|  
| 
| 
| 
| #906766 - 29/01/2007 16:41  Re: Śmieszne [41]
[Re: slawiola] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/12/2005
 | 
Spotykają się dwa pająki. - Cześć, co robisz?
 - Gram w motylki.
 - Skąd masz?
 - A, ściągnąłem sobie z sieci...

---------------------------------------------------------------
 Inżynier umarł i poszedł do piekła. Szybko zaczął mu przeszkadzać niski poziom życia w piekle i zaczął projektować oraz budować usprawnienia. Po jakimś czasie mieli klimatyzację, spłukiwane toalety i ruchome schody, a inżynier stał się bardzo popularnym facetem. Pewnego dnia Bóg dzwoni do Szatana i pyta drwiąco:
 - No i jak tam u was na dole?
 - Zajebiście, mamy klimę, spłukiwane kibelki, ruchome schody i nikt nie
 wie, z czym inżynier jeszcze wyskoczy...
 - Co?!? Macie inżyniera?!? To pomyłka, nigdy nie powinien trafić na dół, wyślijcie go natychmiast do nas.
 - Zapomnij. Podoba mi się inżynier w załodze. Zatrzymuję go.
 - Wysyłaj go na górę albo Cię pozwę!!
 Na co Szatan tylko zaśmiał się szyderczo:
 - Taa, jasne. Ciekawe, skąd weźmiesz prawników...
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #906769 - 29/01/2007 16:41  Re: Śmieszne [41]
[Re: Landzaat] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Okulary? Przecież dostał z bani o co Ci chodzi? Może nie tak mocno ale dostał i czerwona się należała. A poza tym to jest jego zawód więc tu nie gadaj, że Ty byś tak nie postąpił   Dostał w szczękę, złapał się za czoło... Zresztą to nie pierwszy raz (poza słynnym Zidanem). W necie jest filmik z jego akcjami, widać, że oszukuje gdzie tylko może... Prawda, taki jego zawód. Ale przez to piłka traci... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #906801 - 29/01/2007 16:52  Re: Śmieszne [41]
[Re: micha$] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/01/2006
 | 
Okulary? Przecież dostał z bani o co Ci chodzi? Może nie tak mocno ale dostał i czerwona się należała. A poza tym to jest jego zawód więc tu nie gadaj, że Ty byś tak nie postąpił   Dostał w szczękę, złapał się za czoło... Zresztą to nie pierwszy raz (poza słynnym Zidanem). W necie jest filmik z jego akcjami, widać, że oszukuje gdzie tylko może... Prawda, taki jego zawód. Ale przez to piłka traci... Micha$, kończ Waść, wstydu oszczędź ... widać, że go nie lubisz jak jasna cholera i nawet nie próbuj zaprzeczać. Jeżeli uważasz, że Materazzi złapał się za czoło, to gratuluję obiektywizmu i polecam wizytę o okulisty przy najbliższej okazji. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #906836 - 29/01/2007 17:00  Re: Śmieszne [41]
[Re: Radek_89] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Nie powiem, wkurzają mnie tacy aktorzy jak Materazzi, Cristiano i inni... Co do okulisty to już moja prywatna sprawa, nic wam do tego. Oburzyliście się tak jakby to był wasz ojciec...   Żeby nie było, że OT:     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #907371 - 29/01/2007 18:57  Re: Śmieszne [41]
[Re: Landzaat] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  01/08/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #907775 - 29/01/2007 20:39  Re: Śmieszne [41]
[Re: bkbk] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/11/2005
 | 
tylko co on u niego w pokoju robil ?   pewnie jakas skromna imprezka we dwoje    (we dwoch znaczy sie    ) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #907846 - 29/01/2007 21:03  Re: Śmieszne [41]
[Re: yaaho] |  
|   addict

Meldunek:  24/02/2004
 | 
Wieczorem v-ce premier Lepper zmęczony dniem pracy przechodził obok pokoju Klubu Poselskiego Samoobrony.Do jego uszu doszły dźwięki głośnej muzyki dobiegającej za zamkniętych drzwi.
 Zdecydowanym ruchem otworzył je i wszedł do środka. Dobrą chwilę przyzwyczajał oczy do ciężkiej od dymu papierosowego atmosfery pokoju. Po chwili dostrzegł całą śmietankę swojej partii, wszędzie walały się puste butelki.
 - Co to?! Pijaństwo w moim klubie na terenie sejmu!? Mało mamy jeszcze kłopotów?!
 - A jest powód panie przewodniczący, jest powód - bełkotliwie odezwał się Filipek... - Koleżanka Lewandowska dostała okres.
 - Aaa... - westchnienie ulgi wydarło się z premierowskiej piersi - to mi też polejcie.

Po badaniu okulista mówi do faceta:
 - Uważam, ze powinien pan ograniczyć onanizowanie.
 - A co, wzrok się od tego psuje?
 - Nie, wk***a pan ludzi w poczekalni.

Dwóch mężczyzn rozmawia ze sobą:
 -Ty ! Walisz czasami żonę w tą drugą dziurkę?
 -A po co ? Żeby mi w ciążę zaszła?

Taka scenka: babcia w ogródku piele warzywka, dziadek w polu orze. Nagle słychać głos dziadka:
 - Babkaaaa!!! Kurde, babka!
 Babcia nie wie o co chodzi, patrzy na dziadka. Ten podbiega, zasadził jej kopa w dupsko i mówi:
 - Dostałem wzwodu po 20 latach, a ty zamiast zdjąć gacie i się nadstawić, nic nie zrobiłaś. Wszystko spieprzyłaś!
 Na drugi dzień ta sama scenka. Babcia w ogrodzie, dziadek w polu. Nagle znowu dziadek biegnie i coś krzyczy. Babcia nauczona dniem poprzednim, zdjęła gacie, nachyliła się. Podbiega dziadek, kopa w dupsko i krzyczy:
 - Ty byś się tylko r*chała, a nam ciągnik ukradli.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #908029 - 29/01/2007 22:17  Re: Śmieszne [41]
[Re: Nickel] |  
|   addict

Meldunek:  23/02/2005
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
|