Dziś dzień jak my to mówimy w naszym tenisowym swiecie pełen pewniaków a oto i one:
Chela-Balcells 2 , 2,3(totomix)
Juan Ignacio jest w słabej formie a jego w półimiennik jest w życiowej formie tak więc wniosek jeden:NIESPODZIANKA .Juan Balcells w półfinale tenisowego turnieju w Amersfoorcie , poza tym oglądałem wczoraj Chele i nic wielkiego ten chłopak nie pokazał
Novak-Robredo 1 , 1,7 (totomix)
Jiri jest w dość dobrej dyspozycji i to raczej wystarczy na Hiszpana którego nie moge nazwać dobrym graczem ze względu na to że jest on troche słaby , także porównanie rankingów mówi samo za siebie, tak więc wniosek jest tylko jeden :grać sporo kasy na naszego południowego sąsiada!!!
Rochus-Van Lottum 2 , 2(totomix)
i tutaj mamy jeden z dzisiejszych popularnych '''setek'' .John gra u siebie i pokonał już lepszych zawodników, a pokonanie przez Christopha Corretji to tylko dzieło zmęczenia Hiszpana po wygranym turnieju w Gstaad.
A.Costa-Sa 2 , 2,9(totomix)
forma ziemiarza Andre niesamowicie wysoka , swiadczą o tym występy na ''świętej trawie'' w Wimbledonie zaś Costa po przypadkowym wygraniu Roland Garros nie ugra seta w dzisiejszej potyczce.
Ljubicic-Krajan 2 , 3,7 (totomix)
to już musi być koniec Ivana .Zeilko jest świetnie zapowiadającym sie młodym talentem zaś Ljubicic to stary wyga tenisowy.Myśle że tym razem młodość górą!!!Zeilko pokonywał ostatnio całekiem dobrych zawodników jak na przykład Luis Horna czy Agustin Calleri, a Ljubicic po prostu przechodziłz rundy nas runde w innych turniejach by w końcu przegrać w półczy ćwierćfinale.
I na tym zakończe moje dzisiejsze rozważania mam nadzieje że całkiem trafne!!!
iwo: