[QUOTE]Oryginalnie wysłał _Carola_:
[qb]mam dosc chyba proste pytanie do pana diakona --dlaczego hantuchowa sie zalapala z sanchez na 4 gwiazdki na 5 mozliwych -- czy masz moze jakies sensowne argumenty na tak mocny typ(choc jak widze masz same "pewniaki i mega pewniaki czyli 5 i 4 gwiazdkowe meczyki" bo jak dla mnie ten mecz to raczej 3 gwiazdki na 5 ale w druga strone--czym sie sugerowales?? tym, że hanti nie grała w tym roku jeszcze na piasku i że dzis zabłysnie bo lubi tak bez przetarcia zasowac- czy może tym , że słowacki trener druzyny fedcupowej powiedzial ze hanti jest niestety bez formy i dlatego nie powołal jej na weekend na fedcup, czy moze wreszcie tym że efektem jej ostatnio super gry jest to ze jest juz na 43 bodaj miejscu w rankingu czyli za ciagle pnącą sie sanchez lorenzo. jest jeszcze możliwosc ze zerknąłes na betfaira i tam zalookałes ze ludzie dużo chetniej biora sanchez i kurs na hanti jest juz 2,22 -2,5 i że praktycznie nie ma popytu na hanti , a moze jednak zadecydowala wypowiedz przed turnmiejem hanti ze jest bez formy raczej i ze kompletnie nie pasuje jej data rozgrywania tego turnieju?? oczekuje od pana diakona jakiejs sensownej odpowiedzi bo 4/5 gwiazdek to uwazam ze zobowiazuje mimo wszystko do jakichs argumentow sensownych??chyba[/qb][/QUOTE]Też chciałem zapytać o to kolegę Diakona (Pana też może być, ale może to Pani:), a poza tym społeczność forumowa to według mnie koledzy:) ).
Chciałem napisać podobnego posta właśnie odnośnie FedCup i tego, że to jest pierwszy mecz Danieli na tej nawierzchni w sezonie, ale zrezygnowałem z wszczynania kłótni na forum. Teraz jednak dołączam się i też pytam dlaczego?
Ja tego meczu nie gram, ale gdybym musiał to zdecydowanie nie zagrałbym na Hantuchową.
_Carola_ pozdrawiam
(innych zresztą też
)