A ja zajme głos w sprawie według mnie kontrowersyjnego wyniku meczu pomiędzy Labadze-Viloca.
Mianowicie, Profesjonal podaje jako wynik meczu Labadze-Viloca zwycięstwo Viloci poprzez dyskwalifikacje Labadze, Gamebookers podaje iż Labadze-Viloca 0:2 w setach !!!!!!!, natomiast żeby było śmieszniej STS podaje następujący wynik meczu Labadze-Viloca 1:2 w setach!!!!!!!!!!!!!!!, i co i dzwoniłem do siedziby Profa, jakiś NIEUPRZEJMY Czech odebrał mój telefon i na moje argumenty min. innymi takie iż mecz pomiędzy Labadze-Viloca został przerwany i następnie organizator turnieju ogłosił dyskwalifikacje Labadze oraz fakt iż wedle REGULAMINU PROFESJONALA punkt 7 paragraf 26 mówiący o tym iż mecz przerwany liczony jest po kursie 1.00, czyli inaczej mówiąc zwrot stawki, ów pseudo-konsultant poprostu mi powiedział iż żebym napisał do nich zażalenie-skarge a oni mi na to odpiszą "ładne" wytłumaczenie na zasadzie takiej żebym *******lał i się odczepił, natomiast na moją sugestie spotkania się w sądzie i na tej drodze rozwiązania problemu odpowiedział mi ów konsultant iż by on sam osobiście postawił dużo kasy na to iż sprawy i tak bym nie wygrał!!!!!!!!!!!!!!
Drodzy forumowicze i koledzy według mnie to są jawne kpiny z klijenta i zarazem oszustwo!!!!!!!!
Wiem iż buki bardzo boją się rozgłosu, ja zamierzam właśnie to ZROBIĆ i im koło dupy narobić bigosu....
al:
al:
Natomist stwierdził konsultant iż ten mecz potraktowali jak krecz zawodnika
****a ludzie przecież krecz jest na życzenie zawodnika a dyskwalifikacja według mnie to jest możnaby powiedzieć czynnik narzucony przez organizatora-sędziego itp; A to jest zasadnicza różnica!!!!!!!!!
Drogi konsultancie "dokształć" się w dziedzinie tenisa ziemnego i zasad tam panujących!!!!!!!!!!!!!!
Swoje stanowisko konsultant podpierał tym iż STS tak samo traktuje wynik meczu!!!!!!!
Według mnie chyba raczej nie!!!!!!!!!!!!!1
Ponieważ jest różnica w podawaniu wyniku meczu -dyskwalifikacja, a 0:2 w setach to nie to samo!!!!!!!!!!!!