Moze nie ten temat,ale jakis "dobry czlowiek" z druzyny moderatorow wymazal temat Box to napisze tutaj.
W
Pinnacle zauwazylem ze na mecz Sat 6/8 M. Tyson vs L. Lewis jakas dobra dusza wypisala kursy 1,8 Tyson i 2 Lewis.Jezeli ktos ma u nich konto to mozna smialo dawac na Lewisa w kursie 2.Nie patrzylem jeszcze na innych bukow ,ale wedlug mnie to bardzo ladny kurs.Osobiscie bym nigdy takiego nie wypisal.
Sledzie Tysona juz od jakiegos roku 1988 i bardzo lubie tego faceta,ale tutaj troche przesadzil z przeciwnikiem.Wedlug mojego zdania mogl sobie jeszcze powalczyc i zarobic troche ciekawej kasy.Ten mecz to wedlug mnie koniec jego zawodowej kariery.Szanse oceniam 25% Tyson-75% Lewis.Tyson raczej nie wytrzymie z Lewisem 12 rund,jestem tego pewny.Czym moze byc niebezpieczny dla Lewisa ??? tylko wrecz dynamitowym poczatkiem meczu i pewnie bedzie nastawiony na to ,zeby przy trosze szczescia szybko nokautowac Lewisa.Wierze ze Lewis potraktuje sprawe od poczatku powaznie i wykorzysta swoja najwieksza przewage nad Tysonem /dlugie rece/.
Lewis wie ze jest najlepszy i to udowodni/w zeszlym roku sie raz pomylil i Hasim Rahman mu pokazal ze i najlepsi jezeli nie biora przeciwnika powaznie moga przegrac/to sie teraz juz nie powtorzy.
Zycze wam wygranych na tym meczu.Mi sie chyba za wiecej niz 1,5 na Lewisa nie uda postawic.
Sorry ze tutaj napisalem,ale chyba moderatorzy nie skasuja tego tematu tutaj jak to robia gdzie indziej.