|  
| 
| 
| 
| #934530 - 06/02/2007 12:08  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Kuba88] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/01/2005
 | 
szkoda to tych dzieci, a nie jego |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #934603 - 06/02/2007 12:27  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Ghost] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/01/2003
 | 
Ale ile jeszcze można to ciągnąć? Oj można, przecież zawsze mogą trafić z powrotem do więzienia i na nowo uciekać   Albo samolot, którym będą uciekać do Panamy może zostać ściągnięty przez wielki magnez na wyspe w okolicach Australii. Psychol może zostać ich łącznikiem z rzeczywistością, a w ósmym sezonie okaże się, że to wszystko śniło doktor Tancredi, gdy była zaćpana. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #934705 - 06/02/2007 12:51  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Kameleon] |  
|   old hand

Meldunek:  17/03/2006
 | 
Ale ile jeszcze można to ciągnąć? Oj można, przecież zawsze mogą trafić z powrotem do więzienia i na nowo uciekać   Albo samolot, którym będą uciekać do Panamy może zostać ściągnięty przez wielki magnez na wyspe w okolicach Australii. Psychol może zostać ich łącznikiem z rzeczywistością, a w ósmym sezonie okaże się, że to wszystko śniło doktor Tancredi, gdy była zaćpana. Albo jak już będą tak sobie już uciekać z 3 sezony to w końcu jak będą lecieć do tej Panamy to stanie się coś niespodziewanego i rozbiją się na wyspie z zagubionymi no i mamy kolejne 10 sezonow    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #935111 - 06/02/2007 14:21  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Gowysp] |  
|   a.k.a. "Experto"
 King Of The Hill

Meldunek:  12/08/2002
 | 
Ale ile jeszcze można to ciągnąć? Oj można, przecież zawsze mogą trafić z powrotem do więzienia i na nowo uciekać   Albo samolot, którym będą uciekać do Panamy może zostać ściągnięty przez wielki magnez na wyspe w okolicach Australii. Psychol może zostać ich łącznikiem z rzeczywistością, a w ósmym sezonie okaże się, że to wszystko śniło doktor Tancredi, gdy była zaćpana. Albo jak już będą tak sobie już uciekać z 3 sezony to w końcu jak będą lecieć do tej Panamy to stanie się coś niespodziewanego i rozbiją się na wyspie z zagubionymi no i mamy kolejne 10 sezonow    Dokladnie, nastapi polaczenie PB z LOSTem    Micheal z Sara na wyspie, wielki romans   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #935231 - 06/02/2007 15:02  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Randall] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/06/2004
 | 
   Bardzo przyjemny serial    Mam już dość morderstw, gwałtów, tortur, więzień, gangów, krwi, ofiar itd. Dlatego Veronica Mars , Desperate Housewives i Jericho (choć tu ciut przemocy jest!) to obecnie najmilej spędzany przed         TV czas     Ale tylko do kwietnia bo wtedy rusza kontynuacja mojego zdecydowanego nr 1 czyli The Shield, a wtedy znów morderstwa, gwałty, tortury, więzienia, gangi, krew, ofiary itd. ale za to na jakim poziomie    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #935640 - 06/02/2007 16:55  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: Logan] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/02/2004
 | 
hmm dziwnie ucielo posta. W piatek czekalem na Veronike Mars a zamiast tego lecial denny niemiecki serial. Veronice puscili dopiero od poniedziałku, czyli od 5 lutego.Ale według mnie serial i tak traci dużo na wartości poprzez denne przetłumaczenie niektórych dialogów.Chociaz w tym przypadku niektórych po prostu nie da się przetłumaczyc z amerykańskiego slangu na nasze. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #936612 - 06/02/2007 21:15  Re: Film, telewizja i seriale [4]
[Re: proof] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
Dziś pierwszy raz zobaczyłem serial pt. Veronica Mars, ogólnie średnio interesujący, ale za to aktorka grająca Veronicę ( Kristen Bell) całkiem przyjemna.Ja też dzisiaj przypadkiem widziałem. Tylko co tam robiła Paris Hilton? |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |