Wiesz co Sexmis to po prostu chwyt poniżej pasa Zresztą szkoda moich słów OKI ja też mogę powiedzieć co nieco na twój temat ale nie na tym forum na tyle jestem OKI Żegnam
Malami jak ja uwielbiam się z Tobą kłócić przecież to był żart kobitko niewidzisz mrugającego oczka przy tekście czy co? PS. Malami jest czasami nerwowa
prem$ mecz był o 12.20 w momencie jak wysyłałeś typ była połowa 3 seta więc nie pisz mi że nie trwał u mnie w profie na tablicy było napisane 12.20 nie wiem co było w necie bo nie mogłem ich strony otworzyć nie wiem jak to się kurczę stało że ci w końcu w tabeli punktu nie odjąłem :rolleyes: jakoś ciężko dziś myślę niech się wypowie rafter jako zalożyciel tego kunkursu co w takiej sytuacji serio nie chcę ci pogorszać bilansu takie rzeczy nie są w moim zwyczaju w tej chwili na liście jest tak jakbyś miał typ uznany
Juan carlos rozumiem cie ale JA NIE MAM W MIESCIE PROFA !!! Biorę kurs z oferty internetowej Profa a nawet nie wiem skąd live brać tych meczów! SERIO !!! Bedzie bez sensu jak strace pkt przez pomyłkę profa - mogę podać jutro np. 2 mecze Zresztą i tak mam 0-4 przez: - 2 dni za późno się dołączyłem - pojechałem na groby bliskich do innego miasta bo to chyba ważniejsze niż ten konkurs Nie chcę tracić głupio punktów przez to że jakiś (niechcę nikogo urazić) idiota z Profa niechce zaktualizować strony... POZDRO
Sexmisiu - twoje żarty są po prostu przykre. A odpisuje Ci bo w tym momencie mam dostęp do netu. : Juan Carlos czy mógłbyś jutro podać klasyfikację To moja PROŚBA, już nie mała, więc Sexmis żadnych takich
Mam mały problem: kilka dni temu postawiłem na Kucerę (mecz z Violinea, czy coś takiego) i okazało się że ten drugi się wycofał. U buka (a był to totomix) niczego nie mogę się dowiedzieć. Coś gadał o tym, że jeśli ten drugi się wycofał to policzą po kursie 1.00. Co Wy na to? Może Ktoś coś wie? Proszę o pomoc!