Jak dla mnie to dziś:
Coria - Moya 1
Chela - Henman 1
Tych typów jeszcze wczoraj byłem pewny że zagram i miałęm to nawet ruszyć dość grubo... Posty na forum skłoniły mnie ro refleksji i jak to zawsze bywa - im dłużej myślisz tym wiesz mniej. Mam teraz taki mętlik w głowie że nie wiem czy nawet za 10zł ruszę te mecze... Moim faworytem do wygrania turnieju jest nadal Coria tak jak to było już przed rozpoczęciem RG, zastanawia mnie jednak fakt że Moya dał się przełamać tylko 5 (słownie - pięć) razy we wszystkich dotychczasowych meczach...(w tym 3 razy w 1 rundzie gdzie może nie był dośćskoncentrowany z Van Lottumem) Jasne że Coria to zawodnik zupełnie innego pokroju niż wcześniejsi rywale Carlosa ale jednak ten fakt daje mi do myślenia... Coria został złąmany 1 raz przez Ancica, 4 razy przez Monaco, 1 raz przez Davydenko czyli w sumie 6 razy...
No i proszę, jak to pisanie analizy pomaga człowiekowi... Właśnie uświadomiłem sobie że Coria wygra - myślałem że Moya był tylko 2 razy przełamany we wszystkich meczach a 1 rundy nie zobaczyłem... Nie chcę usuwaćtego co wcześniej napisałem żeby praca na marne nie poszłą ale teraz jużwiem kto wygra - CORIA!!!! W końcu jeśli ma wygraćturniej to wygra teżz Moyą bo to warunek konieczny
Do Cheli też już się przekonałem - po prostu nie wierzę w to że Henman może dojść na ziemi do półfinału Wielkiego Szlema rozgrywanego na ziemi - dla mnie to jest utopia, szklane domy (skoro byłą w temacie gramatyka to i niech literatura zawita
) itp...
EDIT:
No ładnie, ja tu sobie pisałem i utwierdzałem się co do tych pozycji a tu Sportingbet z kursów 1,5 i 1,53 zmniejszył je do 1,4 i 1,44 - miałęm zagraćw sportingbet za ostatnie 5 euro więc zagram za równowartość w Expekt lub
UnibetEDIT 2: zagram za 25 zł w toto-mix razem z V.Williams i Mauresmo - Coria 1,7 CHela 1,5