witam serdecznie - po wczorajszym brzydkim pudle z signorą Lichowczewą , dzisiaj zapodamy nastepujące zdarzenia
al: - jednak z założeniem , że za ostro nie hukniemy - max- wszystkie kuponiki 100 pln .
1. 295 Sanch.Lor.-Keotha. 1.78 1.82 - 1 :3gw:
W pierwszej rundzie angielka wygrała z zupełnie nieobecną na korcie specjalistką od mączki Marrero - której forma ulatnia się od miesiąca z prędkością światła - hiszpańskie kalectwo w tym meczyku zrobiło 15 dubli i miało 19% przy drugim serwisie ( chyba by było lepiej jakby serwowała z biodra
) - natomiast Sanchez "walczak" pokonał callens(bilans 23/20) - tez z dublami bogato - 9 - ale % drugiego 57 - poza tym o wiele wyżej cenię 3-y setowe zwycięstwo na Callens niż egzekucje hiszpanki , która przyjechała raczej na truskawki do Anglii niz śmigać na tych kortach .
Teraz reszta po :2gw: - wiele jest meczyków - ale wiekszość równych jak franca - damy do rozpisów
2.294 Dechy-Vinci 1.58 2.1 - 2 Italia
Vinci kwalifikacje i kirilenko zgrabnie przeszła -bilans na trawie 9/4 - zadziwiająco dobry serwis - wszystkie mecze pod kontrolą - od dłuższego czasu ją obserwuję i naprawdę niewiele jej brakuje żeby wskoczyć do pierwszej 30-40 tki . Z drugiej strony Dechy dla której ostatnie miesiące są góra drugą rundą - bilans francuzki 23/20 - b.duże doświadczenie - ale włoszka na fali - dlatego tylko 2 gwiazdki
3. 292 Loit-Black 1.58 2.1 - 2 :2gw:
Tu krótki opis Loit beznadziejna rzeźba w pierwszej rundzie - kolejna francuska bez formy - Black walczak - duże szanse , że da radę .
4. 293 Hantuchov.-Golovin 1.68 1.94 1 :3gw:
Nie wiem dlaczego duzo ludzi gra golovin - dla mnie wczoraj Hanti poszłą bardzo ładnie - serwis nie zawodził - to zwycięstwo na pewno podbudowało ją psychicznie - Golovin pierwszy mecz w życiu na trawie i od razu z fory jak cholera - licha kłopoty miała juz przed meczem , dlatego nie wierzę , że przy takim nastawieniu (wreszcie !) hanti moze ją skaleczyć .
5.289 Jankovic-RuanoPas. 1.8 1.8 - tu nerwowo
Po tym jak wczoraj Ruano pięknie spakowała do domu Vento ( bilans 22/17) chciałem ją daćautomatycznie , z drugiej strony ma janković , która pokonała pereybinis . Za grosze dam Ruano dla zabawy - ale generalnie NO BET
6.308 Stosur-Sequera 1.64 2.01 2 :2gw:
Stosur zamiatła szybko - ale angielskie kalectwo