po kolei:
@piwochlej, a czy ja napisalem, ze się "pomyliłem"? nigdzie tak nie napisałem. nawet wspomniałem, ze popełniłem bład w typowaniu (bład = podałem zły wg mnie typ, a nie pomyliłem klawiszcze czy cos w tym stylu).
kiedy moi rywale zmieniali typy to nie robiłem z tego nigdy afery. Natomiast kiedy ja zmieniam typy, to od razu jest wielkie halo
dlaczego w ogóla ta sytuacja ze zmianą typów miała miejce?
zacznijmy od tego, ze
swieka i ja jestesmy podobnymi graczami. Tzn. nasze typy podawane niezależnie od siebie by sie mysle, ze spokojnie przy 6 na 8 wyników pokrywały. Oboje rowniez wolimy podawać pierwsi swoje typy. Nie wiem jak kolega, ale ja uwazam, ze osoba podająca pierwsza swoje propozycje ma przewage. a swieka wlasnie podaje typy najczęsciej chwile po podaniu zestawu przez twista (z kumplem nawet sobie żartowalismy, ze świeka jest tak szybki ,że kiedyś poda typy jeszcze przed podaniem zestawu

) I owszem, pierwsze typy byly ewidentnie nieprzemyslane, gdyż chciałem zdążyć przed rywalem.
mam zje**** kompa, i strony w necie mi sie otwieraja po 1-1,5 min. nie jestem w stanie zerknać chociażby w tabele poszczegolnych lig a jednoczesnie podac swoje typy przed swieka. Technicznie jest to niemożliwe. A czy tak zupełnie OK jest, ze rywal będzie podawał pierwszy typy? pewnie jeszcze pare pojedynkow w tym sezonie stocze ze swieką. Oboje wolimy podawać jako pierwsi swoje typy. mam propozyjcje. taka umowa niepisana, ze na przemian podajemy jako pierwsi swoje typy. OK? i nie będzie juz zadnego zamieszania. przeciwnik przez swoje ekspresowe podawanie pickow sprowokował moj posciech i podanie typow z ktorych po przemysleniu nie bylem zadowolony.
tak w ogole to zmieniając te typy to ładnie sam siebie załatwiłem. Palermo by wygralo 2-1 to by byly liczone moje pierwsze typy, a wygrała Roma to bedą policzone te zmienione. no jedno co przyznam, to to ,ze glupio zrobilem, bo wlasciwie sam siebie skazałem na porażke w tej kolejce.
@piwochlej, tak z ciekawości, co rozumiesz przez słowo "ikona" ? ja dla tego forum praktycznie nic nie zrobiłem, nie pisze analiz, nie prowadze dyskucji w SI. No własciwie obiektywnie można powiedzieć, ze mój wkład w rozwój tego forum jest zerowy. Więc skąd ten tekst o "jednej z ikon forum"? zupełnie nie czaje