#1233354 - 19/05/2007 01:23
Re: III Liga
[Re: boher]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
Sobota 16.30. SUCHE STAWY. Mecz Hutnik Kraków- Stal Rzeszów. Mecz będzie rozgrywany bez udzialu publiczności, to kara za poprzedni mecz z Wisłoką Dębica. Hutnicy co prawda ostatni mecz wygrali z czerwona latarnią Stalą Sanok, ale przez cały mecz przeważali gospodarze , którzy mieli wiele okazji do strzelenia goli.Szczęśliwy strzał z rzutu wolnego niejakiego Gajka dał mojej druzynie 3 pkt.Punkty jak najbardziej z przebiegu gry niezasłużone. "Polski Mourinho" czyli "prawie jak trener" opiekun druzyny z Suchych Stawów(niejaki Kruk), wpadł ostatnio na wspaniały pomysł i lansuje zawodników którch sprowadził na Suche Stawy, (Gajek,Dębski,Kiwacki....), a którzy poziom 3 ligowy to pewnie by chcieli prezentować, ale chcieć a móc to róznica wielka. Przyznam , że na chwile obecną nie ma dużyny która gra tak ch....wą pilke w naszej grupie, i gdyby nie punkty z jesieni to własnie byśmy pakowali się do 4 ligii. A jeszcze nie tak dawno gralismy tak: http://www.youtube.com/watch?v=G3mWRv13jqEJutro 10/10 Hutnik-Stal 2 kursy 2,3- 2,45 MEGA PROMOCJA. Nie widze innej opcji jak czysta 2.
|
Do góry
|
|
|
|
#1236090 - 20/05/2007 02:03
[Re: grajekkk]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/12/2004
|
Sobota 16.30. SUCHE STAWY. Mecz Hutnik Kraków- Stal Rzeszów. Mecz będzie rozgrywany bez udzialu publiczności, to kara za poprzedni mecz z Wisłoką Dębica. Hutnicy co prawda ostatni mecz wygrali z czerwona latarnią Stalą Sanok, ale przez cały mecz przeważali gospodarze , którzy mieli wiele okazji do strzelenia goli.Szczęśliwy strzał z rzutu wolnego niejakiego Gajka dał mojej druzynie 3 pkt.Punkty jak najbardziej z przebiegu gry niezasłużone. "Polski Mourinho" czyli "prawie jak trener" opiekun druzyny z Suchych Stawów(niejaki Kruk), wpadł ostatnio na wspaniały pomysł i lansuje zawodników którch sprowadził na Suche Stawy, (Gajek,Dębski,Kiwacki....), a którzy poziom 3 ligowy to pewnie by chcieli prezentować, ale chcieć a móc to róznica wielka. Przyznam , że na chwile obecną nie ma dużyny która gra tak ch....wą pilke w naszej grupie, i gdyby nie punkty z jesieni to własnie byśmy pakowali się do 4 ligii. A jeszcze nie tak dawno gralismy tak: http://www.youtube.com/watch?v=G3mWRv13jqEJutro 10/10 Hutnik-Stal 2 kursy 2,3- 2,45 MEGA PROMOCJA. Nie widze innej opcji jak czysta 2. No to dzisiaj niezle wtopiłem, zagrałem grubiej X2 i 500 stówek poszło sie walic
|
Do góry
|
|
|
|
#1237013 - 20/05/2007 14:41
[Re: aker]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/05/2003
|
Sobota 16.30. SUCHE STAWY. Mecz Hutnik Kraków- Stal Rzeszów. Mecz będzie rozgrywany bez udzialu publiczności, to kara za poprzedni mecz z Wisłoką Dębica. Hutnicy co prawda ostatni mecz wygrali z czerwona latarnią Stalą Sanok, ale przez cały mecz przeważali gospodarze , którzy mieli wiele okazji do strzelenia goli.Szczęśliwy strzał z rzutu wolnego niejakiego Gajka dał mojej druzynie 3 pkt.Punkty jak najbardziej z przebiegu gry niezasłużone. "Polski Mourinho" czyli "prawie jak trener" opiekun druzyny z Suchych Stawów(niejaki Kruk), wpadł ostatnio na wspaniały pomysł i lansuje zawodników którch sprowadził na Suche Stawy, (Gajek,Dębski,Kiwacki....), a którzy poziom 3 ligowy to pewnie by chcieli prezentować, ale chcieć a móc to róznica wielka. Przyznam , że na chwile obecną nie ma dużyny która gra tak ch....wą pilke w naszej grupie, i gdyby nie punkty z jesieni to własnie byśmy pakowali się do 4 ligii. A jeszcze nie tak dawno gralismy tak: http://www.youtube.com/watch?v=G3mWRv13jqEJutro 10/10 Hutnik-Stal 2 kursy 2,3- 2,45 MEGA PROMOCJA. Nie widze innej opcji jak czysta 2. No to dzisiaj niezle wtopiłem, zagrałem grubiej X2 i 500 stówek poszło sie walic Nie tylko ty.To komentarze ze strony Hutnika: "To może tak do końca sezonu bez kibiców..... może my pecha przynosimy ???? " "1 połowa Ok ale druga to duża przewaga Stali 2poprzeczki i 2 setki Hutnik słabo , dobrze że kontra się udała 93 minucie i mamy 3 punkty !!!!! " Mecz przy pustych trybunach wiec meczu nie ogladałęm, ale Stal sama sobie winna ze szybko 2 gole straciła, widziałem wiekszośc meczów Hutnika i po ostatnich wyczynach ten wynik to dla mnie szok.
|
Do góry
|
|
|
|
#1237080 - 20/05/2007 17:23
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
Edited by Ignorator (20/05/2007 17:32)
|
Do góry
|
|
|
|
#1537864 - 30/08/2007 01:00
[Re: mexes]
|
enthusiast
Meldunek: 19/08/2007
|
sorki ze nie na temat, ale lepszego miejsca nie ma... czy STS daje kursy na 3 lige juz w piatek? jesli tak to o ktorej? pozdro A jednak jest "Rozmowy o polskiej piłce nożnej". .::Think Twice::. Ignorator.
Edited by Ignorator (30/08/2007 01:38)
|
Do góry
|
|
|
|
#1562889 - 05/09/2007 20:37
[Re: Eriksson]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Podpisuje się pod sławami kolegi wyżej, dodam tylko,że pod znakiem zapytania w ekiepie z Włocławka stoi także występ Mariusza Sobolewskiego i Łukasza Jasińskiego, którzy narzekają na drobne urazy. Potwierdzone natomist są informacje dotyczące występu w bramce 16 letniego Ariela Winieckiego. Dodam tylko,że kurs na gospodarzy tego mecz w Bwin wynosi 2.50 dlatego trzeba spróbować
|
Do góry
|
|
|
|
#1565072 - 06/09/2007 07:40
[Re: 19marcin08]
|
old hand
Meldunek: 29/12/2004
|
Podpisuje się pod sławami kolegi wyżej, dodam tylko,że pod znakiem zapytania w ekiepie z Włocławka stoi także występ Mariusza Sobolewskiego i Łukasza Jasińskiego, którzy narzekają na drobne urazy. Potwierdzone natomist są informacje dotyczące występu w bramce 16 letniego Ariela Winieckiego. Dodam tylko,że kurs na gospodarzy tego mecz w Bwin wynosi 2.50 dlatego trzeba spróbować Info o kontuzjach w/w zawodnikow,to plotki. Ostatnii remis Włocławka kaze patrzec na wyniki naszej druzyny troche inaczej. Zapraszam do wynikow graficznych. Kliknij tu i zobacz wyniki i typy matematyczneo
|
Do góry
|
|
|
|
#1565094 - 06/09/2007 08:11
[Re: medivall]
|
old hand
Meldunek: 29/12/2004
|
Podpisuje się pod sławami kolegi wyżej, dodam tylko,że pod znakiem zapytania w ekiepie z Włocławka stoi także występ Mariusza Sobolewskiego i Łukasza Jasińskiego, którzy narzekają na drobne urazy. Potwierdzone natomist są informacje dotyczące występu w bramce 16 letniego Ariela Winieckiego. Dodam tylko,że kurs na gospodarzy tego mecz w Bwin wynosi 2.50 dlatego trzeba spróbować Info o kontuzjach w/w zawodnikow,to plotki. Ostatnii remis Włocławka kaze patrzec na wyniki naszej druzyny troche inaczej. Zapraszam do wynikow graficznych. Kliknij tu i zobacz wyniki i typy matematyczneo
|
Do góry
|
|
|
|
|
|