Widzę diakon że twoje typy pokrywają się w 100% z moimi
.
:4gw:
Stepanek - Calatrava 1 1.45 ---- Czech u siebie, będe zdziwiony jeżeli Calatrava nawiąże walkę w tym spotkaniu, najlepsze lata ma już za sobą ( jeżeli takie w ogóle miał
). Ale należy pamiętać, że ostatnio na Stepanku pojechała duża liczba forumowiczów ( kwalifikacje RG )
Eschauer - Delfino 1 1.7 ---- Delfino gra całkiem nieźle, ale myślę że Austriak go pokona.
grali ze sobą 5 tygodni temu i było 6-0, 6-1 dla Eschauera. A poza tym Delfino waży 85 kg przy 182 cm wzrostu . Nie za dużo ?
:3gw:
T. Johansson - Moodie 1 1.65 ---- na trawie Szwed czuje się całkiem nieźle. Jego atutem jest dobry serwis co na tej nawierzchni ma duże znaczenie. Powinien dziś wygrać, jeżeli oczywiście nie odczuwa żadnych dolegliwości po kontuzji.
Garcia A - Vanek 1 1.7
Beck - Gallardo Valles 1 1.31 ---- tochę mały kurs, ale też zagram
:2gw:
Behrend - Simon 2 3.0 ---- tu może byc niespodzianka
Ondraskova - Nemeckova 1 1.7
Kindlmann - Kohlschreiber 1 1.7
Tursunov - Zib 1 1.75
:1gw:
Hrbaty - Berdych 2 2.36
pozdro
... edit
zauważyłem jeszcze mecz: :4gw:
Morigami - Cho 1 1.7 ---- jak widze ten kurs to się zastanawiam czy czegoś nie wiem. Morigami 62 w rankingu i jak przegrywała w tym roku to po zaciętych meczach i ze niezłymi zawodniczkami ( Petrova , Serna , Suarez , Sugiyama ). Natomiast Koreanka ostatnio praktycznie same wtopy a wrankingu jest 190. Chyba że buki nie wiedzą jakie kursy na trawę wystawiać