[QUOTE]Oryginalnie wysłał Valar:
[qb]Nie interesuje mnie screen.
Zwracam uwagę na luki w twoim tłumaczeniu, bo są poszlaki, ze w obronie własnego interesu, zasugerowałeś nierzetelne podejście do sprawy przez Conrada.[/qb][/QUOTE]Nierzetelne to moze zbyt dosadne slowo. Ale Conrad odwraca kota ogonem. Na dwa dni przed zalozeniem tego tematu Gratuluje zwyciestwa i informuje o przekazaniu infa w sprawie nagrody. Przez dwa dni sie nic nie dzieje az do zalozenie tego tematu w ktorym tak naprawde pisze ze wyslal mejla do nich w kwestii informacyjnej. I teraz ja powolujac sie na Informacje ze strony Gb ze srednia odpowiedz ich operatora na mejl to 2.55 hrs moge wysunac pytanie czemu Conrad nie poinformowal finalistow o sposobie przekazania nagrody mimo uplywu 48godzin od zamieszcenia swojej notki? Podejscie tragiczne.
[QUOTE][qb]
Jeśli wysłałeś numer ID dużo wcześniej to co cię do tego skłoniło, przecież nic na temat takiego wymogu nie doczytałes w regulaminie i dlaczego ciężar obrony oparłeś na braku, rzekomo,* owego regulaminowego wymogu? [/qb][/QUOTE]Tylko jest jedno ale to Conrad wskazywal ze niedoepelnilem tego punktu ktorego tak naprawde nie ma! A wymog ID o ile pamietam byl w temacie ZAPISy ktory niestety zniknal wiec czego nie ma to sie oprzec na tym nie mozna.
To tyle mam nadzieje ze teraz masz juz jasny opis sytuacji.
Niemniej Conrad wywiazal sie z warunkow sponsoringu zarowno
www.gamebookers.com jak i home.pl
iwo:
Wesołych Swiat!