moje przewidywania co do dzisiejszej barcelony są następujące:
elaynaoui sanchez... mecz jest trudny marokanczyk nie jest takim faworytem jak to wskazuje kurs... sancheza obserwuję od dość dawna i uważam że na clayu jest to gracz niedoceniany... trudno wskazać faworyta... jeśli bym musial to bym postawił na sancheza ale nie muszę
costa galvani... costa powinien wygrać gładko ale czy opłaca się ryzykować za 1.17? galvani wczoraj wygrał z kaflem ale to nic nie znaczy bo rosjanin musi zrealizować swój roczny limit porażek... podobnie jak w powyższym typie gdybym musiał to 1
hewitt nalbandian... to będzie ciekawy pojedynek hewitt nie jest stworzony do gry na cegle ale trenuje przed french i idzie mu coraz lepiej... nalbandian to gwiazda ostatnich tygodni i zawodnik niewątpliwie solidny ale na hewitta to dzisiaj nie wystarczy... typ 1
canas sqillari... canas... jeden z moich ulubionych graczy ale on na cegle grać nie umie... jedno jest pewne on zawsze walczy to nie jest kefir ani kafel... sqillari to śmieszny zawodnik... chowa się jakieś 5 metrów za linią końcową i stamtąd przebija piłeczki.... zero ofensywy... nie lubię takich graczy ale trzeba przyznać że na cegle ta taktyka bywa bardzo skuteczna dlatego typ 2
moya gaudio... 1.37 to trochę za mało żeby stawiać na moyę który wczoraj postanowil się bawić z gaudenzim... jeśli dziś będzie się bawił to polegnie gdybym musiał stawiać to byłaby 2 ale po co?
hrbaty pioline... mecz weteranów pewnie będzie remis
z wczorajszych rywali tych zawodników wyżej cenię chelę i dlatego pioline bracz przyzwoity na tej nawierzchni jest dla mnie faworytem po atrakcyjnym kursie 1.8 typ 2
corretja lapentti... tenis lapenttiego jest mily dla oka i ciekawy ale mnie nie przekonuje... corretja to zawodnik nieobliczalny powinien wygrać hiszpan który gra u siebie ale kto wie?
ferrero martin... tutaj pewne zwycięstwo juana_carlosa
który w obecnej formie jest dla mnie głównym faworytem french typ 1
reasumując: hewitt sqillari pioline i ferrero
pozdrawiam
iwo: