Mutombo, gdyż kontuzjowany jesy Ming. To zdecydowanie działa na korzyść tego bardzo dobrego centra.
O meczach Chicago i Denver napisano już chyba wszystko. Sam zagrałem w obu na gospodarzy, chociaż mam obawy co do Denver - Milwaukee. Fakt, nie gra Redd, koszykarze z Milwaukee mogą czuć się zmęczeni, ale Milwaukee już nie raz pokazało żę jest drużyną potrafiącą wygrać z każdym. Bez Camby'ego Denver może przegrać walkę pod tablicą, może dać o sobie znać zmęczenie a co za tym idzie słaba skuteczność z dystansu. Mam nadzieję że moje obawy nie są słuszne i Denver w końcu zagra dobre spotkanie, a do pewnego zwyciestwa poprowadzi ich Iverson.
Spotkanie cieszące się chyba najmniejszą popularnością

czyli NO z LAC

mnie też nie zainteresowało samo spotkanie jak zakłady poboczne

w Sportingbet warte ryzyka dwa zakłady:
Desmond Mason (NO) Total Game Points over 16.5 1.76 - w drużynie gospodarzy sporo kontuzji a punkty ktoś zdobywać musi. Dziś Mason wg mnie zdobędzie ich ponad średnią (13.1), sprzyjać może fakt iż pod znakiem zapytania stoi występ Maggette.
Elton Brand (LAC) Total Game Rebounds over 7.5 1.833 - średnia zbiórek tego zawodnika to 8.9, w ekipie rywali zabraknie Westa (8.3 zb/m), Stojakovica (4.2 zb/m). W drużynie to on Brand zbiera najwięcej i mam nadzieję że dziś to potwierdzi. Z drugiej strony brak kilku dobrych w defensywie graczy stwarza również szanse na over w zbiórkach dla Chandlera (Sportingbet - over 10.5 - 1.666). Tyson zbiera 11.3 piłki na mecz, a w dzisiejszym spotkaniu do zbierania pod tablicami będzie troszke mniej zawodników prezentujących tą umiejętność na równie wysokim poziomie. ZObaczymy co wyniknie z tych moich analiz :p:p