[QUOTE]Oryginalnie wysłał tomimi:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zbykap:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Gy_Gy_Crav[LPi]:
[qb]Pozwole sobie umiescic taka historie:
Chcem postawic na Novaka(choc mi cos mowi zebym nie stwaiwal ale sie swego trzymam)+ mam jeszcze jeden typ(niewazne) za******lam do profa choc dawno niegralem chechow(a wiem ze to sprzedawczyki bo wczechach zawsze tam gdzie graja to 3ako) dobra wysylam kupon ta wbija i mowi 3 ako:)))) no to ja mowie dobra cos z uefa za 1,01 zeby zamknac kupon z 1x a ta domnie mowi musisz mniec 3 kurs amialem 2,22 qrwa jak sie nie w****ilem
((((((( jeszcze jakis gosc co stoi podpowiada mi co mam posatwic jakies mecze za 3 kurs szok , ****a a sam gra po 2zl i 5zl a raz wmniesicu zagra za 20zl a ja gram kas i bede qrwa dodawal mecze ryzykowne!
No ****a zdziwilem sie kiedys bylo 3 mecze a teraz wyjechali 3 kurs
uke: profesjonal
Niech ta qrwa czeska przegra , musialem przez ten czeski czasjs zmienic koncepcje
<small>[ 15-07-2004, 12:59: Wiadomość edytowana przez: Gy_Gy_Crav[LPi] ]</small>[/qb][/QUOTE]przepraszam ale ta pani powiedziała ci bzdure.
Dzisiaj w profie nadawałem w Profie Novaka, włochy 1x i Hiszpanię 1x AKO na kuponie 2.24 i poszło![/qb][/QUOTE]A tak na marginesie to czego dotyczy ta zenujaca dyskusja bo na pewno nie tematu?[/qb][/QUOTE]jak to czego :rolleyes:
Gey_Gaya i wałka