Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >
Opcje tematu
#931752 - 05/02/2007 12:16 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Scunthorpe - Bristol

Mecz na szczycie League One. W takim spotkaniu może być każdy wynik. Przejrzałem sporo angielskich stron i ludzie przewidują tu wyniki od zwycięstwa gospodarzy, poprzez remis, aż po wygraną gości. Moją uwagę zwrócił jednak pewien fakt. Otóż kibice Scunthorpe piszą, że murawa na ich stadionie to prawie plaża \:\) Nasuwa się jeden wniosek. Na piasku obu zespołom będzie ciężko przeprowadzać składne i płynne akcje. Dlatego według mnie dobrym rozwiązaniem jest zagranie tutaj opcji under 2.5

Typ: under 2.5 1.80 5/10 (Bwin, blue square)

Do góry
Bonus: Unibet
#931885 - 05/02/2007 13:11 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Szewa]
(J) Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2006
Scunthorpe - Bristol

Tak jak pisałeś Szewczenko murawa na stadionie gospodarzy w opłakanym stanie. Drużyna gości ma przeciętny bilans na wyjazdach 4-5-5 i dlatego idąc tym tropem myślę, że gospodarze minimalnie wygrają to spotkanie. Napewno są lepiej przygotowani do gry w takich warunkach i jedną brameczkę wcisną. Wątpię w przekroczenie 2,5 gola. A zaproponować od siebie mogę:

Poł./Koniec spotkania Typ: Scunthorpe United / Scunthorpe United Kurs: 3.75 (bwin) \:\)
Pozdrawiam!

Do góry
#932261 - 05/02/2007 15:27 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: (J)]
jinx Offline
old hand

Meldunek: 02/11/2003
Ostatnio zaniedbałem co nieco temat, ale niestety kłopoty ze zdrowiem okazały się silniejsze. Wtrącę więc swoje zdanie na temat dzisiejszego meczu.

Moim zdaniem BC wcale nie stoi na straconej pozycji w dzisiejszym meczu. Co prawda niepokojąca była ich ostatnia środowa porażka, ale Cheltenham urywał punkty w tym sezonie praktycznie każdej drużynie z czołówki (prócz Nott Forrest), a dla City był to 6 mecz w przeciągu 17 dni.

Owszem, City mają 5 wyjazdowych porażek, ale kiedy ??? 3 w ciągu pierwszego miesiąca rozgrywek, następnie w październiku z Nottingham i na początku listopada z Yeovil.
Ostatnie ich wyniki budzą szacunek - wyeliminowanie z FA Cup Coventry, zwycięstwo z Tranmere (mimo 0-2 do przerwy), rozbicie Oldhamu na ich terenie i wyciągnięcie remisu 2-2 (0-2 do przerwy) z Mboro w FA Cup. Pytanie tylko, czy porażka z Cheltenham to przejaw chwilowego zmęczenia, czy głębszy kryzys ???

Scunthorpe zaś w styczniu dwukrotnie tracił prowadzenie. U siebie z Oldham w 90' i na boisku Doncaster, mimo iż prowadził już 2-0. Poodpadali też ze wszelakich pucharów, więc mogą się skupić tylko na lidze.

No i ostatni aspekt na który zwróciłem uwagę - transfery w styczniu. Tu niestety minus dla Scunthorpe. Do Wolves odszedł drugi strzelec zespołu Keogh. W związku z tym Sharp (ostatnia bramka w połowie stycznia) może czuć się osamotniony z przodu i teraz to on skupia większą uwagę obrońców. Poza tym dziś niepewny udział dwóch ważnych dla zespołu pomocników: Sparrow 21m i 3 br oraz Baraclough 28m i 1 br.

Przeciwnie BC. Co prawda prawdopodobnie nie zagra Jevons (27-7), ale są pozyskani w styczniu Betsy i Andrews, moim zdaniem to wzmocnienie drużyny.

H2H na boisku gospodarzy: 1-4-2 11:11

Do góry
#942794 - 08/02/2007 19:29 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

32 kolejka, 10 lutego

LEAGUE ONE
Bournemouth - Leyton Orient
Brentford - Brighton
Bristol City - Huddersfield
Carlisle - Yeovil
Crewe - Scunthorpe
Gillingham - Bradford
Millwall - Chesterfield
Nottingham F. - Northampton
Port Vale - Cheltenham
Rotherham - Blackpool
Swansea - Oldham
Tranmere - Doncaster

LEAGUE TWO
Barnet - Accrington
Chester - Hereford
Darlington - Boston Utd.
Grimsby - Bristol R.
Hartlepool - Walsall
Lincoln - Torquay
MK Dons - Macclesfield
Peterborough - Wrexham
Rochdale - Swindon
Shrewsbury - Bury
Stockport - Mansfield
Wycombe - Notts Co.

Do góry
#946429 - 09/02/2007 23:30 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

Rotherham - Blackpool oraz MK Dons - Macclesfield odwołane, Darlington - Boston pod znakiem zapytania

Hmm, tutaj nie wybrałem nic szczególnego. Nottingham chcąc awansować powinien zacząć odrabiać straty, ale kurs na nich marny.

Warte rozpatrzenia jest moim zdaniem spotkanie Barnet - Accrington. W bramce gości powinien stanąc ponowne nasz Kazimierczak, ale to nie powód by stawiać na gospodarzy. Barnet u siebie prezentuje się solidnie, goście raczej do końca będą walczyć o utrzymanie.
Obydwie drużyny nie miały najlepszego stycznia, ale Barnet w tym czasie u siebie grał tylko raz (1-0 z Macclesfield). Pora więc na kolejne zwycięstwo.

Do góry
#960034 - 14/02/2007 16:32 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
jinx Offline
old hand

33 kolejka, 17 lutego

LEAGUE ONE
Northampton - Gillingham
(16.02)
Blackpool - Bristol City
Bradford - Crewe
Brighton - Nottingham F.
Cheltenham - Bournemouth
Chesterfield - Port Vale
Doncaster - Swansea
Huddersfield - Brentford
Leyton Orient - Carlisle
Oldham - Millwall
Scunthorpe - Rotherham
Yeovil - Tranmere

LEAGUE TWO
Walsall - Lincoln
(16.02)
Accrington - Stockport
Boston Utd. - Shrewsbury
Bristol R. - MK Dons
Bury - Wycombe
Hereford - Barnet
Macclesfield - Peterborough
Mansfield - Grimsby
Notts Co. - Rochdale
Swindon - Darlington
Torquay - Hartlepool
Wrexham - Chester
(18.02)

Do góry
#966311 - 16/02/2007 15:39 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Conajmniej kilka meczow bardzo interesujacych i,ze sie tak wyraze obstawialnych, z dobrymi kursami.

Zaczynajac od League One.

Brighton - Notts. F

Spotkanie przedostatniej druzyny w tabeli meczow u siebie z 4 w tabeli wyjazdow.

Po wtorkowej victorii w Londynie wydawac by sie moglo,ze Brighton sie przelamal(we wczesniejszych 6 ligowych spotkaniach zdolali ustrzelic zaledwie 1 gola) ale jesli wezmiemy pod uwage,ze gola strzelil i wypracowal niejaki Bas Savage,ktorego dorobek w profesjonalnej karierze to 3 bramki(wliczajac ta wtorkowa) w 70 meczach w kilku klubach to nie wystawia to najlepszej oceny zdziesiatkowanej kontuzjami i zawieszeniami obronie Leyton O.
Nottingham troszke slabuje w ostatnim czasie ale jeden bardzo wazny fakt bedzie mial miejsce w sobotnim meczu:wraca do druzyny jej talizman Cris Commons.W poprzednim meczu wyjazdowym stracili bramke bardzo pechowo w ostatniej minucie, moim zdaniem tym razem sa w stanie zainkasowac komplet punktow.

Typ: 2 kurs ok:2.1 - 2.3

Doncaster - Swansea

Pod koniec stycznia wydawalo sie,ze Doncaster wedra sie na stale na miejsca premiowane conajmniej play-off,niestety pechowy remis z Scuntorpe oraz niespodziewana porazka z Carlisle sprawily,ze Rovers pozostaja blisko lecz wciaz poza strefa premiowana.Tydzien temu przegrali bardziej z grypa niz Tranmere,ale juz we wtorkowym meczu pokazali charakter i olbrzymie mozliwosci przechylajac w koncowce szale zwyciestwa na swoja korzysc w spotkaniu z Crewe w polfinale St. Johnstone Trophy.Mysle,ze beda w stanie pojsc za tzw. ciosem ;\) i pokonac pozbawiona menedzera Swansea(Jackett rozstal sie z klubem zaledwie wczoraj), ktora przegrala podczas dwoch ostatnich wizyt w Doncaster.

Typ:1 Kurs: 2.05 - 2.20

Leyton O. - Carlisle

Pilkarze Carlisle ostatnio zmienili trend do ktorego przyzwyczaili typujacych i przegrywaja w domu,natomiast zbieraja punkty na wyjezdzie. Wierze,ze jutro bedzie podobnie.Leyton jest totalnie rozbity kontuzjami oraz dwoma kleskami poniesionymi w meczach z druzynami,ktore nie naleza do potentatow.(nie zapominajcie,ze pozwolili strzelic bramke Basovi Savage`owi).A tak zupelnie powaznie to rekonesans formy Orientu zbiegl sie z pojawieniem sie w druzynie napastnika/atakujacego pomocnika o nazwisku Ibehre ,ktory strzelil kilka waznych bramek,teraz jest kontuzjowany i widac to po osiagnieciach druzyny.Na stronach klubu mozna wyczytac,ze w druzynie mobilizacja i beda sie chcieli odegrac ale kibice,ktorzy widzieli sobotni mecz,nie maja zbyt wielu zludzen co do szans swojej druzyny.Zobaczymy czy maja racje,ja w kazdym badz razie,uwazam,ze sprobowac warto.

Typ : 2 Kurs : 2.60 - 3.00

To tyle jesli chodzi o League One , obiecalem sobie swego czasu ,ze nie bede w tej lidze obstawiac meczow z kursem ponizej 1.7 i tego sie trzymam.Zarowno Oldham,Huddersfield jak i Scunthorpe wygladaja obiecujaco ale jak to mawiaja ludziska: strzezonego Pan Bog strzeze.

Pozdrawiam

Do góry
#967738 - 16/02/2007 23:15 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
jinx Offline
old hand

No i po raz kolejny Konstruktorze mam z Tobą zbieżne myśli. Wystarczy dodać, że w konkursie mamy dwa takie same typy, trzeciego (Stockport) już nie dawałem, bo byłoby to już przegięcie.

Co do meczu Oldham - Millwall daję gościom szanse na jakiekolwiek punkty (nie tylko jeden). Zmiany dokonane przed oraz w trakcie sezonu przynoszą w końcu efekt. Wysforowali się już dolnych rejonów tabeli i myślę, że nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa.
Ba, śmiem twierdzić, iż w przyszłym sezonie będą w czołówce.

Wart zauważenia jest fakt, że na dole tabeli pospolite ruszenie. Punkty (i to seryjnie) zaczęli zdobywać Brentford, Bournemouth, Cheltenham. Niechybny to znak, że zbliża się końcówka sezonu i w meczach z udziałem dotychczasowych maruderów mogą padać zaskakujące wyniki.

Do góry
#967929 - 17/02/2007 08:38 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
Kefir70 Offline
old hand

Meldunek: 28/11/2005
A oto moje propozycja :

Hereford - Barnet 1 1.9

Barnet zdziesiątkowany kontuzjami. m.in wyautowani dwaj bramkarze.. Zagra pewnie ktoś z juniorów... Kurs warty obstawienia

Do góry
#968058 - 17/02/2007 10:39 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Kefir70]
14honor88 Offline
veteran

Meldunek: 30/03/2006
Originally Posted By: Kefir70
A oto moje propozycja :

Hereford - Barnet 1 1.9

Barnet zdziesiątkowany kontuzjami. m.in wyautowani dwaj bramkarze.. Zagra pewnie ktoś z juniorów... Kurs warty obstawienia

zdziesiatkowany ? to brakuje 20... 30... czy 40 ...?
Masz jakis link dowód czy coś w tym stylu?

Do góry
#968063 - 17/02/2007 10:44 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: 14honor88]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: 14honor88
Originally Posted By: Kefir70
A oto moje propozycja :

Hereford - Barnet 1 1.9

zdziesiatkowany ? to brakuje 20... 30... czy 40 ...?
Masz jakis link dowód czy coś w tym stylu?

A trio of suspensions mean Barnet could be without several key players for the match.

Forward Liam Hatch and winger Barry Cogan are both suspended after being sent off in last weekend's home defeat by Accrington, while forward Magno Vieira is also banned.

With goalkeepers Lee Harrison and Ross Flitney and forward Jason Norville already on the injury list, manager Paul Fairclough could have done without any more withdrawals.

But the Underhill chief could also be without midfield duo Nicky Bailey (illness) and Dean Sinclair (hamstring), as well as forward Adam Birchall (hamstring).

The Bees will be keen to end a poor recent run which has seen them collect only two points from their last four League Two fixtures.

soccer365.com

Do góry
#968093 - 17/02/2007 11:03 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

A to sa statystyki ile ci gracze razy wystapili w tym sezonie w lidze,w nawiasie ilosc wystepow jako rezerwowy.

Hatch 10(9) 1 bramka
Cogan21(4) 2 bramki
Vieira 8(9) 2 bramki
Harrison 22
Flitney6(3)
Norville1(2)
Bailey30 5 bramek
Sinclair 27 2 bramki
Birchall 11(1) 4 bramki ,przyszedl do klubu w listopadzie i po odejsciu Kandola do Leeds jest podstawowym napastnikiem.

Odpowiem za Kefira, mysle,ze sie nie obrazi. W kadrze zespolu jest 25 zawodnikow, 9 kontuzjowanych badz zawieszonych.Dlatego uzyl sformulowania zdziesiatkowani. Z tym,ze czesto jest tak,ze jak pisze ze "could be without" to nie oznacza to ,ze ci zawodnicy rzeczywiscie nie zagraja.

Do góry
#969664 - 17/02/2007 19:31 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
Kefir70 Offline
old hand

Dzięki KOnstruktor za wsparcie

Hereford-Barnet 2-0 ;\)
Chociaż faktycznie Sinclair i Bailey zagrali jednak.

Edit : Nie nabijamy tu niepotrzebnych postów.

Edited by El_Darro (17/02/2007 19:47)

Do góry
#972327 - 18/02/2007 20:05 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Kefir70]
jinx Offline
old hand

34 kolejka, 20 lutego

LEAGUE ONE

DLWDdW Brentford v Northampton DLdDLL (19.02)
LLWWLW Bournemouth v Yeovil LWWLWW
LWWLWL Carlisle v Chesterfield LLLWDL
LLLWLD Crewe v Doncaster WWLWDL
DWLLWW Gillingham v Brighton LLWLLW
WWLWWW Millwall v Leyton WLDDWL
LWDWWW Nottm. Forest v Blackpool WWWLWL
WWWdLW Port Vale v Oldham WWDDWW
DWDLDL Rotherham v Huddersfield LdLLWD
WDWdWL Swansea v Scunthorpe WWWdDD
LWDWDW Tranmere v Cheltenham LLLDLW

LEAGUE TWO
WWWWLL Barnet v Swindon WLWLWD
LLLWDW Darlington v Accrington DLWLDW
WWLLLW Grimsby v Wrexham DLLLDL
WWWWWW Hartlepool v Macclesfield WWWLLL
WWWDWW Lincoln v Hereford LWdLLD
WWWLDW Milton Keynes v Mansfield LWWLDL
LLDLDW Peterborough v Boston WLLLDL
WLDWLW Rochdale v Torquay WLLLLL
WWLWDL Shrewsbury v Notts County WLDWLd
WWWWWW Stockport v Walsall DDWLWL
LLLdLD Chester v Bury WWDLDL (21.02)

Litery, to ostatnie 6 meczy odpowiednio home/away, gdzie małe d oznacza bezbramkowy remis

Do góry
#974739 - 19/02/2007 21:10 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
Kefir70 Offline
old hand

[b][/b]Peterborough-Boston 1 1,7

Peterborough to chyba jedna z większych niespodzianek in minus w tym sezonie. Drużyna z dużym potencjałem organizacyjnym ostatnio przegrywała mecz za meczem. Ale duża aktywność podczas okienka transferowego i zmiana trenera pomału zaczyna przynosić rezultaty.
Jutro mecz z Boston - drużyną , która w mojej opinii wydaje się pewnym kandydatem do spadku. Starczy wspomnieć , że podczas okienka transferowego sprzedali m.in 2 podstawowych zawodników ....żeby uzyskać środki na ...wypłatę zaległych pensji dla pozostałych zawodników.
Dodatkowo w Bostonie plaga kontuzji :
Mark Greaves - podstawowy obrońca 27/2
David Galbraith - najbardziej doświadczony pomocnik 16/1
Francis Green - do kompletu podstawowy napastnik 26/4
Do tego jeszcze kilku innych (znaczących z obrony i pomocy)

Czyli podsumowując - dla Peteborough doskonała okazja żeby się przełamać , wykorzystując osłabienia Boston z okienka transferowego oraz plagę kontuzji.. Kiedy jeśli nie z klubem pokroju Boston

Do góry
#982859 - 22/02/2007 20:23 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: Kefir70]
jinx Offline
old hand

35 kolejka, 24 lutego

LEAGUE ONE
Blackpool - Millwall
Bradford - Brentford
Brighton - Bristol City
Cheltenham - Carlisle
Chesterfield - Nottingham F.
Doncaster - Port Vale
Huddersfield - Crewe
Leyton Orient - Tranmere
Northampton - Rotherham
Oldham - Bournemouth
Scunthorpe - Gillingham
Yeovil - Swansea

LEAGUE TWO
Accrington - Lincoln
Boston Utd. - Hartlepool
Bristol R. - Stockport
Bury - Peterborough
Hereford - Rochdale
Macclesfield - Grimsby
Mansfield - Wycombe
Notts Co. - MK Dons
Swindon - Chester
Torquay - Darlington
Walsall - Barnet
Wrexham - Shrewsbury
(25.02)

Do góry
#984816 - 23/02/2007 18:33 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: jinx]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

W League Two wydaje mi sie,ze warto zainwestowac w dwie druzyny,ktorych swietne serie niewatpliwie zaskoczyly wielu obserwatorow czyli Stockport - Hartlepool .

Hartlepool gra na wyjezdzie z Boston,ktory wciaz pozostaje w ogromnym kryzysie kadrowym,finansowym itd.,itp.Pielgrzymi zremisowali we wtorek z Peterborough na wyjezdzie ale przyczyna byla bardziej nieporadnosc podopiecznych Darrena Fergusona niz umiejetnosci pilkarzy Boston.Hartlepool to zupelnie inna klasa,a poza tym graja szczesliwie(ostatni mecz z Macclesfield)

Typ:2 Kurs :1.8 - 1.9

Podstawa swietnej passy drugiej z moich propozycji jest niesamowita gra w obronie. W ostatnich 11 ligowych spotkaniach pilkarze Stockport 10 ! razy zachowali czyste konto,jedyne bramki ktore stracili w tym czasie to te z meczu przeciwko Shrewsbury,kiedy to przegrali 4:2.W jutrzejszym meczu zmierza sie oni na wyjezdzie z Bristol R.Jezeli nie straca bramki i wygraja pobija rekord w swojej dywizji.licze na to,ze mlody Elding po raz kolejny jednym trafieniem zalatwi sprawe i 3 punkty wroca na przedmiescia Manchesteru.Co wzmacnia moja wiare to fakt,ze gospodarze sobotniego pojedynku juz w przyszly wtorek zagraja rewanzowe spotkanie z lokalnymi rywalami w polfinale St. Johnstone Trophy,ktory dla tej druzyny jest niewatpliwie istotniejszym meczem niz ligowy.Rovers zajmuja w ligowej tabeli miejsce w srodku stawki bez specjalnych szans na baraze ale i bez stresu zwiazanego z walka o utrzymanie

Typ :2 Kurs: 2.4 - 2.6

Do góry
#985309 - 23/02/2007 21:26 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Originally Posted By: konstruktor1

Podstawa swietnej passy drugiej z moich propozycji jest niesamowita gra w obronie. W ostatnich 11 ligowych spotkaniach pilkarze Stockport 10 ! razy zachowali czyste konto,jedyne bramki ktore stracili w tym czasie to te z meczu przeciwko Shrewsbury,kiedy to przegrali 4:2.W jutrzejszym meczu zmierza sie oni na wyjezdzie z Bristol R.Jezeli nie straca bramki i wygraja pobija rekord w swojej dywizji.licze na to,ze mlody Elding po raz kolejny jednym trafieniem zalatwi sprawe i 3 punkty wroca na przedmiescia Manchesteru.Co wzmacnia moja wiare to fakt,ze gospodarze sobotniego pojedynku juz w przyszly wtorek zagraja rewanzowe spotkanie z lokalnymi rywalami w polfinale St. Johnstone Trophy,ktory dla tej druzyny jest niewatpliwie istotniejszym meczem niz ligowy.Rovers zajmuja w ligowej tabeli miejsce w srodku stawki bez specjalnych szans na baraze ale i bez stresu zwiazanego z walka o utrzymanie

Typ :2 Kurs: 2.4 - 2.6

Po pierwsze: [Stockport] Na wyjazdach w 4 ostatnich meczach Wayne Hennessey nie wpuścił gola. Historia spotkań tych drużyn pokazuje, że prawie zawsze gospodarze strzelali.

Po drugie: [Stockport] Osiem kolejnych zwycięstw z rzędu to trochę za dużo (jak dla mnie). Czas na koniec serii. To samo tyczy się bramkarza.

Po trzecie: [Rovers] Potrafili podzielić się punktami z Dons'ami, wg mnie groźniejszymi niż Stockport, dalczego mają nie powtórzyć wyczynu?

Po czwarte:
Feb 18, 2006 League Two Bristol Rovers Stockport 2 - 2
Aug 31, 1996 League One Bristol Rovers Stockport 1 - 1
Nov 25, 1995 League One Bristol Rovers Stockport 1 - 3
Sep 03, 1994 League One Bristol Rovers Stockport 2 - 2
Apr 30, 1994 League One Bristol Rovers Stockport 1 - 1

Mimo wszystko, zagrałbym jednak remis @ 3,1. Racja, za 2 przemawia mecz pucharu, który Rovers muszą wygrać aby awansować, ale te serie Stockport wg mnie się skończą właśnie teraz.

Do góry
#985366 - 23/02/2007 21:56 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: micha$]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Michas,sam ze swojego doswiadczenia wiem,ze,kazda teorie mozna jakas uzasadnic,Twoje argumenty sa dobre, ale...
1.Trudno porownywac gre Stockport z zeszlego sezonu gdy uratowali swoj ligowy byt w ostatniej kolejce ,a z tego kiedy graja moze nie tak efektownie ale efektywnie.

2.Co do serii to jasne,ze moze sie ona skonczyc jutro ale czy musi?...zobaczymy.Wystarczy przyklad Colchester u siebie,tez wydawalo sie,ze to niemozliwe by tak dlugo wygrywali,a jednak.
3. Z calym szacunkiem dla MK Dons ale nie maja jednej cechy,ktora w ostatnim czasie jest najwieksza zaleta jesli chodzi o Stockport czyli stabilnej formy: potrafia zagrac rewelacyjnie z druzyna z czolowki by dostac z Rochdale 5:0, zreszta w tym roku wygrali zaledwie 2 razy na 8 i to nie z zadnymi potegami ale z Barnet i Bury.

Itd,itp....A i tak wszystko okaze sie na boisku \:\)

Do góry
#985932 - 24/02/2007 10:24 Re: LEAGUE ONE&TWO [Re: konstruktor1]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
hahhaha micha$ mecze z 94-96 mają taki wpływ na wynik dzisiejszej potyczki jak spadek wydobycia gazu na kaukazie...buahahahha szkoda że nie przytoczysz jakiś faktów z okresu napoleońskiego mogących rzutować na dzisiejszy wynik...

poza tym jesteś niekonsekwentny w swojej analizie...
skoro mówisz że Stockport z matematycznego punktu widzenia powinno przerwać swoją passe...również z rachunku prawdopodobieństwa powinienneś wykluczyć remis... bo pada on w 4ch spotkaniach na 5 które przytoczyłeś... więc statystyka i probabilistyka która się podpierasz mówi że kolejny remis jest małoprawdopodobny... więc jesteś niekonsekwentny w swoich konkluzjach...

AVE (L)

Do góry
Strona 10 z 14 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 13 14 >

Moderator:  Akhu, Biszop