hej mam dla ciebie fajny typ na jutro lub na baraze 1 ligi zuzlowej
jestem z zielonej gory jutro jedziemy w sile 12 autokarow do bydzi + jeden autokar kibicow zaprzyjanionych z gks wybrzeze gdansk na mecz falubazu o ligowy byt w ekstraligi niestety dzisiaj nasz czolowy jezdziec odniosl dzisiaj tj w sobote kontuzji :
http://www.sport.zgora.pl/zuzel/index.php3?show=aktualnosci_wiecej&typ=1&id=11077takze jutro jedziemy bez drugiego obcokrajowca Iversena wiec warto moim zdaniem wybrac opcje w betadwin jak grasz tam, to graj zdarzenie : kto utrzyma sie w elidze
polonia bygoszcz kurs 1.75 wiadomo ze sa dwa mecze ale jutro niestety zanosi sie na pogrom naszych i w drugim spotkaniu u siebie nie damy rady odrobic przewagi z jutra ............ :/
p.s. jezeli bedzie zaklady na jutrzejszy mecz z jakims handi zielonka to mysle ze nawet +16 nam nie pomoze wiectez mozesz brac to
p.s. ostatni mecz tego sezonyu regularnegozakonczyl sie w bydzi remisem po 45-45 ale wtedy u nas optymalny sklad jechal a u nich nie jechal Andreas Johnson teraz jest w pelni zdrowy i powinien byc silnym punktem ekipy polonii sorki ze z malej ale nie lubiecaps locka
pozdrawiam i mam nadzieje ze zaiwestujesz w te typki kaske i osiagniesz zysk
a my spadniemy niestety :/
przepraszam ze napisane w takiej formie ale niemam sily by zmieniac teraz ide spac a jutro bede trzymal kciuki na wyezdzie bysmy jednak jakims cudem nie polegli za duzo