clijsters-marrero 1 5gw: Belgijka musi byc juz w formie na roland garros i hiszpanka jest dobra na clayu ale belgijka to klasa
sprem-shaugnessy 1 :4gw: chorwatka dalej gra niesamowicie mocno i bardzo dokladnie. Clay to domena sprem a amerykanka mimo ogrania dokic nie bedzie tu faworytka. W mlodosci sila a kurs moze byc ładny
zvonareva-zuluaga 1 :4gw: Kolumbijka to solidna zawodniczka ale vera jest po prostu lepsza
venus-daniilidou 1
suarez-schett 1 :4gw: Schett w tym sezonie nic nie pokazuje a suarez po odpoczynku zdaje sie wraca do duzej formy na french open
sharapova-mandula 1 :4gw: Rosjanka dzisiaj dobry mecz z safina a mandula ostatnio zniszka formy w budapeszcie.Wegirka na clayu gra dobrze ale sharapova ma wyzsze umiejetnosci i po dosc zacietym meczu powinna sobie poradzic
myskina-kostanic 1 :4gw: Rosjanka dlugo trenowala i nie startowala ale teraz z kostanic musi wygrac
kuznetsova-bovina 1 :5gw:
Sanchez-Lorenzo-Chladkova 1 :4gw: Hiszpanka ma bardzo dobry serwis a to ze ostatnio ograla conchite swiadczy o duzej zwyzce formy.Chladkova kompletnie bez formy i mimo ze pierwsza runda gladko to nie wieze w nia
Jutro jade do pragi wiec moje typy na final to sharapova-sprem(przynajmniej bym chcial
)i pierwsze turniejowe zwyciestwo chorwatki
Ps Mam wielka prosbe czy ktos bedzie tak uprzejmy i wysle mi jutro wyniki sanchez-lorenzo-chladkova i clijsters-marrero? Mój nr 693166969 Podpiszcie sie nickiem z forum zebym wiedzial komu bede winny przysluge. Z góry dzieki.