Witam,
Po tym jak usunieto moj temat z zapytaniem odnosnie mojejego problemu (nadal nie wiem dlaczego???) postanowilem napisac tutaj. Moze ktos pomoze

Otoz, kiedy wchodze na strone betexplorer.com i wybieram konkretny mecz, zaraz pod nim pojawia sie lista dostepnych bukmacherow (wraz z kursami) oferujacych to spotkanie. Wiec postanowilem, ze zamiast calej tej listy, bedzie sie wyswietlala tylko z bookies u ktorych gram (latwo i przyjemnie - zamiast 150, bede mial 5-6 w celu szybszego porownywania). No wiec klikam na 'My Selections' i pozniej na 'My selected Bookmakers' i wybieram sobie tych co chce. Klikam na 'Save settings' i wydawaje sie, ze gra gitara :), tylko, ze za kazdym razem gdy wybiore nowe spotkanie do porownania musze klikac na 'Selected' u dolu listy wszystkich dostepnych bookies, aby wyswietlilo mi tych moich wybranych. Czy jest sposob, aby za kazdym razem gdy mam zamiar porownac kursy na wybrane spotkanie wyswietlalo mi 'od razu' moich wybranych bookies zamias klikac 'Selected' w nieskonczonosc. Moze to i male piwo, ale kiedy przychodzi do porownania wielu spotkan, a moje polaczenie internetowe nie jest super-szybkie to staje sie to lekko denerwujace i czasochlonne.
Zapewne trzeba cos zmienic w ustawieniach IE, tylko co? Cookies, Privacy...? Mam nadzieje, ze ktos bedzie wiedzial...
Z gory dzieki za pomoc.
Lukasz