|  
| 
| 
| 
| #1060388 - 19/03/2007 22:21  Re: Autentyczne historie
[Re: nowik] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  04/05/2005
 | 
Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1060651 - 20/03/2007 08:16  Re: Autentyczne historie
[Re: Suazo] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/05/2004
 | 
Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Mi Milwakuee na 4500 konczyło z Nowym Orleanem , i w ostatniej sekundzie Chris Paul wyrownał mecz i NO wtopili po dogrywce   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1060702 - 20/03/2007 09:32  Re: Autentyczne historie
[Re: Ozeszlol] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  30/06/2006
 | 
Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Mi Milwakuee na 4500 konczyło z Nowym Orleanem , i w ostatniej sekundzie Chris Paul wyrownał mecz i NO wtopili po dogrywce   ale to najbardziej wlasnie boli ja w tamtym tyg. mialem dwie podobne sytuacje 1. Paris - Roanne - do konca meczu 3 sekundy i bylo 66-69 no i paris rzucil za 3 pkt 2. Dallas - Pxoenix Suns - prowadzili grubo ale od czego jest nash ;d aha i obie moje druzyny czyli dallas i roanne przegrali w dogrywkach |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1162859 - 23/04/2007 23:06  Re: Autentyczne historie
[Re: Kameleon] |  
|   veteran

Meldunek:  22/06/2004
 | 
Wchodze do sts'u, spisuje numerki z tablicy i ide zagrać kuponik. Podchodze do babki (jeszcze jej nie widziałem), a ona do mnie tekst "poprosze dowód"    No to ja twardo wyciągam legitymacje i jej pokazuje, to ona swoje "ja nie widze, za daleko" i mi wyrywa z łapy. Za chwile patrze co ona robi a ona sobie stuka na kalkulatorze : 2007 minus 1987     Padłem  haahahahahahaha U mnie kiedyś na lekcji ( szkoła średnia ) koleżanka do kolegi na kartkówce: Koleżanka: Sebastian ile jest 24-13 Kolega: no 11 Koleżanka ( widząc, że nie wstukał tego na kalkulator) : ale sprawdź na kalkulatorze. ehhh czy teraz już wszyscy wiedzą dlaczego nasz kraj jest jaki jest? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1162906 - 23/04/2007 23:34  Re: Autentyczne historie
[Re: Ozeszlol] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  12/11/2006
 | 
[quote=Suazo]Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Musiales mi ptzypomniec :/ tez mialem wtedy ten emcz, ale mnie wkurzyl. Wtedy jeszcze Schruff kolejny kupon zwalila. i Od temtej pory nie gram czegos zaczynajacego sie na Sch....   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1162928 - 23/04/2007 23:47  Re: Autentyczne historie
[Re: __Michal__] |  
|   Carpal Tunnel

| 
[quote=Suazo]Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Musiales mi ptzypomniec :/ tez mialem wtedy ten emcz, ale mnie wkurzyl. Wtedy jeszcze Schruff kolejny kupon zwalila. i Od temtej pory nie gram czegos zaczynajacego sie na Sch....   nawet na scharapova, schlirenzauera, schumachera ??? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1163562 - 24/04/2007 03:16  Re: Autentyczne historie
[Re: Kameleon] |  
|   member

Meldunek:  21/10/2006
 | 
Wchodze do sts'u, spisuje numerki z tablicy i ide zagrać kuponik. Podchodze do babki (jeszcze jej nie widziałem), a ona do mnie tekst "poprosze dowód"    No to ja twardo wyciągam legitymacje i jej pokazuje, to ona swoje "ja nie widze, za daleko" i mi wyrywa z łapy. Za chwile patrze co ona robi a ona sobie stuka na kalkulatorze : 2007 minus 1987     Padłem   Leżę i kwiczę   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1163666 - 24/04/2007 04:16  Re: Autentyczne historie
[Re: zaberek1987] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  12/11/2006
 | 
[quote=Suazo]Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Musiales mi ptzypomniec :/ tez mialem wtedy ten emcz, ale mnie wkurzyl. Wtedy jeszcze Schruff kolejny kupon zwalila. i Od temtej pory nie gram czegos zaczynajacego sie na Sch....   nawet na scharapova, schlirenzauera, schumachera ??? Pisze sie Sharapova    I nie gram na Sch z tenisa.... Schumacher zakonczyl kariere. Brawo   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1163775 - 24/04/2007 05:08  Re: Autentyczne historie
[Re: __Michal__] |  
|   Carpal Tunnel

| 
[quote=Suazo]Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Musiales mi ptzypomniec :/ tez mialem wtedy ten emcz, ale mnie wkurzyl. Wtedy jeszcze Schruff kolejny kupon zwalila. i Od temtej pory nie gram czegos zaczynajacego sie na Sch....   nawet na scharapova, schlirenzauera, schumachera ??? Pisze sie Sharapova    I nie gram na Sch z tenisa.... Schumacher zakonczyl kariere. Brawo   no wiem ze sharapova sie pisze ale jakbys to napisal jako niemiec (np papiezowi do przeczytania) a moze chodzilo mi o ralpha ktory chyba jezdzi bo F1 sie nie zajmuje ;] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1164088 - 24/04/2007 09:27  Re: Autentyczne historie
[Re: zaberek1987] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  27/08/2004
 | 
[quote=Suazo]Autentyczna historia sprzed chwili. Do wyjęcia jutro 2246,40 , ostatni mecz na kuponie schuttler z dorszem w tiebreaku prowadzi 6:3 - ma trzy piłki meczowe, kursy na niego live 1,01 - nie wykorzystuje. Po chwili kolejny meczbol i znowu zmarnowany. W końcu 10:8 tb wygrywa dorsz. Patrze na live a tu krecz schuttlera   *** mać ale uczucie   Trochę mnie to podłamało... Musiales mi ptzypomniec :/ tez mialem wtedy ten emcz, ale mnie wkurzyl. Wtedy jeszcze Schruff kolejny kupon zwalila. i Od temtej pory nie gram czegos zaczynajacego sie na Sch....   nawet na scharapova, schlirenzauera, schumachera ??? Pisze sie Sharapova    I nie gram na Sch z tenisa.... Schumacher zakonczyl kariere. Brawo   no wiem ze sharapova sie pisze ale jakbys to napisal jako niemiec (np papiezowi do przeczytania) a moze chodzilo mi o ralpha ktory chyba jezdzi bo F1 sie nie zajmuje ;]Jeździ, jeździ ...   ps. rafal miał racje: nie cytujcie tylu postów    ... bo czytać się nie da    |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1177093 - 29/04/2007 17:01  Re: Autentyczne historie
[Re: Master.com back] |  
|   member

Meldunek:  02/09/2002
 | 
cześć! siedzę sobie w barze i piję piwko wokół sporo ludzi. Przy stoliku obok trzech gości pije browca  prosto z butelek.Jeden z nich pił Żubra i nagle  chyba się zachłysnął bo z jego ust w stronę kolesi poleciała niezła fontanna. Wszyscy się śmieją a ten najbardziej oblany mówi "karwa podobno dobrze posiedzieć przy Żubrze" |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1179297 - 30/04/2007 05:42  Re: Autentyczne historie
[Re: volsung] |  
|   addict

Meldunek:  15/02/2004
 | 
1997 rok Polacy nieżle grają na mistrzostwach europy w koszykówce, ja wraz z kolegą wracam z treningu MKS MOS Pruszków(kosz oczywiście:) ). Koleś w pewnym momencie pyta: Jarek dlaczego USA nie gra na tych mistrzostwach europy, przecież graczy mają najlepzych na świecie? Niestety ze śmiechu nie mogłem mu odpowiedzieć na to "trudne" pytanie   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1179410 - 30/04/2007 07:15  Re: Autentyczne historie
[Re: brokstar] |  
|   Tata

Meldunek:  27/01/2007
 | 
A ja moze tez wkleje kawalek rozmowy z  FACHOWCEM OD BUKMACHERKI        "Gibon (29-04-2007 19:07) koza .. i tak sie nie znasz koza (29-04-2007 19:07) ooo koza (29-04-2007 19:08) niecwaniakoj tak koza (29-04-2007 19:08) Gibon (29-04-2007 19:08) i tak Ci to nic nie powie koza (29-04-2007 19:08) *** koza (29-04-2007 19:09) ale zapamietam na przyszloscGibon (29-04-2007 19:09) mosto + BOT gol koza (29-04-2007 19:09)
 kto jest dobry a kto cieniak
 koza (29-04-2007 19:09)
 to wygral mosto czy bot i gdzie grali ?"
             No i w tym momecie postanowilem zakonczyc rozmowe     z kolega... i postanowilem pytac sie jego dzien w dzien o typy :] |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1195130 - 05/05/2007 18:52  Re: Autentyczne historie
[Re: Gib01] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  31/08/2004
 | 
Podobno autentyk ze Studenckiej  Poradni Prawnej: -  Możecie mi pomóc ustalić ojca mojego dziecka? - A jakie ma pani dane? Nazwisko? Adres? - Tylko numer GG. Nie wiem czy to było dokładnie tak, ale sens jest zachowany   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #1216188 - 12/05/2007 20:56  Re: Autentyczne historie
[Re: odgdog] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  10/05/2004
 | 
Akcja za czasów gimnazjum ... Scena ma miejsce w trzeciej gimnazjum pod koniec roku szkolnego na Jezyku Polskim ... mieliśmy napisać prace na podstawie jakiejś lektury , dokładnie nie pamietam jakiej . Mój kumpel Leon ( Pseudonim ) który nie radził sobie za bardzo z Polskim wział sie do pracy i całymi dniami nocami dumał co by tu napisać żeby było dobrze , korzystał z wszystkich materiałów aż wkoncu napisał pracę na cztery strony i oddał ją jako pierwszy . Potem na przerwach zaczął się chwalić że dostanie na bank dobrą ocene minimum 4 .  W koncu nadszedł czas oddania prac i tutaj zaczął się niesamowity cyrk . Nauczycielka oddała jego pracę już na samym początku , pierwsze słowa jakie padły z jej ust : " Dostajesz  jedynke !!! Ja nie wiem co tu w ogole nawyspisywałeś za głupoty "  Ta częśc klasy której chwalił się że dostanie 4 zaczeła juz pocichu sie nasmiewać ... ale to wierzchołek góry lodowej , oto dialog tego co sie działo ... N- Nauczycielka  L-Leon K-klasa  N : Dostajesz  jedynke !!! Ja nie wiem co tu w ogole nawyspisywałeś za głupoty  K : hahaha L : ( szeptem ) cicho ... N : jak mozna takie rzeczy nawypisywać w głowie sie nie miesci  L : ( już troche głosniej ) cicho być ... Nauczycielka zaczeła czytać zabojcze teksty z tej pracy , Leon cały wkur**** patrzy na nią , kumuluje sie w nim złość ...  N : miał raka co wynikało z popazenia skóry , ja nie wiem co Tyś człowieku tutaj napisał ... K : hahahahhahaha L : Zamknij K-u-r-w-o Pysk ! Pamiętam że kumpel z którym siedziałem zrobił sie czerwony rozpłakał sie ze smiechu i padł na podłoge , inteligętniejsza czesc klasy która siedziała z przodu przemilczała ten incydent . Nauczycielka odziwo sie uciszyła    nie miał powazniejszych konsekwencjii ( byc moze dlatego ze to była chyba jedna z ostatnich lekcjii jezyka Polskiego ) , dostał 2 na koniec z Polskiego . Dobrze jej powiedział bo sam nie lubiłem tej nauczycielki . Leon po gimnazjum trafił do zakładu karnego    zawsze bede go dobrze wspominał , chociażby za ta akcje . |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |