|  
| 
| 
| 
| #101129 - 05/03/2004 21:09  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

Meldunek:  09/11/2003
 | 
tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu:ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi:
 -Synu, z ciebie żaden ateista, tylko zwykły nieuk !!!!!

dziwię się haarerowi, że w ogóle z wami gada.
 ja mam tylko mature, logiki nie liznołem -ale czseam xeo faktycznie kompletnie bez sensu gadał.
 ze nie wspomne, ze uciekał od pytan haarera.

Pewnie nie pójdziesz do logika, co-xeo?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101130 - 05/03/2004 21:19  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   old hand

Meldunek:  14/11/2003
 | 
Gdzie xeo mowi bez sensu?Nie wiem dlaczego wszyscy go tak atakujecie.Podjol z wami polemike i przedstawia swoje argumenty.Haarer tez nie udziela odpowiedzi na wszystkie pytania.Nikt nie jest alfa i omega.Moze nie wszystkie argumenty xeo-na do mnie przemawiaja ale stoje po jego stronie. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101132 - 05/03/2004 21:24  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
na pewno wykazał mu ze nie ma moralnosci uniwersalneja xeo zamiast przyzna c sie do błedu, to zaczął krecic, ze nie wie, nie rozumie....
 śmiechu warte
 jaj po prostu nie ma
 a haarer, jak widze, zreszta w droobniejszych kwestiach do błedu uczciwie sie przyznał
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101134 - 05/03/2004 21:28  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles
 "TY KRETYNIE

AD 1. Normalny człowiek"

jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101136 - 05/03/2004 21:33  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   old hand

| 
Z ta moralnoscia to ja to widze tak:kazdy ma swoja wlasna moralnosc i to co dla jednego jest niemoralne dla kogos innego moze byc calkiem normalne.Sa jednak przyjete normy przez spoleczenstwo i jak ktos sie uprze mozna to nazwac uniwersalna moralnoscia.Bo jesli ktos przekracza te przyjete normy to mozna uznac ze postepuje zle i niemoralnie. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101137 - 05/03/2004 21:35  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/10/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy:[qb]tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu:
 ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi:
 [/qb][/QUOTE]Tamten ma chociaż jakąs wiedze (interpretacja inna rzecz), a ty sięz choinki urwałeś, tolerancji PANIE KATOLIK to u pana nie ma.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101138 - 05/03/2004 21:35  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/06/2001
 | 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy:[qb]na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles

"TY KRETYNIE

AD 1. Normalny człowiek"

jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.[/qb][/QUOTE]Wyrwane zdanie z kontekstu przeczytaj vały tekst,a zrozumiesz ,że to nie była obelga, ale by ci to ułatwić wkleje ci to tu:

TY KRETYNIE
 (...)
 Na takiej zasadzie, mógłbym stwierdzić, że wszystkie osoby, które nie wierzą, że wszystko co się dzieje we wszechświecie, można opisać i przewidzieć za pomocą liczb, to są idioci i kretyni. Czy jakbym zaczął każdy post od słów ty kretynie, to miałbym racje ?

PS. Pierwsze zdanie w tym poscie nie należy brać poważnie. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem.

Teraz rozumiesz o co chodzi, chciałem udowodnić i jak widze udało mi sie, że jesteś hipokrytą.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101140 - 05/03/2004 21:37  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   old hand

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb]na 1-szej stronie jako pierwszy uzyles "TY KRETYNIE AD 1. Normalny człowiek" jeszcze raz mowie -haarer ci pokazał w ktorych miejscach mijasz sie z logika.[/qb][/QUOTE]Wyrwane zdanie z kontekstu przeczytaj vały tekst,a zrozumiesz ,że to nie była obelga, ale by ci to ułatwić wkleje ci to tu:TY KRETYNIE (...)
 Na takiej zasadzie, mógłbym stwierdzić, że wszystkie osoby, które nie wierzą, że wszystko co się dzieje we wszechświecie, można opisać i przewidzieć za pomocą liczb, to są idioci i kretyni. Czy jakbym zaczął każdy post od słów ty kretynie, to miałbym racje ?

PS. Pierwsze zdanie w tym poscie nie należy brać poważnie. Mam nadzieje, że nikogo nie uraziłem.
 Teraz rozumiesz o co chodzi, chciałem udowodnić i jak widze udało mi sie, że jesteś hipokrytą.[/qb][/QUOTE]Wlasnie to samo mialem wkleic      Manipulacja faktami i niedomowienia mialy pokazac ze xeo obraza ludzi. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101141 - 05/03/2004 21:39  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   Carpal Tunnel

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb]Do logika owszem nie poszedłem inie pójde, no bo skoro i ty widziesz luki logiczne w moich wypowiedziach to napewno mi je przedstawisz.[/qb][/QUOTE]            I W TYM MIEJSCU, KAZDY NORMALNY FORUMOWICZ CIE OBSMIEJE - BO W IDIOTYCZNY SPOSOB PRZYZNAŁES SIE, ZE PĘKASZ xeo    :stop:      :stop:      :stop: [/qb][/QUOTE]Nie zabradzo rozumie do czego zmierzasz, czy uważasz, że jeśli czegoś ktoś nie zrobi, co chce ktoś inny byś zrobił, to przyznaje sie do błędu ? Jak napisze idz to psychiatry bo uważam, że jesteś niepoczytalny. A ty nie podziesz, to ja mam prawo rozgłaszać, że jesteś chory psychicznie ? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101142 - 05/03/2004 21:39  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jerome:[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Tolstoy:
 [qb]tak sobie czytam zapis walki haarera z xeo, jerome i Kijem i przypomina misię scena z dawno oglądanego filmu:
 ksiądz gada z młodym gniewnym, tez ateistą po jakims czasie z politowaniem mówi:
 [/qb][/QUOTE]Tamten ma chociaż jakąs wiedze (interpretacja inna rzecz), a ty sięz choinki urwałeś, tolerancji PANIE KATOLIK to u pana nie ma.[/qb][/QUOTE]jak ktos jest zwyczajnie głupi, to zamiast sie uczyc, żada tolerancji dla swej głupoty
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101143 - 05/03/2004 21:43  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
xeo i inni-widze ze Gornoślazaki to wyjątkowe matołystworzcie se narodowosc ślaska i własne panstwo
 - reszta Polakow bedzie sie miała z czego śmiac

Ty mi, chłopcze nie wykazałes choroby psychicznej, a haare tobie brak logiki-owszem
 z moralnoscis podobnie było
 a ty swoje i jeszcze na dodatek oskarzasz go o złosliwosc
 i kto tu jest chory
 wez ty oskarz psora od finansow, ak ci nie postawi piątki, bo cos głupiego palniesz
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101145 - 05/03/2004 21:47  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Kiju:[qb]Tolstoy, jaka siła pozwoliła Ci na beszczeszczenie swoja osobą tak znakomitego pisarza??? (pytanie retoryczne, nie musisz odpowiadać)[/qb][/QUOTE]a czytałes-wątpie
 a o ktorego Tołstoja ci chodzi?
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101146 - 05/03/2004 21:47  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   Carpal Tunnel

| 
Mówisz, że masz średnie wykształcenie ? Zachowujesz się jak dzieciak z podstawówki. Harrer nie wykazał mi braku logiki, jedynie twierdził, że moje wypowiedzi są pozbawione logiki. Dlatego poprosiłem neutralnego czytelnika o werdykt i nadal czekam.xeo i inni-widze ze Gornoślazaki to wyjątkowe matoły Widze, że prezentujesz wysoki poziom kultury     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #101147 - 05/03/2004 21:49  Re: KOSCIÓŁ-pytania przeciw/za |  
|   member

| 
[QUOTE]Oryginalnie wysłał xeo: [qb] Harrer nie wykazał mi braku logiki, jedynie twierdził, że moje wypowiedzi są pozbawione logiki. [/qb][/QUOTE]          coraz lepiej, xeo oklaski dla tego pana!!!!     |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |