|  
| 
| 
| 
| #556324 - 14/04/2006 06:10  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  09/02/2004
 | 
Quote:
 Wg mnie znacznie lepiej wystawic ten under po 2,8 i poczekac - zobaczyc co bedzie.

Wystawiajac po 2,88 jak jest kurs w druga strone 1,53 wystawiasz wlasciwie surebeta (co prawda 0% zysku)

Wojtek

pewnie ze lepiej
  tylko czy sie taki kurs 2,8 pojawi dzis  potem tylko podczas meczu zlapac 3 z kawalkiem i juz gotowy zielony kolorek  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556326 - 14/04/2006 07:09  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   enthusiast

Meldunek:  05/04/2006
 | 
siwy212:If the first set is not completed all bets on this market will be void.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556327 - 14/04/2006 07:39  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/01/2005
 | 
Może mi ktoś wytłumaczyć taką sprawe: W tematach niektórych użytkowników, którzy grają w betfair jest przykładowy typ: Inter - Celtic wynik inny niż 0:0 po kursie 15 za 90$ do wygrania 4$ A użytkownik ten zagrał taki typ za całe pieniądze ze swojego konta A kiedy ja chce takie coś grać to muszę mieć jeszcze z 100$ na koncie, aby zwrócić pieniądze w razie nie wejścia typu? Jak można grać w taki sposób jak w przykładzie?  z góry dzięki za wyjaśnienie   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556328 - 14/04/2006 07:42  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  28/05/2003
 | 
Quote:
 [...] Na razie idzie dobrze ale myślę, że wpadka to tylko kwestia czasu. Co sadzicie o tym ?

Trzeźwo myślisz i wydaje mi się, że dobra przyszłość przed Tobą w grze takich zdarzeń. Wpadka jak piszesz jest kwestią czasu i zwykle jest bolesna, jednak zyski zrekompensuja Ci w dłuzszym czasie takie wpadki, gdyz będa sie one zdarzeć stosunkowo rzadko. Nie wiem jak Ty grasz takie zdarzenia ale jest zależność, jeśli obracasz większymi pieniedzmi trzeba kupować/wystawiać każdą różnicę, nawet 0.05, byc cały czas w obiegu w trakcie meczu. Grając małymi stawkami, ryzyko wtopy się zwieksza, z racji tego, że czekamy na większe różnice między powiedzmy tym co wystawilismy, a co chcemy póżniej kupić.

Świetna uwaga.Rzeczywiście nawet na tak pozornie skromnej zmianie jak 0.05 można zarobić.Oczywiście wygrana jest tym lepsza im większą kasę wpuścimy w ruch.By nie być gołosłownym-miesiąc temu zagrałem Barsę,że wygra mistrzostwo (drużyna na fali,spora przewaga nad Realem i Valencią) po kursie 1.08.Dwa dni temu wystawiłem ten zakład po kursie 1.02.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556329 - 14/04/2006 08:47  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 Może mi ktoś wytłumaczyć taką sprawe:

W tematach niektórych użytkowników, którzy grają w betfair jest przykładowy typ:
 Inter - Celtic wynik inny niż 0:0 po kursie 15 za 90$ do wygrania 4$
 A użytkownik ten zagrał taki typ za całe pieniądze ze swojego konta

A kiedy ja chce takie coś grać to muszę mieć jeszcze z 100$ na koncie, aby zwrócić pieniądze w razie nie wejścia typu? Jak można grać w taki sposób jak w przykładzie?

z góry dzięki za wyjaśnienie

bo to nie jest obstawianie zakladu tylko wystawianie sprzedawanie. Ktos ci to musi zagrac ze w tym meczu padnie 0-0  a ty wystawiasz ze nie padnie 0-0 czyli ten koles co od ciebie kupi ten zaklad gra zaklad za 4 euro ryzykujac 4 euro po kursie 15 a moze wygrac 60 a ty mu go sprzedajesz po kursie 15 masz do wygrania 4 ale ryzykujesz to co on moze wygrac
  troche zawile ale chyba zrozumisz  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556333 - 14/04/2006 09:37  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 nom rozumiem mniej więcej, tylko jak możesz to napisz mi jak można wystawiać typ do sprzedania????

no w betfair masz tam kwadraciki takie i tak po lewej msz normalne wystawianie a po prawej masz inny kolorek i to jest wlasnie wystawianie i patrzac na te kursy np najpierw mozesz sprzedac zaklad po jakims tam kursie a potem np przed samy spotkaniem albo juz w trakcie jak kurs po lewej sie zmieni odpowiednio mozesz to samo zagrac i odpowiednio dobierajac stawke wygrasz w kazdym przypadku
  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556334 - 14/04/2006 09:51  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  29/01/2005
 | 
Quote:

Quote:
 nom rozumiem mniej więcej, tylko jak możesz to napisz mi jak można wystawiać typ do sprzedania????

no w betfair masz tam kwadraciki takie i tak po lewej msz normalne wystawianie a po prawej masz inny kolorek i to jest wlasnie wystawianie i patrzac na te kursy np najpierw mozesz sprzedac zaklad po jakims tam kursie a potem np przed samy spotkaniem albo juz w trakcie jak kurs po lewej sie zmieni odpowiednio mozesz to samo zagrac i odpowiednio dobierajac stawke wygrasz w kazdym przypadku

czyli te możliwe wygrane co oni piszą to grają w dwie strony i dlatego taki mały zysk czy jak, bo coraz mniej rozumiem ??
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556335 - 14/04/2006 09:57  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   enthusiast

Meldunek:  05/04/2006
 | 
skoczek, po prostu zarejestruj sie w Betfair, najlepiej z jakiegos referala [pewnie się zgłosi nie jedna osoba] wejdz na dany market i pobaw się back/lay [bez składania zakładu] betfair ma wbudowany kalkulator i kazdą możliwą opcje ci wyliczy jak i poda różne rozwiązania w zależności od wyniku zakładu. Inaczej, tego nie zrozumiesz. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556339 - 14/04/2006 10:53  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   old hand

Meldunek:  16/03/2002
 | 
Ma ktoś jakies doświadczenia z koszykówka ? 
 Jest gdzies jakieś P2P Gdzie było by duże zainteresowanie US Sports bo na Betfair obroty są dosyć małe w tej kategori no może poza NBA
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #556340 - 14/04/2006 10:54  Re: Manipulacja kursami na betfair [2] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Quote:
 wystarczyło powiedzieć, że kurs na lay 15 to tak jakby 1/15 i o to mi właśnie chodziło
  teraz już wszystko wiem, no może prawie wszystko   

|  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |