|  
| 
| 
| 
| #978175 - 21/02/2007 06:49  Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
[Re: bazyl] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  26/05/2003
 | 
tomo, moze Ty mi wytlumaczysz bo ja z kosza nie jestem oblatany. co to za koles i czemu pol forum ma awatar na ktorym ten pan ma na buzi czerwony krzyzyk?to jest taki Pan,co kiedyś grał w kosza i teraz wydaje mu się ,że jest trenerem i może stosować te same schematy co 20 lat temu, przeklina go 99% Trójmiasta ale on i tak wie lepiej a jak nie to sie zapyta Pacesasa... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #978803 - 21/02/2007 13:16  Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
[Re: HAGIi] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  08/10/2005
 | 
No to super Ignorator U mnie podobnie, dla mnie ten gosc to Bog tej muzyki, poprostu trzeba byc W sobote bylem na Entrance w Bydgoszczy i impreza bardzo udana, koncert Tiesto powinien byc takze bardzo udany i juz sie nie moge doczekac tej imprezy Jakby co moge z ekipa jechac przez warszawe   PS Tiesto juz byl w Polsce 2 lata temu i takze we Wroclawiu i to dzieki jego duzym namowom ponownie bedzie tutaj wystepowalW ten weekendzik jak masz ochotę to odwiedź Warszawę wystąpi The Drill ja ide z przyjaciółmi. Muszę odreagować ostatnie nerwy związane z pracą i bukmcherką    Pozdrawiam   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #978918 - 21/02/2007 14:21  Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
[Re: shane] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/04/2005
 | 
No dobra, to smigamy na mecz Kijkopodobnej druzyny z Barcelona.
 Jak z biletami?

Spotykamy sie na miejscu wczesniej, kupujemy bilety i idziemy cos zjesc rozumiem?
No raczej    I pewnie nie tylko zjeść   A bilety ja będę mógł kupić, tylko najlepiej się jak najszybciej zdeklarować kto jedzie, żebym wiedział ile ma ich być.  Idziemy na ten sam sektor co poprzednio? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #979541 - 21/02/2007 18:34  Re: Wyjazdy forumowe na imprezy sportowe
[Re: Kameleon] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  13/04/2006
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |