Gram sobie turniej na party i gosc mi mowi jaka mialem reke w poprzednim rozdaniu ,chociaz nie pokazalem.W jaki sposob jest to mozliwe,wg mnie to troche psuje gre.
Jesli doszlo do showdown a ty reki nie pokazales to masz ja w historii ;). Tak mozna szybko zbudowac sobie niezla baze danych o przeciwnikach podobnie jest na CDPoker, Expekt, PokerStars i wielu innych
Ja w zeszlym miesiacu dostalam 10$, a 3 dni temu 20$ Zlitowali sie nade mna, bo ostatnimi czasy atakowalam u nich masowo te marne freerolle z pula 100$ :P:P:P
Wracam do domu a tu jakas przesylka z Londynu. Otwieram a w srodku plyta CD od PartyGaming z instalkami do pokera, kasyna backgammona. Wszystko po polsku bardzo ladnie wydane. Tylko nie wiem po co mi to wyslali skoro mam u nich konto. Na okladce pisze zeby sie zarejestrowac z plyty (ale mam konto przeciez), jest tez kod do bonusa. Inna sprawa ze nie moge zainstalowac bo mam juz nowsza wersje softu
_Ja$on_
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2005
Dzięki wielkie ciacho Quiz właśnie zaliczyłem, teraz czekam na ten bonus Czyli promo wypłacalne? Ale teraz nie będą dzwonili, tylko przy wypłacie, co nie?? A własnie jeszcze jedno, przy rejestracji podałem tylko komórkowy... Myślisz, że mogą być później kłopoty?? Jeszcze raz wielkie dzięki...
Dzięki wielkie ciacho Quiz właśnie zaliczyłem, teraz czekam na ten bonus Czyli promo wypłacalne? Ale teraz nie będą dzwonili, tylko przy wypłacie, co nie?? A własnie jeszcze jedno, przy rejestracji podałem tylko komórkowy... Myślisz, że mogą być później kłopoty?? Jeszcze raz wielkie dzięki...
Kłopotów nie będzie żadnych, PP to bardzo solidna firma.
ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Dzwonia przy wyplacie, pytania o potwierdzenie danych, swojego meila, kwoty wyplacanej, ja jako ze wyplacalem na Mb i musialem zrobic depozyt to jeszcze w jakiej kwocie depozyt zrobilem, bardzo dobra obsluga , wyraznie bez dialektu mowila Pani wiec problemu nie powinien miec nikt kto zna choc podstawy angielskiego. Ja podalem nr na komorke i nie bylo problemu, a jak beda dzwonic to nie wyswietli Ci sie ich numer na komorce.
_Ja$on_
Pooh-Bah
Meldunek: 20/07/2005
Dzięki Wam panowie To chyba dobrze zrobiłem, ze skorzystałem z tej promocji... A quiz prosty, wiec było warto... Teraz tylko czekam za kaską i do gry... Pozdrawiam i dziękuje
ciacho1984
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/09/2004
Pkt. fakt bardzo ciezkie do wyrobienia 5000 to nie jest malo, czas na wyrobienie 3 msc, zalezy od stolow na jakie sie trafia najlepiej grac na raz 4 stoly na najnizszyc stawkach i powoli budowac bankroll. Na najnizszych stawkach to tylko budowanie bankrollu bo nie czesto jest tam 1 $ w puli a tyle musi byc by dostac 1 pkt.