#129800 - 01/04/2004 06:15
Re: ATP , WTA - Miami - cz.3
|
journeyman
Meldunek: 30/03/2004
|
Spadea gra wyjatkowo rowno,niesamowite,pamietam jak byl rekordzista porazek-23 z rzedu!!!.On i Van Lottum to byly dwa drewna przeciwko ktorym mozna bylo w ciemno stawiac,jeszcze 3 lata temu.Najwazniejsze chlopaki jak sie konczy,Petrowa wprowadzi nas w dobry humnor,moje wczorajsze typy ,jeli przeczytaliscie sprawdzily sie w 100% wiec i dzis po srednim poczatku powinno byc ok.Clemont/Grosjean wyrastaja na faworyto.W poprzednim turnieju wyrzucili z turnieju Bryanow,w tym Bhupati/Mirnyj,kolej na Knowles/Nestor i Black /Ulyet.Cos mi sie zdaje ze Francuzi wygraja ten turniej.U kobiualek L Huber meczyly sie i widac spadek formy od poprzedniej rundy.Sadze ze debel z RPA moze teraz odpasc,choc nie sprawdzalem z kim zagraja.Pascual/Suarez w poprzedniej rundzie graly troche chimerycznie,ale wracaja znow do formy i pewnie dojda do finalu.Ciekawe czy jutro Danilidou zrobi dowcip.Ona to jest formie,skoro dementiewa(zreszta jedna z ladniejszych tenisistek poza niegdy Van Roust) dokonala dzis tej sztuki to i Greczynka nie jest bez szans a na Wiliams stawka 1.06....pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#129801 - 01/04/2004 11:12
|
veteran
Meldunek: 31/10/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Bugs Bunny: [qb]Ja dzis tylko jeden typ Petrova - Dechy 1 1,55 GB Zagralem to grubo i mam nadzieje ze bedzie OK Facetow dzisiaj sobie podaruje i zostawiam ich sobie do obstawiania live. Po wczorajszej prawie wpadce na Agassim wole nie stawiac przed rozpoczeciem moze zarobie mniej ale mam nadzieje ze wogole cos.[/qb][/QUOTE]Petrova-Dechy 6:2 6:2 iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#129803 - 01/04/2004 13:20
|
member
Meldunek: 20/02/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał bioły: [qb]Mam takie pytanie, z kim gra dziś Pietrova, czyżby z którąś z sióstr Williams. Jakie ma szanse, mi sie zdaje że spore. [/qb][/QUOTE]Nadia gra dzis z Eleną,typ 1. iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#129804 - 01/04/2004 13:46
|
enthusiast
Meldunek: 18/03/2004
|
Dla mnie Petrova pewniak na dzisiaj
|
Do góry
|
|
|
|
#129806 - 01/04/2004 14:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał gregorrr: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał gregorrr: [qb]po szoku hokejowym pierwszy typek na dzis: coria-kiefer 2 2.45 / Unibet/ - slusznie martins zauwazyues, ze jak fszyscy graja to wynik bywa odwrotny. nasuwa sie jednak pytanie 'ktorzy fszyscy?' bo np w unibecie kurs na kiefera bez zmian od rana, co nie swiadczy bynajmniej o popularnosci tego zdarzenia gdyby na miejscu niemca byl inny tenisista w podobnej formie o rezultat bylbym spokojny, ale ci ktorzy sledza kariere nicolasa wiedza, ze byl kiedys specjalista od zonkow. wypada miec nadzieje, ze zmienil przyzwyczajenia i tym razem stanie na wysokosci zadania [/qb][/QUOTE]niestety kiefer potwierdzil swa chimerycznosc bo praktycznie nie nawiazau walki z coria. coz, taki lajf #2 pjetrowa-dechy 1 1.5 / Unibet/[/qb][/QUOTE]6:2 6:2 i kiefer w zapomnienie
|
Do góry
|
|
|
|
#129807 - 01/04/2004 14:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/12/2003
|
Red wiesz u buków nie ma miejsca na żarty . Więc jak to kawał to cię ku..a znajdę wszędzie, stary - pozdrawiam Ja to postawię więc jak co to się szybko zreflektuj al:
|
Do góry
|
|
|
|
#129808 - 01/04/2004 14:27
|
veteran
Meldunek: 11/04/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Red_Devil: [qb]Dla mnie Elena pewniak bo podczas meczu wczoraj przy stanie 6-2 5-2 Petrova skrecila noge i przyszedl trainer na 10 minut prawie wiec stawiam Dementieva za gruba kapuste [/qb][/QUOTE]i zta kontuzjowana noga wygrala z dechy gema do zera:
|
Do góry
|
|
|
|
#129809 - 01/04/2004 15:29
|
old hand
Meldunek: 28/03/2004
|
Powiedzccie pRAWDE CO Z TĄ PETROVA ... PRZECIEZ ONA ...MUSI Z ELENĄ WYGRAC Z TAKIMI SERWAMI I MASĄ PODWOJNYCH BLEDÓW NIE M SZANS... MOJE TYPY: DEBELKI CLEM/GROS 2 1.8 PROF PETROVA 2 1.8 BJORK/WOOD1 1.67 BRY/BRY 1 1.33 RODDICK 1 1.34 KUZN/LICH 1 1.25
|
Do góry
|
|
|
|
#129810 - 01/04/2004 15:42
|
enthusiast
Meldunek: 31/03/2003
|
No i k***a teraz nie wiem co z tym meczem Dementiewa-Petrova. Bo na eurosporcie nie ogladalem meczu Petrovej widzialem tylko ostatni gem przy stanie 15:0 dla petrovej i tam bylo wszystko okej ale to ponoc przed podejsciem do ostatniego gemu wezwalal trenera:/ . Jesli to prawda to skłanialbym sie do Dementievej ze wygra ten mecz a jesli to nie prawda to i tak sklanialbym sie do Dementievy czuje ze wygra to A poza tymi meczami stawiam na debel:Grosjean/Clement Roddick Calleri i Pascuel/Suarez i oczywiscie cos z Euroligi
|
Do góry
|
|
|
|
#129812 - 01/04/2004 16:04
|
stranger
Meldunek: 18/03/2004
|
dzisiaj mecz S. Williams - E. Danilidou jak myslicie kto wygra? u bukow stawka na greczynke bardzo wysoka (w stsie 5,2) moim zdaniem greczynka ma spore szanse jest w formie a dla Sereny to pierwszy turniej po kontuzji wiec porazka nie bylaby wielka sensacja i wczoraj Dementieva pokazala ze siostry Williams to jeszze nie te same zawodniczki co w tamtym sezonie wpisujcie swoje opinie z gory dzieki i trzymam kciuki za Danilidou
|
Do góry
|
|
|
|
#129814 - 01/04/2004 16:18
|
enthusiast
Meldunek: 31/03/2003
|
[QUOTE] dobra dobra zartowalem chlopaki <piwo> ale i tak stawiam na Elenke -------------------------------------------------------------------------------- [/QUOTE] iwo: iwo: iwo: dobrze bo ja tez stawiam:D
|
Do góry
|
|
|
|
#129815 - 01/04/2004 16:19
|
addict
Meldunek: 30/06/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dawid_zatorzanin: [qb]dzisiaj mecz S. Williams - E. Danilidou jak myslicie kto wygra? u bukow stawka na greczynke bardzo wysoka (w stsie 5,2) moim zdaniem greczynka ma spore szanse jest w formie a dla Sereny to pierwszy turniej po kontuzji wiec porazka nie bylaby wielka sensacja i wczoraj Dementieva pokazala ze siostry Williams to jeszze nie te same zawodniczki co w tamtym sezonie wpisujcie swoje opinie z gory dzieki i trzymam kciuki za Danilidou[/qb][/QUOTE]równiez zalezy mi na opinii fachowcow od damskiego tenisa w tej sprawie. w bet365 mam @17,00 za 2-0 i @19,00 za 2-1 dla Daniilidou co zakrawa troszke na szalenstwo mimo wszystko nie widziałem w akcji Greczynki, ale choc statystyki przemawiaja jednoznacznie za Serena, moze warto by zaryzykowac mała stawke? pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#129816 - 01/04/2004 16:58
|
addict
Meldunek: 30/01/2004
|
S. Williams i tak wygra więc szkoda psuć kuponu
|
Do góry
|
|
|
|
#129817 - 01/04/2004 18:05
|
veteran
Meldunek: 11/04/2002
|
PETROVA-DEMENTEVA Nie ma sie co za bardzo rozwodzic nad tym typem,Petrova idzie jak burza przez ten turniej stracila zaledwie 15 gemow w calym turnieju,co daje 3.75 gema na mecz,a przeciwniczki odprawiala wcale nie slabe-Kirilenko,Loit,Molik,Dechy to nie sa kelnerki swiatowego tenisa.Na uwage zasluguje przedewszystkim solidny serwis ukrainki a takze zdecydowana roznica pilek wygrywanych nad zepsutymi oczywiscie na jej korzysc.Dementeva skolei pokonywala w dwoch setach jednak po wiekszej walce od swojej rywalki dragomir i sanchez lorenzo,ktore wcale nie sa lepsze od chociazby kirilenko i loit nie wspominajac juz o molik,stracila seta z nieprzewidywalna dokic ktorej forma jednak tez jest daleka od chociazy takiej dechy ktora petrova poprostu zdemolowala!Ponadto dementeva popelnia srednio w meczu 10 podwojnych bledow czym prezentuje swoim rywalkom 2.5 gema,a biorac pod uwage do tego jej fatalny 2 serwis nie przekraczajacy 70 mph i latwosc z jaka te pilki bedzie returnowala ukrainka,zakladajac ze sama bedzie serwowala solidnie spokojnie wygra ten mecz.Do meczu Dementeva-Villiams nie przywiazywalbym takiej wagi,bowiem amerykanka byla kontuzjowana w tym meczu,a dodatkowo niesamowita ilosc niewymuszonych bledow pokazuje ze moze byl to mecz trzymajacy w napieciu to napewno nie bylo to ladne widowisko.Od Petrovej takich prezentow nie bedzie dlatego przewiduje jej spokojne zwyciestwo-jednak podejrzewam ze bedzie to pierwszy mecz w turnieju w ktorym straci wiecej niz 4 gemy! TYP: PETROVA :4gw:
|
Do góry
|
|
|
|
|
|