#876453 - 19/01/2007 10:09
NBA 19/01/2007
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#877053 - 19/01/2007 14:52
Re: NBA 19/01/2007
[Re: Platini]
|
newbie
Meldunek: 13/09/2005
|
Witam! jestem tutaj nowy ale podzielę się z wami moimi typami na dzisiejszą noc na parkietach NBA..Na dziś wybrałem takie 4 mecze: Minnesota-Detroit-2 Boston-Sacramento-2 Orlando-Washington-1 Atlanta-Bobcats-1 A więc do pierwszego meczu dziś myślę że Detroit się w końcu przełamie i zrewanżuje za tą porażke ostatnimi dniami właśnie z Minnesotą w Pałacu Auburn Hills..Do składu Detroit już powrócił Chauncey Billups czyli główny mózg drużyny Tłoków a także nowo pozyskany Weeber będzie dziś grał.Poza tym Leśne wilki ostatnio nie popisały się zupełnie przegrywając z jedną z najsłabszych drużyn NBA Atlantą różnicą 17 pkt..Także myśle że dzisiaj Hamilton-Billups-Wallace i Prince pokażą prawdziwe oblicze Tłoków..Mój typ 2 Teraz kolej na kolejny mecz Boston-Sacramento gram ten mecz ponieważ będzie on w tv na canal+ w nocy..wiem że to niejest żadne wytłumaczenie..ale sugeruję się też tym,że w Celtics panuje wielki szpital kontuzje leczą takie gwiazdy jak Pierce,Szczerbiak a jeszcze do tego dochodzą Allen,Ratliff,Scalabrine no i jeszcze niepewny występu dzisiaj Delonte West..A Sacramento zagra w swoim najsilniejszym składzie bo nikt nienarzeka na kontuzję..Poza tym ten mecz jest już w większośći zakładach bukmacherskich w USA zablokowany..tak jakby podejrzewali łatwe zwycięstwo Kings napewno łatwo niebędzie ale myślę że Sacramento dzisiaj wygra w hali Bostonu.Mój typ 2 Trzecim meczem jest Orlando-Washington to jest ciężki mecz do typowania bo obie ekipy w tym sezonie spisują się znakomicie.Obie ekipy w tym sezonie z wielkimi szansami do awansu do Play off..W Orlando napewno niezobaczymy Trevora Arizy który ma kłopoty z kolanem a tak reszta jest gotowa do gry.Natomiast w Wizards brak Songaila i Ruffina nie są to jakieś poważne osłabienia.Opieram się tutaj głównie na dobrej grze Magic na własnym parkiecie bilans 14-6 a drużyna Washingtonu to drużyna swojego parkietu bo na wyjazdach bilans jest mierny 6-13..Także upatruje w tym meczu szans Orlando na Win we własnym parkiecie na którym dzisiaj zagrają..Mój typ 1 Atlanta-Bobcats nielubię grać przeciwko Bobcats bo to drużyna nieobliczalna jest.Ale Atlanta jest bardzo podbudowana ostatnimi 3 zwycięstwami i to nie z byle kim odpowiednio m.in Detroit i ostatnio Minnesota wyjazdowe.Także dzisiaj będą chcieli tą passe podtrzymać..Tym bardziej pod znakiem zapytania stoi dzisiaj występ w Bobcats takich graczy jak Gerald Wallace i Sean May..a w Atlancie lista kontuzjowanych to Speedy Claxton i Tyronn Lue ale oni już od długiego czasu niegrają..Tym bardziej obie ekipy grały już ze sobą w tym sezonie i dwa razy we własne hali zwyciężała Atlanta dość łatwo 99-90 i 105-94 także mój typ 1. Jeszcze zagrałbym na Miami które chyba odzyskało formę ale to taki mój typ rezerwowy na 2..a Philadelphia jest nadal w kryzysie,niemogą się pozbierać po odejściu Iversona..
|
Do góry
|
|
|
|
#877444 - 19/01/2007 17:39
[Re: Skiper]
|
addict
Meldunek: 11/12/2005
|
dzis ja sprobuje cos trafnie wytypowac na forum  zdecydowalem sie dzis na dubla z AKO 1,5. Jest to zaklad typu "Teasers" w Pinnacle. Kurs jest niezbyt wysoki, a to dlatego, ze linie under/over sa zanizone, badz zawyzone. Oto moje typy: Detroit @ Minnesota over 178 Cleveland @ Denver under 203,5 Typy te mam oparte glownie na ostatnich meczach bezposrednich tych druzyn w przeszlosci. Jednak takze ostatnio wyniki tych druzyn w rozgrywkach swiadcza o tym, ze typy te powinny byc trafione, jednak jak bedzie naprawde zweryfikuje parkiet, a my poznamy wyniki wczesnym rankiem.. pozdrawiam 
|
Do góry
|
|
|
|
#878128 - 19/01/2007 22:08
[Re: zxraq]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 1.847Niezwykle ciekawe spotkanie.. 15 stycznia drużyny te grały ze sobą mecz w Detroit.. Tam, po dogrywce zwyciężyła drużyna Leśnych Wilków.. Jednak teraz sprawa ma się zupełnie inaczej.. Minęły zaledwie 4 dni.. A jednak.. Do drużyny Tłoków wraca Chauncey Billups, mózg tej drużyny, którego zabrakło w niedawnym meczu. Do ekipy dołączył też wyjadacz parkietów NBA, Chris Webber. Urodzony właśnie w Detroit 33-letni koszykarz może okazać się doskonałym uzupełnieniem kadry Pistons. Minnesota to zespół nieobliczalny, nie gra równo, może zagrać bardzo dobry mecz, tak jak 4 dni temu w Detroit, ale może też zagrać dużo gorzej, jak 2 dni temu z Atlantą, kiedy to przeciętni Hawks odprawili ich różnicą 17 punktów.. W tej drużynie wciąż zbyt wiele zależy od KG i moim zdaniem okoliczności meczu, a więc możliwość szybkiego rewanżu Tłoków, powrót Billupsa i włączenie do zespołu Webbera przechylą szalę zwycięstwa na stronę Detroit. Powodzenia 
|
Do góry
|
|
|
|
#878150 - 19/01/2007 22:16
[Re: Morten]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/04/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#878280 - 19/01/2007 23:14
[Re: jamar0]
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
Philadelphia 76ers - Miami Heat (-2,5) @1.87 expekt Rozpędzona drużyna z Miami zawita dziś do Philadelphii. Ledwo co wócili z udanej podróży po zachodzie ligi (4-2) i zdążyli u siebie stuknąć Indianę, a już muszą zmykać na kolejny wyjazd. D-Wade spektakularne występy po powrocie z kontuzji, 30.6 ppg na dobrym procencie z gry. Reszta ekipy też prezentuje się niczym z ostatniego play-offu, J-Will, Walker, Posey, Zo, nawet Kapono lideruje nba w 3pt %. Bilans 18-20 (wyjazd 9-11), na pewno jeszcze dość długo będzie niezadowalający więc Heat na pewno pazerni na wygrane - zwłaszcza dziś, gdy trafia się cienki rywal, który przegrał 8 z 10 ostatnich meczy, i tylko myśli o tym jak tu spokojnie przetrwać do końca sezonu i załapać się na wysoki numer w drafcie 
|
Do góry
|
|
|
|
#879351 - 20/01/2007 10:50
[Re: Kibickrk]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Drogi Gallu lepiej spójz na Ranking NBA akurat w tym dniu prawie szyscy trafili: ) wiec moze ieprzesadzajmy z ta niesamowitoscia; ) POZDRAWIAM
|
Do góry
|
|
|
|
|
|