[QUOTE]Oryginalnie wysłał Grey Fox:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Ragy:
[qb]Na dziś zagram takie mecze
Coria - Youzny
Jakas tragedia musiałaby nastąpić żeby mago nie pokonał ruska, będącego w kiepskiej formie, aż dziw że znalazł się w trzeciej rundzie (ale przeciwników nie miał zbytnio wspaniałych). Coria musi sie zgrywać na kortach twardych i to jest najlepszy czas na przygotowanie do US Open.
Mirnyi - Arazi
Marokańczyk zrobił dużą niespodziankę (przynajmniej mnie ogrywając Mathieu i to tak gładko. Być może jest silny, ale z tego co widziałem nie wali za dużo asów, a Mirnyi masywnie zbudowany mocnym serwisem powinien ograć swojego przeciwnika.
Clement -
FishClement ograł w 2 pierwszych rundach przygasłe gwiazdy światowego tenisa (Costa. Rusedkski). Fish ograł Philipousisa i Malisse mocnych zawodników i widać że jest mocno zdeterminowany żeby w tym turnieju osiągnąć jakiś sukces. Clement może mu to umożliwić gdyż nie gra tak mocnego tenisa jak amerykanin.
Schutler - Martin
Schutler powinien rozgnieść dziadka na miękko. Wiadomo w tym wieku kondycja nie ta, Schutler sprawny wzmocnił swoją grę szybciej biega, o powinno starczyć na grę Martina
Zabaleta - Saretta
Myśle że wyrósł z przegrywania z takimi tenisistami jak Beck i chce dojść jak najwyżej w tym turnieju. Ograł dwóch klasowych przeciwników i tylko mobilizacja potrzebna mu jest do osiągnięcia sukcesu z Sarettą. Zabaleta jest tenisistą o którym moż być kiedyś głośno.
a z tenisa kobiecego takie perełki
V. Zvonareva - J. Dokic
Suarez - Hantuchova[/qb][/QUOTE]b.dobra analiza
jednak mam pewne watpliowsci co do Zabalety, nie lubie goscia i jest na mojej czarnej liscie, wiec go odpuszcze, a co do reszty to jak najbardziej jestem za. Pozdro i powodzenia wszystkim w tym dzisiejszym upalnym dniu
P.S
13ty był wczoraj wiec dzis wygrywamy...[/qb][/QUOTE]jak ja lubie wygrywac
ja natomiast Zabalete uwielbiam pomimo jego ostatniej wpadki ktora mi piekny kupon upodlila ale dzis podobnie jak grey fox go odpuszczam, zawsze jak gram jakis mecz z Saretta, niewazne czy gram na niego czy przeciwko niemu to zaliczam wtopa, smierdzi mi tez mecz Coria - Youzhny ale do 16:55 wiele czasu wiez zdaze sie namyslic