Opcje tematu
#846132 - 09/01/2007 10:59 NBA 09/01/2007
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
09/01

1:00 Atlanta @ Indiana Pacers

1:00 Detroit @ Philadelphia

1:30 Toronto @ New Jersey

2:00 L.A. Lakers @ Memphis

2:00 Portland @ San Antonio

3:00 Dallas @ Utah Jazz

3:00 Seattle @ Phoenix

4:00 Cleveland @ Sacramento

===================================

Gospodarze na drugim miejscu.
Prosze podawać sensowne informacje.
Uprasza się o niepodawanie suchych typów.
Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Do góry
Bonus: Unibet
#846322 - 09/01/2007 13:12 Re: NBA 09/01/2007 [Re: Platini]
Piecia Offline
podwórkowy attaché

Meldunek: 23/11/2004
No to chyba ja zacznę w debiucie jak by coś proszę o poprawienie jak bym pisał zbytnie głupoty ;\)

Seattle v Phoenix
Dziś przymierzam się do tego spotkania by zagrać 2 . Choć tak naprawdę trochę się zastanawiam czy linia nie jest wysoka 14.5 . W ekipe słońc bez osłabień , wszyscy zdolni do gry . Seattle nie zagra kontuzjowany Rashard Lewis oraz Swift .

Do góry
#846636 - 09/01/2007 16:32 Re: NBA 09/01/2007 [Re: Piecia]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
dla mnie dzisiaj najważniejszą informacją było zakończenie kariery przez Toniego...

Quote:
Toni Kukoc zakończył karierę

Już kilka miesięcy temu Kukoc mówił, że czuje się mało potrzebny w NBA i prawdopodobnie nie pojawi się więcej na parkietach. - Miałem propozycje z kilku klubów, ale karierę chciałem zakończyć w Chicago Bulls - powiedział na łamach chorwackiej gazety.

Kukoc przyznał, że ma teraz inną sportową pasję - grę w golfa.

Toni Kukoc występował m.in. w Jugoplastice Split oraz klubach NBA - Chicago Bulls, Atlancie Hawks oraz Milwaukee Bucks. Trzykrotnie w barwach Bulls, u boku słynnego Michaela Jordana, zdobył mistrzostwo ligi (1996, 1997 i 1998). Z reprezentacją Jugosławii triumfował w mistrzostwach Europy w 1989 i 1991 roku. Dwukrotnie zdobył srebrne medale igrzysk olimpijskich - w barwach Jugosławii (1988) i Chorwacji (1992). W 1990 roku w Argentynie wywalczył złoty medal mistrzostw świata i został wybrany najlepszym zawodnikiem imprezy. Z Jugoplastiką trzykrotnie wygrywał Euroligę (1989-1991).

kilka jego zagrań

http://www.youtube.com/watch?v=EhjDf-mdb3o

http://www.youtube.com/watch?v=zYkyz-Buphs

http://www.youtube.com/watch?v=RObfC7oI-NQ

always in my memory \:\)

Do góry
#848222 - 09/01/2007 21:42 Re: NBA 09/01/2007 [Re: Baqu]
bodescu_wampir Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/12/2004
prosze o jakies info odnosnie webbera czy nie zagra i billupsa czy zagra, oczywiscie z jakiejs pewnej reki \:\)
dziekuje

Do góry
#848254 - 09/01/2007 21:51 Re: NBA 09/01/2007 [Re: bodescu_wampir]
hooltek Offline
veteran

Meldunek: 27/12/2006
Billups nie gra na pewno ..co do webbera nie jestem pewny ale bardziej nie zagra nzi zagra \:p

Do góry
#848271 - 09/01/2007 21:55 Re: NBA 09/01/2007 [Re: hooltek]
hooltek Offline
veteran

Webber said he will not play Tuesday night against the Pistons, which would be the 10th game he's missed in a 13-game span, and may never suit up for the Sixers again, wiec on raczje tez nie zagra \:p

Do góry
#848301 - 09/01/2007 22:05 Re: NBA 09/01/2007 [Re: hooltek]
kajtek Offline
enthusiast

Panowie prosze zebys ktos kto mnie przekonal co do grania na Detroit, Sacramento i Dallas na jednym kuponie.

Czuje ze tez zespoly wygraja ale tak pokoleji:

PHI - DET - typuje 2 ale lekka obawa jest PHI po wyjazdach wraca do siebie na wlasne smieci. Czy wygra odrazu spotkanie ze srednim zespolem Detroit ?? To w koncu nie byczki z Chicago co wchodza pod kosz z sila byka,szybko zdobywajac punkty przez co DeT mialo problemy i przegralo z nim dosc wyraznie. Wczoraj byczki juz tak nie poszalaly:)PHI bez Iversona ale nie wim czy tyo lepiej czy gorzej bo widac ze i bez niego potrafia wygrywac chocby z Denver na wyjezdzie :P. Taki typ bardziej na to ze Pistons beda chcieli zmazac plamke na koszulce ktora byczki zrobily. ale czy warto ?? ja mam kurs 1.71 wiec chyba dam 2.

UTAH - DALL - typuje 2 bo to co robi Dallas po srednim poczatku sezonu to cos pieknego dla oka. Takie stonowanie odpowiedniej dawki skladnikow obrony i gry w ataku. Nie ma takiego przejawu gry w obronie jak SAS rok temu/ Potrafia gracze z Dallas to stonowac zrownowazyc z z punktami w ataku. Przez co obrona szczelna jak cholera i ciezka do przebicia sie przez graczy wbijajacych sie pod kosz, dotego rowniez swietna gra na obwodzie w obronie, gdzie mysle Utah za 3 sobie nie poszaleje.O punkty to sie martwic nie bede bo Dirk ta 20 minimum zrobi zespol tez pociagnie bo to co ich wlasnie jeszcze charakteryzuje to idealana gra zespolowa.Nie to co LAkers sprzed roku,hehe choc juz teraz Kobe sie nauczyl grac zespolowo :P.A co do Utah hmm srednio- lagodni tak bym ich nazwal jak sos do kebabu. Niby jest ale ani nie pali ani go nie czuc.Jest bo jest ale jakby nie bylo to wkoncu kupuje kebab po to by miesko zjesc. Dzis tymmieskiem bedzie Dallas ktore ja jem po kursie 1.71

Sacramento - Clevend - typuje 1, tutaj krotko bo typ opieram na innej analizie. Tak naprawde to na slabej analizie. 5 winerow Clevend kiedys przegraja oby dzis. Sacramento przegrane u Siebie z LAL i Portland trza odkuc dzis. Mecz z LAL przegrali na wlasne zyczenie bo ktory zespol na 16 sekund do konca nie trafia 2 rzutow wolnych poczym traci 4 pkt z gry( wystraczylo tylko dac rzucic za 2 lub 3 i potem wyrzut pili i gra na czas a dogrywki by nie bylo) Czuje wygrana SAC i koniec. Kurs 1.61

Jak ktos chce mnie wyprowadzic z bledu to prosze szybko bo o 24 chce zagrac grubiej:P

Do góry
#848476 - 09/01/2007 23:00 Re: NBA 09/01/2007 [Re: kajtek]
Valverde Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/11/2005
Memphis - L.A.Lakers
Typ: under 225 pkt
Kurs: 1.99
Buk: Pinnacle
Stawka: 8/10

Memphis ostatnimi czasy gra szaloną koszykówkę i przy dobrych wiatrach w ich meczu może paść ze 300 punktów. Jednak "Jeziorowcy" mają jeden argumet, który zadecydował o moim typie. I nie jest to wcale Kobe Bryant, lecz trener-legenda Phil Jackson, który zdając sobie sprawę z największego atutu gospodarzy, z pewnością zaordynuje defensywną taktykę. Jeżeli nie będzie dogrywki 225 punktów raczej nie przeskoczą.

Philadelphia - Detroit
Typ: 2 (-2.5)
Kurs: 1.943
Buk: Pinnacle
Stawka: 6/10

Pistons od czasu kontuzji Billups'a grają zdecydowanie poniżej oczekiwań. Cztery porażki w pięciu ostatnich spotkaniach, to bilans zdecydowanie poniżej aspiracji jednego z kandydatów do mistrzowskiego tytułu. Jako, że 76-ers to jedna z najsłabszych ekip w całej lidze, liczę na przełamanie ekipy z Detroit, bo niżej już po prostu upaść się nie da.

Baqu dzięki za spostrzegawczość, bo powaliły mi się daty

Do góry
#848610 - 09/01/2007 23:57 Re: NBA 09/01/2007 [Re: Valverde]
Yakuza Offline
enthusiast

Meldunek: 24/04/2005
W Unibecie zakład na Detroit 1.90 ,a Detroit -2 !!!! 1.88

Do góry
#849126 - 10/01/2007 10:40 Re: NBA 09/01/2007 [Re: kajtek]
kajtek Offline
enthusiast

Originally Posted By: kajtek
Panowie prosze zebys ktos kto mnie przekonal co do grania na Detroit, Sacramento i Dallas na jednym kuponie.

Czuje ze tez zespoly wygraja ale tak pokoleji:

PHI - DET - typuje 2 ale lekka obawa jest PHI po wyjazdach wraca do siebie na wlasne smieci. Czy wygra odrazu spotkanie ze srednim zespolem Detroit ?? To w koncu nie byczki z Chicago co wchodza pod kosz z sila byka,szybko zdobywajac punkty przez co DeT mialo problemy i przegralo z nim dosc wyraznie. Wczoraj byczki juz tak nie poszalaly:)PHI bez Iversona ale nie wim czy tyo lepiej czy gorzej bo widac ze i bez niego potrafia wygrywac chocby z Denver na wyjezdzie :P. Taki typ bardziej na to ze Pistons beda chcieli zmazac plamke na koszulce ktora byczki zrobily. ale czy warto ?? ja mam kurs 1.71 wiec chyba dam 2.

UTAH - DALL - typuje 2 bo to co robi Dallas po srednim poczatku sezonu to cos pieknego dla oka. Takie stonowanie odpowiedniej dawki skladnikow obrony i gry w ataku. Nie ma takiego przejawu gry w obronie jak SAS rok temu/ Potrafia gracze z Dallas to stonowac zrownowazyc z z punktami w ataku. Przez co obrona szczelna jak cholera i ciezka do przebicia sie przez graczy wbijajacych sie pod kosz, dotego rowniez swietna gra na obwodzie w obronie, gdzie mysle Utah za 3 sobie nie poszaleje.O punkty to sie martwic nie bede bo Dirk ta 20 minimum zrobi zespol tez pociagnie bo to co ich wlasnie jeszcze charakteryzuje to idealana gra zespolowa.Nie to co LAkers sprzed roku,hehe choc juz teraz Kobe sie nauczyl grac zespolowo :P.A co do Utah hmm srednio- lagodni tak bym ich nazwal jak sos do kebabu. Niby jest ale ani nie pali ani go nie czuc.Jest bo jest ale jakby nie bylo to wkoncu kupuje kebab po to by miesko zjesc. Dzis tymmieskiem bedzie Dallas ktore ja jem po kursie 1.71

Sacramento - Clevend - typuje 1, tutaj krotko bo typ opieram na innej analizie. Tak naprawde to na slabej analizie. 5 winerow Clevend kiedys przegraja oby dzis. Sacramento przegrane u Siebie z LAL i Portland trza odkuc dzis. Mecz z LAL przegrali na wlasne zyczenie bo ktory zespol na 16 sekund do konca nie trafia 2 rzutow wolnych poczym traci 4 pkt z gry( wystraczylo tylko dac rzucic za 2 lub 3 i potem wyrzut pili i gra na czas a dogrywki by nie bylo) Czuje wygrana SAC i koniec. Kurs 1.61

Jak ktos chce mnie wyprowadzic z bledu to prosze szybko bo o 24 chce zagrac grubiej:P

zachcialo mi sie Sacramento no to mam 2 kwarty wygrane a potem bambucza \:p Detroit wygralo Dallas tez a Sacramento poleglo \:\(

Do góry

Moderator:  rafal08