Opcje tematu
#876453 - 19/01/2007 10:09 NBA 19/01/2007
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Piątek

1:00 Miami @ Philadelphia

1:00 Washington Orlando

1:00 Utah @ Toronto

1:30 New Jersey @ New York

1:30 Charlotte @ Atlanta

1:30 Sacramento @ Boston

2:00 N.O./Okla. City @ San Antonio

2:00 Detroit @ Minnesota

3:00 Portland @ Phoenix

4:00 Milwaukee @ Seattle

4:30 Cleveland @ Denver

==========================

Gospodarze na drugim miejscu.
Prosze podawać sensowne informacje.
Uprasza się o niepodawanie suchych typów.
Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Do góry
Bonus: Unibet
#877053 - 19/01/2007 14:52 Re: NBA 19/01/2007 [Re: Platini]
tajski1 Offline
newbie

Meldunek: 13/09/2005
Witam! jestem tutaj nowy ale podzielę się z wami moimi typami na dzisiejszą noc na parkietach NBA..Na dziś wybrałem takie 4 mecze:
Minnesota-Detroit-2
Boston-Sacramento-2
Orlando-Washington-1
Atlanta-Bobcats-1
A więc do pierwszego meczu dziś myślę że Detroit się w końcu przełamie i zrewanżuje za tą porażke ostatnimi dniami właśnie z Minnesotą w Pałacu Auburn Hills..Do składu Detroit już powrócił Chauncey Billups czyli główny mózg drużyny Tłoków a także nowo pozyskany Weeber będzie dziś grał.Poza tym Leśne wilki ostatnio nie popisały się zupełnie przegrywając z jedną z najsłabszych drużyn NBA Atlantą różnicą 17 pkt..Także myśle że dzisiaj Hamilton-Billups-Wallace i Prince pokażą prawdziwe oblicze Tłoków..Mój typ 2
Teraz kolej na kolejny mecz Boston-Sacramento gram ten mecz ponieważ będzie on w tv na canal+ w nocy..wiem że to niejest żadne wytłumaczenie..ale sugeruję się też tym,że w Celtics panuje wielki szpital kontuzje leczą takie gwiazdy jak Pierce,Szczerbiak a jeszcze do tego dochodzą Allen,Ratliff,Scalabrine no i jeszcze niepewny występu dzisiaj Delonte West..A Sacramento zagra w swoim najsilniejszym składzie bo nikt nienarzeka na kontuzję..Poza tym ten mecz jest już w większośći zakładach bukmacherskich w USA zablokowany..tak jakby podejrzewali łatwe zwycięstwo Kings napewno łatwo niebędzie ale myślę że Sacramento dzisiaj wygra w hali Bostonu.Mój typ 2
Trzecim meczem jest Orlando-Washington to jest ciężki mecz do typowania bo obie ekipy w tym sezonie spisują się znakomicie.Obie ekipy w tym sezonie z wielkimi szansami do awansu do Play off..W Orlando napewno niezobaczymy Trevora Arizy który ma kłopoty z kolanem a tak reszta jest gotowa do gry.Natomiast w Wizards brak Songaila i Ruffina nie są to jakieś poważne osłabienia.Opieram się tutaj głównie na dobrej grze Magic na własnym parkiecie bilans 14-6 a drużyna Washingtonu to drużyna swojego parkietu bo na wyjazdach bilans jest mierny 6-13..Także upatruje w tym meczu szans Orlando na Win we własnym parkiecie na którym dzisiaj zagrają..Mój typ 1
Atlanta-Bobcats nielubię grać przeciwko Bobcats bo to drużyna nieobliczalna jest.Ale Atlanta jest bardzo podbudowana ostatnimi 3 zwycięstwami i to nie z byle kim odpowiednio m.in Detroit i ostatnio Minnesota wyjazdowe.Także dzisiaj będą chcieli tą passe podtrzymać..Tym bardziej pod znakiem zapytania stoi dzisiaj występ w Bobcats takich graczy jak Gerald Wallace i Sean May..a w Atlancie lista kontuzjowanych to Speedy Claxton i Tyronn Lue ale oni już od długiego czasu niegrają..Tym bardziej obie ekipy grały już ze sobą w tym sezonie i dwa razy we własne hali zwyciężała Atlanta dość łatwo 99-90 i 105-94 także mój typ 1.
Jeszcze zagrałbym na Miami które chyba odzyskało formę ale to taki mój typ rezerwowy na 2..a Philadelphia jest nadal w kryzysie,niemogą się pozbierać po odejściu Iversona..

Do góry
#877376 - 19/01/2007 17:18 Re: NBA 19/01/2007 [Re: tajski1]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Boston Celtics - Sacramento Kings (-4) @1.92 expekt

Kolejny z serii 4 meczów wyjazdowych Króli na wschodzie stanów, tym razem zmierzą się z Celtami. Obie ekipy w kiepskim nastroju, zaliczając odpowidnio passy 7 i 5 porażek z rzędu, z tych 7 Sacto 3 odniosło po dogrywkach więc spokojnie mogłoby tej najdłuższej od 9 sezonów passy nie być. W Celtics dalej pełna paleta kuracjuszy, choć ostatnio polepszył się stan zdrowia Delonte Westa (raczej zagra) i Szczerbiaka który jest niepewny. Do tego Boston cieniutko prezentuje się u siebie, bilans 4-13, co ciekawe o wiele lepiej grają bez presji na wyjazdach (8-12). Sacramento na pewno bardziej zmobilizowane, w końcu ile można przegrywać? Kings wygrali 10 z 12 ostatnich meczy między tymi zespołami. \:\)

Do góry
#877444 - 19/01/2007 17:39 Re: NBA 19/01/2007 [Re: Skiper]
zxraq Offline
addict

Meldunek: 11/12/2005
dzis ja sprobuje cos trafnie wytypowac na forum \:\)

zdecydowalem sie dzis na dubla z AKO 1,5. Jest to zaklad typu "Teasers" w Pinnacle. Kurs jest niezbyt wysoki, a to dlatego, ze linie under/over sa zanizone, badz zawyzone. Oto moje typy:

Detroit @ Minnesota over 178

Cleveland @ Denver under 203,5

Typy te mam oparte glownie na ostatnich meczach bezposrednich tych druzyn w przeszlosci. Jednak takze ostatnio wyniki tych druzyn w rozgrywkach swiadcza o tym, ze typy te powinny byc trafione, jednak jak bedzie naprawde zweryfikuje parkiet, a my poznamy wyniki wczesnym rankiem..

pozdrawiam \:\)

Do góry
#878128 - 19/01/2007 22:08 Re: NBA 19/01/2007 [Re: zxraq]
Morten Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons 1.847

Niezwykle ciekawe spotkanie.. 15 stycznia drużyny te grały ze sobą mecz w Detroit.. Tam, po dogrywce zwyciężyła drużyna Leśnych Wilków.. Jednak teraz sprawa ma się zupełnie inaczej.. Minęły zaledwie 4 dni.. A jednak.. Do drużyny Tłoków wraca Chauncey Billups, mózg tej drużyny, którego zabrakło w niedawnym meczu. Do ekipy dołączył też wyjadacz parkietów NBA, Chris Webber. Urodzony właśnie w Detroit 33-letni koszykarz może okazać się doskonałym uzupełnieniem kadry Pistons. Minnesota to zespół nieobliczalny, nie gra równo, może zagrać bardzo dobry mecz, tak jak 4 dni temu w Detroit, ale może też zagrać dużo gorzej, jak 2 dni temu z Atlantą, kiedy to przeciętni Hawks odprawili ich różnicą 17 punktów.. W tej drużynie wciąż zbyt wiele zależy od KG i moim zdaniem okoliczności meczu, a więc możliwość szybkiego rewanżu Tłoków, powrót Billupsa i włączenie do zespołu Webbera przechylą szalę zwycięstwa na stronę Detroit.

Powodzenia \:\)

Do góry
#878150 - 19/01/2007 22:16 Re: NBA 19/01/2007 [Re: Morten]
jamar0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/04/2005
Toronto Raptors - Utah Jazz

Dziś w Air Canada Centre w Toronto dinozaury zmierza sie z ekipą Utah Jazz.Zapowiada sie bardzo ciekawe spotkanie w ktorym ciezko wskazac faworyta. Moim zdaniem jednak wygrają goście. Utah w tym sezonie ma bardzo silny zespół i na pewno chcą powalczyc w play offach. Na gwiazde zespolu urosl silny skrzydlowy Carlos Boozer ktory regularnie notuje bardzo dobre występy. W ostatnim spotkaniu Jazzmani wygrali na trudnym terenie w Detroit (100-99). Dziś czeka na nich teoretycznie latwiejszy przeciwnik ale znow o wygrana nie bedzie łatwo. Raptors w ostatnim meczu wysoko pokonało Sacramento (101-85). Przyznam ,że nie sadzilem ze tak sie stanie. Zadecydowała fatalna postawa Kings w ostaniej kwarcie. Dodatkowo świetne zawody rozegrał Morris Petersson.Obronca Toronto mial wtedy swoj dzien i rzucił 22 punkty popisujac sie fantastyczna skutecznoscia. Sadze, ze Toronto czeka dzis znacznie trudniejsze zadanie. Moim zdaniem wygraja goscie.

Utah Jazz 2.08

Minnesota Timberwolves - Detroit Pistons

Minnesota Timbervolves na własnym terenie podejmować ebdzie ekipe Detroit Pistons. Faworytem tego spotkania są goscie i podobnie jak w poprzednim typie obstawiam zwyciestwo druzyny przyjezdnych. Nie tak dawno obie ekipy zmierzyły sie na deskach w Detroit. Wtedy do wyłonienia zwyciezcy potrzebna była dogrywka.Ostatecznie to Minnesota wygrała ten mecz. Nastepnie Detroit znow we własnej hali minimalnie pzregrało , tym razem ich pogromcami okazała sie ekipa z Utah (100-99). W tych meczach Pistons mieli sporo pecha. Przeciwko Timbervolves nie zagrał Chauncey Billups co było sporym oslabieniem dla Detroit. Dziś juz na pewno zobaczymy go na parkiecie. Dodatkowo mozemy zobaczyc takze nowy nabytek Pistons Chrisa Webbera. Minnesota ostatnio u siebie zaliczyła bardzo słaby wystep wysoko przegrywajac z przecietnym zespolem Atlanty. Dziś bedzie im ciezko zrehabilitowac sie kibicom.Sadze,ze wzmocniona druzyna Detroit wywiezie dzis zwycistwo z Minnesoty.

Detroit Pistons 1.86

Do góry
#878280 - 19/01/2007 23:14 Re: NBA 19/01/2007 [Re: jamar0]
Skiper Offline
shaken not stirred

Meldunek: 07/07/2005
Philadelphia 76ers - Miami Heat (-2,5) @1.87 expekt

Rozpędzona drużyna z Miami zawita dziś do Philadelphii. Ledwo co wócili z udanej podróży po zachodzie ligi (4-2) i zdążyli u siebie stuknąć Indianę, a już muszą zmykać na kolejny wyjazd. D-Wade spektakularne występy po powrocie z kontuzji, 30.6 ppg na dobrym procencie z gry. Reszta ekipy też prezentuje się niczym z ostatniego play-offu, J-Will, Walker, Posey, Zo, nawet Kapono lideruje nba w 3pt %. Bilans 18-20 (wyjazd 9-11), na pewno jeszcze dość długo będzie niezadowalający więc Heat na pewno pazerni na wygrane - zwłaszcza dziś, gdy trafia się cienki rywal, który przegrał 8 z 10 ostatnich meczy, i tylko myśli o tym jak tu spokojnie przetrwać do końca sezonu i załapać się na wysoki numer w drafcie \:\)

Do góry
#879275 - 20/01/2007 10:21 Re: NBA 19/01/2007 [Re: jamar0]
Kibickrk Offline
journeyman

Meldunek: 12/01/2007
Jesteś niesamowity jamar0. Dobre typy, dzięki skorzystałem!! \:D

Do góry
#879351 - 20/01/2007 10:50 Re: NBA 19/01/2007 [Re: Kibickrk]
___On Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/01/2005
Drogi Gallu lepiej spójz na Ranking NBA akurat w tym dniu prawie szyscy trafili: ) wiec moze ieprzesadzajmy z ta niesamowitoscia; ) POZDRAWIAM

Do góry
#879360 - 20/01/2007 10:52 Re: NBA 19/01/2007 [Re: ___On]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
daily top 10

dzisiaj dobre blocki, slama jama i buzzer beatery \:\)

http://www.youtube.com/watch?v=x4tzzj1-IZ8&mode=user&search=

Do góry

Moderator:  rafal08