[QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Pawciu:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb]viva przestan sie onanizowac swoimi konuponami ,cp tylko ci wejdzie to edytujesz posty jaki z ciebie wileki spec.Na marginesie cie powiem ze te deble mozesz sobie obstawic u pseudobukow (prof,sts).pewnie za 2 zl tasiemce.Podaj mi intrnrtowego buka ktory daja w ofercie deble ktore mozna zagrac za konkret sieno.
Uwazam sie masz jakie pojecie o tenisie ale takim system to mozesz wygrac gora na
iwo: .
ps.czemu nie podajesz ATP gdzie twoje pacholki moga zagrac w necie.Ale mimo to szacunek dla ciebie bo widze ze deble ci wchodza a jak mowi stare przeyslowie mowi zwycieskiego skladu sie nie zmienia.Po prostu z twoich pickow kozystaja 2-zlotowkowcy,ode mnie congrats za dobre picki lez jak mowilem w necie debla nie ma dlatego podejrzewam za korzystaja z twoich typow dwutozlowkowcy z bukow naziemnych.
Niemniej kazdy sposob skubania jast dobry,ale wg mnie masz male pojecie o ATP tour(zobacz sobie swoje picki tam jest ok.10%mens singles,30%womens singles,70%doubles.
Uwazam swoje picki mozesz sobie w buty wsadzic bo gracze internetowi olewaja twoje picki...bo nie ma gdzi obstawiac.Ew.moga korzystac biegacze do naziemnych i grac od2-5 zl.
SUMASUMARUM-kopalnia pieniedzy...
No bad fellings-po obserwacji twoich pickow(czasem dobrych,czasem zonkow) taka jest moja opinia...z obstawiania kobiet dawno sie wyleczylem bo jak wiadomo kobieta zmienna jest.
Jeszcze slowo do "pseudotyperow" po ch.uj edytujecie wygrane posty,zamiast pomagac poczatkojacym graczom przechwalanki ile to ja nietrafilem a wpisywanie kuponow bez analizy mozecie sobie w dupe w sadzic.A jeszcze co do vivy ty sie chyba uwazasz za jakies gugu-smiech na sali...[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Czlowieku wez sie zastanow co ty piszesz, bo to przyprawia o bol glowy. Nikt tu sie nie chwali tylko podaje zeby ktos inny mogl skorzystac, ktory nie zna sie na TENISIE. Nastepnie : gdzie tu jest napisane ze typy maja byc "tylko i wylacznie" do grania u bukow internetowych? NIGDZIE!!! Masz jakies problemy natury osobistej?? Czepiasz sie VIVY bo obstawia WTA a nie ATP i dlategoz twoim zdaniem nie ma pojecia o tenisie meskim!!
uke: To tak jak ja obstawiam pilke nozna: typuje zdarzenia do przerwy i nie potrafie przewidziec czy wygraja czy nie!!!!! Zalosne, i po jakeigo chu..a pie....sz ze TU graja kolegi typami tasiemcami !!! Jesli tak uwazasz to JESTES moim zdaniem AMATOREM!! Kursy jak marzenie i swietne rozeznanie sprawia ze mozna zagrac i to konkretnie ( ale jak to w tenisie bywa "walk" sa i beda), a TY tu wypisujesz bzdury ze tu graja "Pacholki" za 2zl do 5 zl. To teraz obraziles tym stwierdzeniem WIELE osob, co jest z twojej strony HAMSTWEM!!
uke:
Dziekuje za uwage
Pozdrawiam
Pawciu[/qb][/QUOTE]Pawciu napisalem ze jesli kogos urazilem to sorry ale prawda jest taka za to forum sklada sie z 90% zlotowcow[/qb][/QUOTE]Spoko viva, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi, my, ktorzy nie znamy sie na tenisie obstawiamy twoje swietne typy nie dlatego, zes "viva", ale dlatego ze sa ponadprzecietnie trafne..
U nas mowi sie o ludziach pokroju artnowa po prostu - smutny idiota...
Sorry ze zasmiecam temat, aha jeszcze jedno - wara Tobie artnow od tego, kto za ile i gdzie gra - liczy sie trafny typ a nie wysokosc wygranej