Czy można coś zrobić żeby póki jeszcze grają normalne ligi nie zagłębiać sie do 3 ligi polskiej
Sorka
twist, ale musze kilka słów od siebie dorzucić. Bardzo szanuje i doceniam Twoją prace przy prowadzeniu PLK. Robisz to profesjonalnie, wszystko jest na czas, generalnie duze piwko za Twoją działalność. Jest tylko jedno "ale". Dla mnie (i chyba nie tylko dla mnie) te zestawy to jest po prostu kpina. Tyle jest ciekawych meczy a my dostajemy do typowania Warta - Viktoria Koronowo , czy tez Stal Rzeszów - Kolejarz Stróże
przeciez to zakrawa na jakiś niesmaczny żart! Prosiłbym o jakies rozsądne wyjasnienie takiego stanu rzeczy, bo najzwyczajniej w świecie tego nie ogarniam. jak tu nie byc "zerojedykowiczem" kiedy dostaje do typowania III lige polską? daje 1-0 na faworyta i to jest całe wielkie typowanie. Bez sensu. Czy naprawde organizatorom zupełnie nie zalezy na tym, aby te rozgrywki byly ciekawsze , bardziej emocjonujące?? a w ogromnym stopniu zostałyby one uatrakcyjnione, gdyby podawane zestawy były normalne! bo obecnie to jest faktycznie nuda. w meczach często znajdujemy zdecydowanych faworytów. i jak wyglada pojedynek? ja daje po 1-0, rywal po 2-0 na te same rozstrzygniecia (bo inaczej się nie da). Czy coś stało na przeszkodzie, aby zestaw na ten weekend wyglądał tak:
auxerre - lyon
lazio - fiorentina
stuttgart - bayern
gks belchatow - lech poznan
tottenham - arsenal
utrecht - psv
real madryt - valencia
villareal - barcelona
o ileż ciekawsza bylaby rywalizacja przy przykładowo takim zestawie!
czy ktos moze mi to jakos racjonalnie wytłumaczyć?
no offense