Jakos chyba ta Europa mi zaszkodzila bo mam metlik w glowie.
Jedyne co wiem to:
Robredo - Vliegen @1,36
UnibetNo i potem troszke sie waham...
Zastanawiam sie czy postawic na:
Verkerk -Rochus @1,53 Gamebookers
Po pierwsze Martin jak do tej pory mial samych lewusow za przeciwnikow i nie wiadomo czy ta jego dyspozycja czy juz powrot do formy czy tylko szczesliwe losowanie.
Z drugie strony Rochus jest w podobnej sytuacji (same lewusy ziemne).Jedyne co go rozni od Verkerka to ze na ziemi jest kompletnym cieniakiem.To zdecydowanie nie jego nawierzchnia i pewnie sam sie dziwi ze tak daleko zaszedl...
Poza tym jego meczarnie z Waske kompromituja go na tym etapie turnieju i juz dawno powinien byc w domu.
A propos domu.Jedyne co mnie powstrzymuje przed postawieniem na Verkerka grubej kasy to fakt czy czasmi sladami Schutlera i NAlbandiana nie bedzie chcial udac sie do domu (czytaj na turniej w Rzymie) gdzi sporo kaski lezy i lepiej byloby nie grac z biegu bo jak to sie konczy wiemy.
Z tego wlasnie powodu odpuszczam mecz Davidenki z Horna bo mam wrazenie ze obaj beda chcieli...przegrac bo tu za kolejna runde (czytaj final) dostana tyle ile w Rzymie za pierwsza runde wiec moze juz wystarczy sianka z Monachium?
Podobnie rzecz ma sie z Gastonem Gaudio.Montanes bedzie chcial wygrac to pewne ale czy Gaston tez bo jak tak to poradzi sobie z mlodziakiem bez trudu a jesli juz ma rezerwacje na samolot?
Tak wiec na dzis tylko Robredo grubiej i Verkerk ale raczej nie za grubo.Pozostale NO BET. Szkoda byloby zepsuc taki ladny wynik z tego bardzo udanego tygodnia.
Pozdrawiam
PS A tak na marginesie to Expekt chyba nie zalezy na kasie od zakladow na tenis bo jest godzina 10:23 a jeszcze nie ma zakladow!!! Mam ich w dupie zagram sobie u innych bukow.Niebywale....!!!!