[QUOTE]Oryginalnie wysłał piotrekmilan:
[qb]Ludzie widzac na korcie daniele i anne wg mnie lepiej sobie poczynala daniela. Pistolesi nie gra tak rewelacyjnie a wczoraj wygrala bo wybitnie jej w tym pomogla przeciwniczka popelniajac mase niewymuszonych bledow.Poza tym na korcie bylo widac duzo determinacje danieli i ze chce wreszcie sie przelamac i zaczac wygrywac.
Hantuchova-Pistolesi 1 4gw: 2.05
Venus-Zuluaga 1 5gw: 1.15
schnyder-tatarkova 1 5gw: 1.18
schiavone-pisnik 1 4gw: 1.70 slyszalem ze na treningu slowenka nie najlepiej sie czula i ciagle jej cos nie pasowalo a klasa wcale nie przewyzsza wloszki wiec typ raczej pewny
Danilidou-Dulko 1 4gw: 1.60 greczynka duzo lepsza technicznie a poza tym w zeszlym roku odpadla w 1 rundzie i teraz bedzie chciala zajsc dalej.[/qb][/QUOTE]Tylko daniela nie dala rada mimo ogromnego pushu publicznosci.KAzde zle zagranie pistolesi bylo oklaskiwane a zle zagrania dani konczyly sie jekiem zawodu.Przegrala przez glupie niewymuszone bledy ale pkazala ze jest o klase lepsza tenisistka ale jak nie ma formy to co zrobic... Pistolesi i ten jej pseudo tenis jest zalosny.Ze zvonareva ugra najwyzej dwa-trzy gemy i do domu.
Jutro Jestem pewien:
Lenka Nemeckova vs Vera Zvonareva 2 :5gw:
Amelie Mauresmo vs Eleni Daniilidou 1 :5gw:
Patty Schnyder vs Magdalena Maleeva 2 :5gw:
Elena Bovina vs Francesca Schiavone 2 :5gw:
Svetlana Kuznetsova vs Vera Douchevina 1 :5gw:
Eleni Daniilidou Fabiola Zuluaga vs Tina Krizan Katarina Srebotnik 2 :4gw: Kolumbijka od poczatku turnieju sprawia wrazenie jakby grala tu za kare i nie wykazuje ochoty do gry.Danildou bedzie po przegranej z mauresmo i nie skupi sie na meczu a ten debel gra na powaznie bo przygotowuje sie do olimpiady a kurs 1,65 to promocja
Marta Domachowska vs Silvia Farina Elia serce=1 rozum=no bet szanse 50 na 50
ps mialem dzisiaj okazje zamienic dwa zdania ze zvonareva i kuznetsova bo siedzialy obok mnie na meczu maeelevej i powiedzialem ze licze na svetlane ze wygra ten turniej.Vera zapytala- a ja? Ty bedziesz w finale-powiedzialem