#123206 - 11/08/2003 13:34
Re: Typy na tenis cz. 12
|
addict
Meldunek: 04/04/2003
|
Ljubicic - Lapennti 2 1.78 Lapennti 5 lat młodszy, w tym roku tytuł na hardzie, szybszy zwinniejszy. Kursik mocno zachęcający James Blake (USA) vs Wayne Ferreira (RSA) 1 1.65 Niewiem jak z kursem, ale na Wayna Blake jest w zupełności wystarczający. Wayne kontuzja, niewiadomo czy, i jak wyleczył. Do tego jest u kresu swojej kariery i przy dzisiejszym wyniku bedzie widoczny napis ret. Novak - Rusedski 1 1.92 Rusedski to już 30-latek i woli korty trawiaste, a Novak jak to on jeżeli wejdzie w mecz mocnym serwisem i nic go nię będzie bolało to mecz powinien spokojnie wygrać (chociaż jest tylko 2 lata młodzszy ) Henman - Coria 2 1.9 Coria potraktował pierwszy turniej w Montrealu ulgowo i pewnie jego retire było spowodowane ogromnym zmęczeniem po turnieju w Sopocie i aklimatyzacją. Prawdziwy wirtuoz rakiety. Miał pewnie tydzień przygotowawczy i zdeterminowany jest do osiągnięcia na tym turnieju sukcesu.
|
Do góry
|
|
|
|
#123207 - 11/08/2003 13:40
|
addict
Meldunek: 17/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ragy: [qb]Ljubicic - Lapennti 2 1.78 Lapennti 5 lat młodszy, w tym roku tytuł na hardzie, szybszy zwinniejszy. Kursik mocno zachęcający James Blake (USA) vs Wayne Ferreira (RSA) 1 1.65 Niewiem jak z kursem, ale na Wayna Blake jest w zupełności wystarczający. Wayne kontuzja, niewiadomo czy, i jak wyleczył. Do tego jest u kresu swojej kariery i przy dzisiejszym wyniku bedzie widoczny napis ret. Novak - Rusedski 1 1.92 Rusedski to już 30-latek i woli korty trawiaste, wolniejsze, a Novak jak to on jeżeli wejdzie w mecz mocnym serwisem i nic go nię będzie bolało to mecz powinien spokojnie wygrać (chociaż jest tylko 2 lata młodzszy ) Henman - Coria 2 1.9 Coria potraktował pierwszy turniej w Montrealu ulgowo i pewnie jego retire było spowodowane ogromnym zmęczeniem po turnieju w Sopocie i aklimatyzacją. Prawdziwy wirtuoz rakiety. Miał pewnie tydzień przygotowawczy i zdeterminowany jest do osiągnięcia na tym turnieju sukcesu.[/qb][/QUOTE]witam od kiedy korty trawiaste sa wolniejsze?????????
|
Do góry
|
|
|
|
#123210 - 11/08/2003 13:55
|
addict
Meldunek: 04/04/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#123211 - 11/08/2003 14:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
Dla mnie w pierwszej rundzie piękny mecz Sarretta-Sanchez kurs na 1-ke 1,40 Nie wiem czemu co prawda SAretta jest oznaczony jako lucky looser, bo w wynikach kwlifikacji go nie widzę. Ale to jest jedyna rzecz która mnie nurtuje, reszta przemawia za Brazylijczykiem - Sanchez to jest tragedia na hardzie, na 30 gier tylko 7 wygranych, i to z takimi gwiazdami jak Hantschk, Carrati, Andersen, Russell, Pless, Massu(jedyny klasowy), G.Lapennti(nie mylić z Nicolasem); bilans Saretty 37 zwycięstw na 63 gry -h2h 1-0 dla SAretty; prawie dokłądnie rok temu (bez tygodnia ) w pierwszej rundzie na Long Island wygrana Saretty 3-6,6-4,6-2 - Sanchez jeszcze wczoraj grał finał w SAn Marino, gdzie skreczował przy stanie 6/3, 3/2 dla Di Mauro. Musiałby być chyba cyborgiem gdyby po męczącej podrózy samolotem na inny kontynent, prawdopodobnych problemach z pierwszymi chwilami aklimatyzacji miał siłe jeszcze walczyć z SArettą. Wniosek jest prosty, po prostu Hiszpan musi sobie odpuścic ten mecz jeśli ma choć trochę rozumu w głowie, a za start w pierwszej rundzie swoje i tak zarobi iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#123215 - 11/08/2003 14:25
|
Carpal Tunnel
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ragy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gryzonko: Ragy a jaki kurs na Sarette?[/QUOTE]Wiesz co, niewiem ale tego meczu tam nie ma. Saretta może nie gra. Bo Sanchez według nich gra z Massu (1.25)[/qb][/QUOTE]zauważyłem, ale burdel. to by się nawet zgadzało bo Massu grał w kwalifikcjach, przegrał i był rozstawiony z numerem 1; Inna sprawa ze nie wiem co to qrwa jest ze na oficjalnej stronie turnieju, jest umiesczony w drabince Saretta a nie Massu, i sie wprowadza ludzi w błąd. żeby było śmieszniej to na sport-only.com podają że Sanchez gra z ........Mantillą http://www.sports-only.com/tennis/atpwtaresults/2003/week33/ATP_Cincinnati.htm Sorki ale ja juz nic nie wiem
|
Do góry
|
|
|
|
#123216 - 11/08/2003 14:27
|
addict
Meldunek: 30/06/2003
|
dzis gram Robredo 1,6 i Kucerę 1,85 (expekt) jutro ciekawy mecz Philippoussis - Fish 1,53 2,40. nie wiecie jak ze zdrowiem u Filipa? może warto będzie zagrać na Rybę?
|
Do góry
|
|
|
|
#123217 - 11/08/2003 14:31
|
addict
Meldunek: 30/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gryzonko: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ragy: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gryzonko: Ragy a jaki kurs na Sarette?[/QUOTE]Wiesz co, niewiem ale tego meczu tam nie ma. Saretta może nie gra. Bo Sanchez według nich gra z Massu (1.25)[/qb][/QUOTE]zauważyłem, ale burdel. to by się nawet zgadzało bo Massu grał w kwalifikcjach, przegrał i był rozstawiony z numerem 1; Inna sprawa ze nie wiem co to qrwa jest ze na oficjalnej stronie turnieju, jest umiesczony w drabince Saretta a nie Massu, i sie wprowadza ludzi w błąd. żeby było śmieszniej to na sport-only.com podają że Sanchez gra z ........Mantillą http://www.sports-only.com/tennis/atpwtaresults/2003/week33/ATP_Cincinnati.htm Sorki ale ja juz nic nie wiem[/qb][/QUOTE]w expekcie z kolei jest Saretta za 1,35
|
Do góry
|
|
|
|
#123219 - 11/08/2003 15:03
|
Anonymous
Unregistered
|
Coria spindoli, to moje zdanie.
|
Do góry
|
|
|
|
#123221 - 11/08/2003 15:08
|
veteran
Meldunek: 02/08/2003
|
Ferrero dlaczego uważasz że Coria zagra słabo ?
|
Do góry
|
|
|
|
#123222 - 11/08/2003 15:30
|
Carpal Tunnel
|
No to nie wiem, na Sarette bym postawił w ciemno, ale Massu? mało tego że kurs sporo niższy, to jeszcze forma Massu pozostawia sporo do życzenia. Zarównow Montrealu jak i teraz cincinati ma wystąpić jako lucky looser. W Montrealu w pierwszej rundzie przegrał w 2 setach z Mirnyiem, wcześniej również 2 setach w kwalifikacjach przegrał z Waynem Blackiwm. Trzysetowe zwycięstwo w pierwszej rundie kwalifikacji Montrealu nad kanadyjczykiem Gubenco( kto to wogle jest?) chwały mu nie przynosi. W pierwszej rundzie kwalifikacji Cincinatii pokonał jeszcze co prawda niedoświadczonego i młodego R.Rama, ale już w drugiej gładko przegrał z Okunem. Jeśli jeszcze do tego dodamy że Massu jest jednym z nielicznych zawodników którym udało się przegrać z Sanchezem na hardzie (marzec tego roku), to itak chyba warto postwic na Massu ale będzie to zdecydowanie mniej pewny mecz. pokrótce jeszcze spotkania kwalifikantów w Cincinatii Chang-Arazi można spróbować postawić przeciw Changowi tylko kurs na Araziego 1.36 jakis taki za niski Grosjean-Moodie Grosjean jest formie, i powinien podobnie jak w wimbledonie pokonać bez problemów Moodiego kurs 1,17 Federer-Draper Szwajcar jest po prosu lepszy kurs 1,21 Nalbadian-Arthurs Roddck-Verdasco jakos nie lubie obstawiać finalistów poprzedniego turnieju, no bet Schuetler-Koubek niby forma Schuetlera powinna wystarczyć, ale h2h jest 3-1 dla Koubka Verkerk-Okun nie mam pojęcia na co stać Verkerka Gaudio-Kendrick 1 1,34 Kendrick mimo że sobie na hardzie nienajgorzej radzi to jednak nie ta liga co Gaudio
|
Do góry
|
|
|
|
#123224 - 11/08/2003 15:30
|
old hand
Meldunek: 22/01/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał easy_rider: [qb]Ferrero dlaczego uważasz że Coria zagra słabo ?[/qb][/QUOTE]Wystarczy spojrzec jak zagral w Montrealu, w pierwszej rundzie z Lopezem skreczowal, a ze jest slaby na hardzie dlatego nie ma wiekszych szans. Chociaz jak tak patrze na statsy to Henman tez nie jest za dobry.. Dla mnie no bet
|
Do góry
|
|
|
|
|
|