Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#134611 - 15/07/2004 18:49 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
tomimi Offline
enthusiast

Meldunek: 08/12/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zbykap:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav[LPi]:
[qb]Pozwole sobie umiescic taka historie:
Chcem postawic na Novaka(choc mi cos mowi zebym nie stwaiwal ale sie swego trzymam)+ mam jeszcze jeden typ(niewazne) za******lam do profa choc dawno niegralem chechow(a wiem ze to sprzedawczyki bo wczechach zawsze tam gdzie graja to 3ako) dobra wysylam kupon ta wbija i mowi 3 ako:)))) no to ja mowie dobra cos z uefa za 1,01 zeby zamknac kupon z 1x a ta domnie mowi musisz mniec 3 kurs amialem 2,22 qrwa jak sie nie w****ilem ((((((( jeszcze jakis gosc co stoi podpowiada mi co mam posatwic jakies mecze za 3 kurs szok , ****a a sam gra po 2zl i 5zl a raz wmniesicu zagra za 20zl a ja gram kas i bede qrwa dodawal mecze ryzykowne!
No ****a zdziwilem sie kiedys bylo 3 mecze a teraz wyjechali 3 kurs uke: profesjonal
Niech ta qrwa czeska przegra , musialem przez ten czeski czasjs zmienic koncepcje

<small>[ 15-07-2004, 12:59: Wiadomość edytowana przez: Gy_Gy_Crav[LPi] ]</small>[/qb][/QUOTE]przepraszam ale ta pani powiedziała ci bzdure.
Dzisiaj w profie nadawałem w Profie Novaka, włochy 1x i Hiszpanię 1x AKO na kuponie 2.24 i poszło![/qb][/QUOTE]A tak na marginesie to czego dotyczy ta zenujaca dyskusja bo na pewno nie tematu?

Do góry
Bonus: Unibet
#134612 - 15/07/2004 19:12 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Trewor:
[qb]Dzisiaj krócej, licząc, że nie gorzej.

Canas - Koubek 1 (1.55)
H2H Canas - Koubek 4-0 (ostatnie spotkanie w 2001)

Haas - Carlsen 1 (1.3)
H2H Haas - Carlsen 2-0 (1997 Hard Haas 6-7 6-4 6-4; 2004 Grass Haas 6-7 6-2 6-4)

Schalken - Moddie 1 (1.3)

Agassi - Benneteau 1 (1.22)

Licząc na 801. zwycięstwo Andre i z nadzieją, że nie przejadł się tortem, który dostał z okazji 800. zwycięstwa w swojej karierze, a który w TV wyglądał całkiem smacznie.[/qb][/QUOTE]

Do góry
#134613 - 15/07/2004 20:07 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
majkel Offline
addict

Meldunek: 05/04/2003
tort mial zjesc na spolke z zona i dziecmi
czy ktos wie jakim wynikiem skonczyl sie pojedynek bogdanovica z ketola w manchesterze ?

Do góry
#134614 - 15/07/2004 20:55 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
40704 Offline
addict

Meldunek: 06/03/2004
[QUOTE]Oryginalnie wysłał tomimi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zbykap:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav[LPi]:
[qb]Pozwole sobie umiescic taka historie:
Chcem postawic na Novaka(choc mi cos mowi zebym nie stwaiwal ale sie swego trzymam)+ mam jeszcze jeden typ(niewazne) za******lam do profa choc dawno niegralem chechow(a wiem ze to sprzedawczyki bo wczechach zawsze tam gdzie graja to 3ako) dobra wysylam kupon ta wbija i mowi 3 ako:)))) no to ja mowie dobra cos z uefa za 1,01 zeby zamknac kupon z 1x a ta domnie mowi musisz mniec 3 kurs amialem 2,22 qrwa jak sie nie w****ilem ((((((( jeszcze jakis gosc co stoi podpowiada mi co mam posatwic jakies mecze za 3 kurs szok , ****a a sam gra po 2zl i 5zl a raz wmniesicu zagra za 20zl a ja gram kas i bede qrwa dodawal mecze ryzykowne!
No ****a zdziwilem sie kiedys bylo 3 mecze a teraz wyjechali 3 kurs uke: profesjonal
Niech ta qrwa czeska przegra , musialem przez ten czeski czasjs zmienic koncepcje

<small>[ 15-07-2004, 12:59: Wiadomość edytowana przez: Gy_Gy_Crav[LPi] ]</small>[/qb][/QUOTE]przepraszam ale ta pani powiedziała ci bzdure.
Dzisiaj w profie nadawałem w Profie Novaka, włochy 1x i Hiszpanię 1x AKO na kuponie 2.24 i poszło![/qb][/QUOTE]A tak na marginesie to czego dotyczy ta zenujaca dyskusja bo na pewno nie tematu?[/qb][/QUOTE]jak to czego :rolleyes:
Gey_Gaya i wałka

Do góry
#134615 - 16/07/2004 02:41 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
igor81 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2003
Dawno cos takiego mi sie nie zdazylo, a mianowicie patrze tak kolo 19.30 wyniki meczy Canasa i A.Martina (ktore zagralem juz wczoraj) i co widze Canas do przodu a Martin przegral z jakims Luczakiem (bez urazy, ale jego dokonania jak i gra nie wzbudzaja mojego szacunku). W.k.u.r.wiony na maksa poszedlem sie zrelaksowac przy browarku, wracam i co widze.... A.Martin WIN. Na poczatku myslalem, ze to przez te browarki jednak po sprawdzeniu na oficjalnej stronie jak i na Livescore i scorestand nie mialem juz watpliwosci, wszedzie wynik poprawiony na korzysc Martina. Sorry ze nie na temat ale nie moglem sie powstrzymac.

PS. Czy wie ktos moze dlaczego sa takie techniczne problemy z prowadzeniem tematu??

Do góry
#134616 - 16/07/2004 03:20 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
majkel Offline
addict

tu nie tylko jest problem z tematem, ale z dzialaniem calego forum. od wczoraj raz sie strony wczytuja, raz czesciowo a niekiedy wcale i trzeba klikac na reload.

wracajac do tematu - mecze w manchesterze (chellander) sie nie odbyly z powodu opadow deszczu.

Do góry
#134617 - 16/07/2004 12:44 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

Co sadzicie panowie o takim kuponiku (analiz mi sie nie chce pisac, bo to i tak nie ma sensu )
Massu - Behrend 1
Martin - van Scheppingen 1
Gaudio - Novak 1

Do góry
#134618 - 16/07/2004 12:45 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

Co sadzicie panowie o takim kuponiku (analiz mi sie nie chce pisac, bo to i tak nie ma sensu )
Massu - Behrend 1
Martin - van Scheppingen 1
Gaudio - Novak 1

Do góry
#134619 - 16/07/2004 13:14 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
ja sadze ze w swietle tego jak martin wczoraj meczyl sie z luczakiem i jak van scheppingen zdemolowal falle granie na martina jest dosc ryzykowne...

Do góry
#134620 - 16/07/2004 13:17 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał petev:
[qb]ja sadze ze w swietle tego jak martin wczoraj meczyl sie z luczakiem i jak van scheppingen zdemolowal falle granie na martina jest dosc ryzykowne...[/qb][/QUOTE]ryzyko zawsze musi byc

Do góry
#134621 - 16/07/2004 13:36 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
petev Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/03/2003
widzisz ale 3eba jeszcze porownywac to ryzyko do kursu... jak ja widze po wczorajszych meczach kurs na martina 1.3 a na van scheppingena 3.1 to smiech mnie ogarnia... jak na moj gust 1.3 zdecydowanie nie do grania a value zdecydowanie po stronie van scheppingena i chyba zagram go sobie w dubelku z radkiem (2.3 - tez moim zdaniem za duzo) za male pieniadze...

Do góry
#134622 - 16/07/2004 13:39 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał petev:
[qb]widzisz ale 3eba jeszcze porownywac to ryzyko do kursu... jak ja widze po wczorajszych meczach kurs na martina 1.3 a na van scheppingena 3.1 to smiech mnie ogarnia... jak na moj gust 1.3 zdecydowanie nie do grania a value zdecydowanie po stronie van scheppingena i chyba zagram go sobie w dubelku z radkiem (2.3 - tez moim zdaniem za duzo) za male pieniadze...[/qb][/QUOTE]W toto jest 1,5 I moim zdaniem to dobry kurs, a Martin wygra. Moze w 3 setach, ale wygra

Do góry
#134623 - 16/07/2004 13:43 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

Jeszcze puszcze inny kuponik:
Costa - Davydenko 1 @ 1,8
Nadal - Ferrer 1 @ 1,55
Canas - Stepanek 1 @ 1,6
Komentarze mile widziane

Do góry
#134624 - 16/07/2004 13:52 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
faramir Offline
enthusiast

Meldunek: 18/06/2004
petev w 100% sie zdadzam martin po tym co pokazal wczoraj jest dla mnie glownym faworytem do odpadki jesli nie dzisiaj to jutro , massu powinien zdemolowac behrenda no i ....po tym co nadal wczoraj zrobil z chela (choc to chela gral slabo a nie nadal mega super)uwazam ze nadal dzis tez do zagrania -ale ja sie chyba skusze na coste z davidem(h2h 2-0), ktory gra troszke lepiej i mam nadzieje ze wczorajsze pokonanie zabalety nie wynikalo tylko ze zmeczenia mariano, do tego dochodzi rekomendacja mello ktorego uwazam za niezlego typerka,
moze te wypowiedzi sluitera i van scheppa panom cos dadza no i massu oczywiscie
Van Scheppingen: "Today I played extremely well. There are days everything you hit turns into gold, that was today. I knew I had to play fast with a lot of acceleration. I started very sharp and that turned out well. At a certain point he didn’t know what to do anymore.

"This is not my best performance here. I’ve once reached the semifinal at the Dutch Open. Last year I also reached the quarterfinal here and lost to Massu."

On his favourite surface: "People say I am a hard court player, but I can play on all courts. My best results are on clay. I don’t like playing Spaniards, but they also don’t like playing me."

On his goals: "I am paying well lately. I am in the Top 100 now, but my goal is to reach the Top 50. And I think I will reach that when I keep playing like this."

Sluiter: "I wasn’t serving really well. But in play he was not the better player. Missing that crucial volley in the tie-break is very frustrating. Especially when you practice on a certain aspect that much. I let him come back too easy in the tie-break.

"He hit some brilliant shots when he broke me for the first set. In the second set I was winning my service games very easily and it felt like I was the better player. With some small factors like playing for a home crowd with a lot of friends around you hope to win these matches."

Massu: "I'm happy to have won, I played pretty well. It's another match in my career and so I'm pleased to have won. I'm unbeaten in this tournament so I'm very happy."

On Chilean tennis: "The more Chileans there are the better, but I just worry about myself and I try and come out as the winner in the end. The more Chileans the better though. Next I have to play Behrend so I'll just concentrate on that."

no i to --szczerze mowiac to przekonuje mnie do costy
Costa: “He [Zabaleta] won a tournament last week, playing good tennis and being vey confident. It was very tough to beat him because at the end he was feeling that he is more tough now. You win a tournament and you feel very confident, you don’t do bad mistakes and that why it was so difficult for me.”

Davydenko: “It was very tough because I was 5-1 up in the third set and he broke me twice. I wasn’t nervous but I really tried to concentrate at 5-4 and not doing any mistakes.

“After Paris I lost in the first round everywhere. It was difficult to find back to my game. Wining two rounds here is a good result for me.”

FRIDAY PREVIEW

No. 12 seed Albert Costa is hoping to record his first career win against No. 15 seed Russian Nikolay Davydenko, to whom he has lost twice. The Spaniard is playing for the eighth time at the Mercedes Cup having reaching the semifinals once, losing to good friend Alex Corretja in 1997. Costa will try to overbid his best result of the year, which came at the ATP Masters Series event in Rome where he defeated Roger Federer before losing to David Nalbandian in the semifinals.

podoba mi sie zwlaszcza wypowiedz davydenki ---mega dobra

Do góry
#134625 - 16/07/2004 13:55 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
majkel Offline
addict

nie wiem czemu nie wierzysz w stepanka. w koncu skoro pokonal dwoch rozstawionych zawodnikow (1 (!!) i 13) to i zawodnikiem ze swojego pulapu powinien sobie poradzic. ja tam dzis w sts zamierzam wlasnie postawic na czecha i van scheppingena.
ako: 4.56

i czekam na mecz bogdanovica z ketola (manchester), ktory zamyka mi wczorajszy kupon pilkarski.

Do góry
#134626 - 16/07/2004 14:00 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
hubert.hc Offline
journeyman

Meldunek: 18/06/2004
Cały czas pominięty w analizach zostaje mecz Verkerk - D. Sanchez (kurs: 1.55 toto-mix). Moim zdaniem Verkerk grając u siebie powinien wygrac ten mecz. Co Wy na to?

Do góry
#134627 - 16/07/2004 14:26 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Anonymous
Unregistered

Jednak rezygnuje ze stawiania tenisa dzisiaj. Dodam tylko Coste do mojego kuponiku

Do góry
#134628 - 16/07/2004 14:44 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
Trewor Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Trewor:
[qb]Mniej meczy, mniej typów (jakieś analizy może się zaczną pojawiać, ale najpierw forum musi działać)

Bryan/Bryan - Koenig/Shimada 1 (1.2)

Nadal - Ferrer 1 (1.6)

PS Ostatnimi czasy było trochę zamieszania odnośnie kilku meczy, ale A.Martin - Luczak 6-4 4-6 7-6 i Leach/MacPhie - Humphries/Oliver 7-6 4-6 6-3 !!![/qb][/QUOTE]

Do góry
#134629 - 16/07/2004 14:55 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
andy Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 10/07/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał majkel:
[qb]tort mial zjesc na spolke z zona i dziecmi
czy ktos wie jakim wynikiem skonczyl sie pojedynek bogdanovica z ketola w manchesterze ?[/qb][/QUOTE]Nie grali padał deszcz al:

Do góry
#134630 - 16/07/2004 14:59 Re: ATP - TURNIEJE (klon tematu poprzedniego)
mr.elma Offline
member

Meldunek: 01/07/2003
dzisiaj powiem tak:
Massu,Gaudio,Costa,Nadal
pozdro al:

Do góry
Strona 2 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08