Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#128080 - 27/02/2004 16:34 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
haarer Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/11/2003
:stop: :stop: :stop:
od tej pory tylko
TYPY I ANALIZY

Do góry
Bonus: Unibet
#128081 - 27/02/2004 16:47 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
maestro10 Offline
member

Meldunek: 24/10/2003
viva jak oceniasz dzis szanse polskiego debla?
pozdrawiam iwo:

Do góry
#128082 - 27/02/2004 17:15 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/06/2003
na rozgrzewke:

mirnyj-hrbaty 1 1.7 /Unibet/ - troche mnie martwi, ze prawie fszyscy z infobetu graja maxa, ale trudno

Do góry
#128083 - 27/02/2004 17:15 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
halfacat Offline
addict

Meldunek: 16/12/2003
brry (jak mawia gregorrr)

koniec pieszczot, chlopaki:

polecialo rano:
Mirnyi & Clement - ako 2.24 - 6/10
Clement zawsze swietnie gral we Francji, a hiszpan pokonanal dwoch egzotykow (Paradorn zupelnie bez formy, Sargsian - mistrz 'walkow' w szponach mafii ). Wygrana Martina bylaby zonkiem turnieju.
Pojedynek bialorusina ze slowakiem to inna sprawa. Obaj maja swietne rezultaty w tym sezonie. Zaden wynik nie bedzie tu niespodzianka, jednak wiecej szans daje Maxowi. Jego skalpy z ostatnich tygodni wydaja sie cenniejsze.

reszta za momencik..

Do góry
#128084 - 27/02/2004 17:18 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
JiroJiro Offline
1

Meldunek: 21/05/2003
A jednak zagrałem Przejeżdzając koło Profa nie mogłem się opanować

Dziś tylko dubelek Mirnyi-Bjorkman

Do góry
#128085 - 27/02/2004 17:26 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
superbaca Offline
enthusiast

Meldunek: 22/04/2001
Mirnyi + Söderling

Do góry
#128086 - 27/02/2004 17:37 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
_Carola_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/07/2002
JUZ OD DOSC DAWNA NIE WTRACALEM SIE W DZIALALNOSC RADOSNA FORUM ALE NIECH TAM - PYTANIE O ILE SIE NIE MYLE ARTNOWA BRZMI GDZIE MOZNA OBSTAWIC DEBLE ZA DUZE SIANO HMM, TO DOSC CIEKAWA INTERPRETACJA MUSZE PRZYZNAC - OTOZ Z MOICH DOSWIADCZEN Z BOOKAMI WYNIKA ,ZE (TU JESZCZE POWINIENEM ZAPYATC CO TO JEST DUZE SIANO DLA ARTA-NOW):
DUZO LATWIEJ ZAGRAC ZA DUZE PIENIADZE U NASZYCH LOKALNYCH BOOKOW NIZ W SIECI , POWIEDZMY ZE MAM JAKIES TAM DOSWIADCZENIE Z GRANIEM ZA KWOTY PRZEKRACZAJACE 4 ZERA Z TYLU I NASZE LOKALNE BOOKI MAJA NAPRAWDE MALO OPOROW Z PRZYKMOWANIEM TENISA ZA TAKIE KWOTY A DEBELKI TO JUZ BEZPROBLEMOWO (SINGILE NA KURS 1,35 SWEGO CZASU ZA KILKANASCIE TYSIECY PRZYJELI BEZPROBLEMU MIMO IZ W MOMENCIE PUSZCZANIA BYL WYNIK 1-0 W SETACH I O ILE PAMIETAM DOSC WYSOKIE PROWADZENIE W NASTEPNYM SECIE)- DEBLE SA BARDZO LOTERYJNA DYSCYPLINA I NAPRAWDE NASZE BOOKI NIE ROBIA Z TYM PROBLEMOW, NATOMIAST JESLI CHODZI O BOOKI SIECIOWE NIE MAM TUTAJ AZ TAK DUZEGO DOSWIADCZENIA ALE PO BODAJ 6-7 DOBRYCH TYPACH Z BASKETU BETANDWIN DAL MI LIMIT 500 EU MOZLIWEJ WYGRANEJ Z 1 TYPU I MIMO KOMBINACJI Z INNYMI SPOTKANIAMI ZA WIEKSZA KASE NIE CHCIAL PRZYJAC NATOMIAST EXPEKT SINGLA NA KURS 1,75 PRZYJAL ZA POLOWE TEGO CO PROBOWALEM WYSLAC A NASTEPNIE SPUSCIL KURS Z 1,75 NA 1,60 I TAM ZNOW OBCIAL MI KWOTE O 60%- WIEC PANIE ARTCOSTAM UWAZAM ZE ALBO NIGDY NIE GRALES ZA WIEKSZA KASE ALBO JESTES TAK SLABY ZE PO PROSTU BOOKI NETOWE BIORA OD CIEBIE WSZYSTKO CO PUSZCZASZ GDYZ JEST TO DLA NICH PEWNY ZAROBEK I TO CHYBA BYLOBY NA TYLE --JAK WIDAC BYLA TO WYPOWIEDZ CZYSTO MERYTORYCZNA NAWET BEZ WYZWISK

Do góry
#128087 - 27/02/2004 17:55 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
halfacat Offline
addict

drugi dubelek poleci tak:

Soderling & Bjorkman - ako 3.48 - 2/10
Leciutko, bo juz dwa razy podnosilem reke na Gonzaleza (vs Kucera, vs Nieminen) i moze spotkac mnie podobna kara. Soderling podobno serwuje prawie tak dobrze jak slynny juz JJ (nie chodzi o JiroJiro bynajmniej ). Trudno go zlamac i chillijczyk powinen miec pelne rece roboty. Z kolei para dziadkow na korcie gra do pierwszej peknietej kosci . Tiebreaki wielce prawdopodobne. Partia dobrych szachow, madrej gry. Szosty mecz szwajcara w ciagu tygodnia. Dawno tyle nie biegal, wiec ciekawy jestem jak wytrzyma trudy spotkania z twardym jak skala Bjorkmanem.

na wieczor:
Calleri & Kuerten - ako 1.94 - 6/10
Guga pokonal chorobe, zmeczenie, upaly i dwoch swietnie grajacaych ostatnio tenisistow (Gasquet, Squllari). Acasuso radzi sobie ostatnio bardzo dobrze, ale brazylijczyk to doswiadczony maratonczyk. Moze byc niezla ciezarowka. Calleri wlasnie pokonal wracajacego do formy Chele, a dojscie peruwianczyka do polfinalu jest dla mnie lekkim zaskoczeniem. Nie wiem czy to jego forma czy slabosci rywali (wyczerpany Monaco i slabiutki ostatnio Blanco).

Info dla innych:
Jako, ze nie jestem dobrym typerem (w swoim temacie w private picks wciaz na minusie), prosze nie brac tych typow pod uwage . Zeby pozniej jakies dziecko nie marudzilo, ze ostatnie blaszki przegralo, bo...
Jestesmy tutaj, zeby wymieniac sie opiniami i niektorych zdanie zawsze bylo mi pomocne, ale na wszystko trzeba brac poprawki i grac zgodnie z wlasnymi przeczuciami.

Do góry
#128088 - 27/02/2004 18:25 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kuba81:
[qb]Heheh raczej nie udzielam sie w tym temacie ale nie pozwole by jakis prostaczek najezdzal na Poznaniaka i na kolegow z konkursu dlatego jesli masz dzieciaczku jakis problemik to serdecznie do Poznania zapraszamy i zobaczymy jaki wtedy bedziesz madry bo na necie to nie dosc ze popisujesz sie dziecinnymi wyzwiskami (o ortografii nie wspomne ale to swiadczy o tym jak "wspaniale" wyksztalcony jestes)to o******lasz wszystkich na okolo samemu nie podajac typow a skoro viva trafia deble to chwala mu za to a jesli u siebie w "przepieknym miescie" Wroclaw nie macie ani Stsu ani Profa i jestes zmuszony grac u netowych bukow to tak jak wspomnial THOM mozesz grac na marathonie z tym ze po pierwsze z twoimi zdolnosciami alfabetycznymi nie sadze ze bedziesz umial tam wejsc nie wspominajac juz o przeczytaniu czegokolwiek Bardzo chetnie obejrze twoja rywalizacje z kims z forum dziecioszku i nawet moge postawic kase przeciwko tobie bo mysle iz bedzie to pewny zarobek

Pozdrawiam kolegow z Poznania oraz innych konkursowiczow [/qb][/QUOTE]od Wrocławia to tez mi z daleka
narazie sobie odpuszcze tenis bo to wszystko smierdzi - poczekam do Mastersów bo to one wlasnie przyniosly mi najwieksze pieniadze jesli chodzi o tenis - pozdrawiam i wysokich wygranych iwo:

Do góry
#128089 - 27/02/2004 19:12 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Witam,

Na dziś poszedł sobie ... :

Björkman - Rosset 1 @1.55

Do góry
#128090 - 27/02/2004 20:46 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
barister Offline
veteran

Meldunek: 08/07/2003
Clement - Martin 2
Na Hiszpana, bo to co zrobił ze Schrichaphanem zasługuje na szacunek (4 runda w AO...) oraz Sargsianem (ciagle nie może przecież handlować i to na początku sezonu...). Francuz męczył się z Ivanisewicem w 3 setach i potem ze słabym w tym roku Rochusem....
Uważam, że Alberto po nienajlepszym początku roku bardzo będzie chciał dzisiaj wygrać i jestem przekonany, że dokona tego .

Do góry
#128091 - 27/02/2004 20:48 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gregorrr:
[qb]na rozgrzewke:

mirnyj-hrbaty 1 1.7 /Unibet/ - troche mnie martwi, ze prawie fszyscy z infobetu graja maxa, ale trudno [/qb][/QUOTE]i w plecy

Do góry
#128092 - 27/02/2004 21:27 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
Mariusz N Offline
addict

Co myślićie na temat spotkania Bjorkman-Rosset?Napiszcie kilka argumentów .Moge lizyć na was?
iwo:

Do góry
#128093 - 27/02/2004 22:25 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
arizona Offline
enthusiast

Meldunek: 16/11/2003
czy są może gdzieś wyniki na żywo z Bahi

Do góry
#128094 - 27/02/2004 22:43 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

ochlonalem i gramy dalej:

clement-a.martin 2 3.2 /Unibet/
martinez/martinez g.-medina/parra 1 1.8 /prof/
bjorkman-rosset 1 1.5 /Unibet/

powodzenia

Do góry
#128095 - 27/02/2004 23:38 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
viva Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/04/2003
gregorrr nie moge ic wyslac prywatnej wiadomosci

Ps.tylko tobie

Do góry
#128096 - 27/02/2004 23:42 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
gregorrr Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
[qb]gregorrr nie moge ic wyslac prywatnej wiadomosci

Ps.tylko tobie [/qb][/QUOTE]to dziwne, ale w takim razie ja ci wysyuam

Do góry
#128097 - 28/02/2004 00:01 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
viva Offline
Carpal Tunnel

[QUOTE]Oryginalnie wysłał gregorrr:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał viva:
[qb]gregorrr nie moge ic wyslac prywatnej wiadomosci

Ps.tylko tobie [/qb][/QUOTE]to dziwne, ale w takim razie ja ci wysyuam [/qb][/QUOTE]wyskakuje jakas informacja i nie chce przejsc

Ps.na meila juz poszlo

Do góry
#128098 - 28/02/2004 00:18 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
viva Offline
Carpal Tunnel

gregorrr jak wyslyam do ciebie priva to wyskakuje takie info:

Sorry, that member's private message mailbox is currently full. Please try sending your private message another time.

Do góry
#128099 - 28/02/2004 00:56 Re: ATP Marsylia, Bahia & WTA Dubai, Bogota cz.2
Informatyk Offline
enthusiast

Meldunek: 01/08/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Pawciu:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał artnow:
[qb]viva przestan sie onanizowac swoimi konuponami ,cp tylko ci wejdzie to edytujesz posty jaki z ciebie wileki spec.Na marginesie cie powiem ze te deble mozesz sobie obstawic u pseudobukow (prof,sts).pewnie za 2 zl tasiemce.Podaj mi intrnrtowego buka ktory daja w ofercie deble ktore mozna zagrac za konkret sieno.
Uwazam sie masz jakie pojecie o tenisie ale takim system to mozesz wygrac gora na iwo: .
ps.czemu nie podajesz ATP gdzie twoje pacholki moga zagrac w necie.Ale mimo to szacunek dla ciebie bo widze ze deble ci wchodza a jak mowi stare przeyslowie mowi zwycieskiego skladu sie nie zmienia.Po prostu z twoich pickow kozystaja 2-zlotowkowcy,ode mnie congrats za dobre picki lez jak mowilem w necie debla nie ma dlatego podejrzewam za korzystaja z twoich typow dwutozlowkowcy z bukow naziemnych.
Niemniej kazdy sposob skubania jast dobry,ale wg mnie masz male pojecie o ATP tour(zobacz sobie swoje picki tam jest ok.10%mens singles,30%womens singles,70%doubles.
Uwazam swoje picki mozesz sobie w buty wsadzic bo gracze internetowi olewaja twoje picki...bo nie ma gdzi obstawiac.Ew.moga korzystac biegacze do naziemnych i grac od2-5 zl.
SUMASUMARUM-kopalnia pieniedzy...
No bad fellings-po obserwacji twoich pickow(czasem dobrych,czasem zonkow) taka jest moja opinia...z obstawiania kobiet dawno sie wyleczylem bo jak wiadomo kobieta zmienna jest.
Jeszcze slowo do "pseudotyperow" po ch.uj edytujecie wygrane posty,zamiast pomagac poczatkojacym graczom przechwalanki ile to ja nietrafilem a wpisywanie kuponow bez analizy mozecie sobie w dupe w sadzic.A jeszcze co do vivy ty sie chyba uwazasz za jakies gugu-smiech na sali...[/qb][/QUOTE][/qb][/QUOTE]Czlowieku wez sie zastanow co ty piszesz, bo to przyprawia o bol glowy. Nikt tu sie nie chwali tylko podaje zeby ktos inny mogl skorzystac, ktory nie zna sie na TENISIE. Nastepnie : gdzie tu jest napisane ze typy maja byc "tylko i wylacznie" do grania u bukow internetowych? NIGDZIE!!! Masz jakies problemy natury osobistej?? Czepiasz sie VIVY bo obstawia WTA a nie ATP i dlategoz twoim zdaniem nie ma pojecia o tenisie meskim!! uke: To tak jak ja obstawiam pilke nozna: typuje zdarzenia do przerwy i nie potrafie przewidziec czy wygraja czy nie!!!!! Zalosne, i po jakeigo chu..a pie....sz ze TU graja kolegi typami tasiemcami !!! Jesli tak uwazasz to JESTES moim zdaniem AMATOREM!! Kursy jak marzenie i swietne rozeznanie sprawia ze mozna zagrac i to konkretnie ( ale jak to w tenisie bywa "walk" sa i beda), a TY tu wypisujesz bzdury ze tu graja "Pacholki" za 2zl do 5 zl. To teraz obraziles tym stwierdzeniem WIELE osob, co jest z twojej strony HAMSTWEM!! uke:
Dziekuje za uwage
Pozdrawiam
Pawciu[/qb][/QUOTE]Pawciu napisalem ze jesli kogos urazilem to sorry ale prawda jest taka za to forum sklada sie z 90% zlotowcow[/qb][/QUOTE]Spoko viva, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi, my, ktorzy nie znamy sie na tenisie obstawiamy twoje swietne typy nie dlatego, zes "viva", ale dlatego ze sa ponadprzecietnie trafne..
U nas mowi sie o ludziach pokroju artnowa po prostu - smutny idiota...
Sorry ze zasmiecam temat, aha jeszcze jedno - wara Tobie artnow od tego, kto za ile i gdzie gra - liczy sie trafny typ a nie wysokosc wygranej

Do góry
Strona 5 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  rafal08