Oto regulamin nic w nim nowego, no może kilka poprawek...
1 Każdy gra jeden mecz dziennie czyli na daną dobę w ofertach bukmacherów. Dzień łacznie z NHL.
- buki (STS,Profesjonal,
Unibet,Expekt)
2 Kurs granego meczu musi być
powyżej 1.5
- kursy mają być podawane aktualne ( raczej nie korzystajcie z ulotki STS )
- nie istotna jest wysokość kursu, liczy się sam mecz.
3 Jeżeli mecz się nie odbędzie zawodnik ma prawo podać jeszcze raz swój typ.
4 Jeżeli mecz się nie odbędzie, a zawodnik nie poda typu na dany dzień, mimo iż wcześniej podawał ten nie odbyty. Może on podać na kolejny dzień dwa typy.
- nie wolno podawać typów na mecze które już trwają, lub które sie skończyły, pomimo podawanej innej godziny, bądz daty rozpoczęcia spotkania w ofertach buków - edytowanie postów jest zabronione 5 Wymagana ilość typów tygodniowo 7.
- w przypadku nie podania typu zawodnik traci jeden punkt czyli jego bilans bedzie 0-1
- z powodu ewentualnych kłopotów z dostępem do netu istnieje możliwość podawania większej liczby meczy dziennie (do max 3 spotkań), lecz muszą one odbywać się w różnych dniach.
6 Konkurs zaczynamy 10 października b.r. a kończymy z dniem 1 stycznia 2003 - w tym dniu podajemy ostatni noworoczny typ.
- zgodnie z rachunkiem powinno się podać 83 typy.
--------------------------------------------------
Powyższy, wstępny regulamin jest odzwierciedleniem "zeszłosezonowego" gdyż jest jasny i prosty. Dodałem kilka poprawek, ale myślę, że są one oczywiste. Czekam na wszelkie opinie.
--------------------------------------------------
Sprawy do przedyskutowania: Wpłaty:
Tu już w zależności od sumy jaką uchwalimy, ale ja jestem za 30 zł podejrzewam, że zgłosi się około 20 osób chętnych do zabawy co daje 600 zł w puli. W przypadku tych 20 osób nagroda za:
I miejsce 300 PLN
II miejsce 200 PLN
III miejsce 100 PLN
Skarbnik jeśli zostanie wybrany podaje każdemu chętnemu do udziału w konkursie swój numer konta, a przy przesyłaniu pieniędzy należy podać swój "forumowy nick".
Ranking
Co do podliczającego typy to proponuję
Thoma , który w zeszłej edycji spisywał się znakomicie. Typy podliczane byłyby w każdą niedzielę wraz z podanym rankingiem.
Pozdrawiam i czekam na szybki "hokejowy odzew"