Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#139402 - 15/10/2002 03:14 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
Goni Offline
old hand

Meldunek: 15/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał el_macho:
[qb]
Generalnie jestem za pozostawieniem regulaminu bez zmian. Trzymajmy się tylko od dzisiaj magicznej "7". Zmiana regulaminu nie ma sensu. Każdy kto się zgłosił zaakceptował go. Kto miał jakieś uwagi to je przedstawił. Nie róbmy zamieszania i grajmy. Poza tym jeśli będziemy się czepiać kursów to i tak może się zdarzyć sytuacja, że w ofertach bedzie z 10 spotkań, a np. tylko 4 z nich będą miały kursy ponad 1.5 na 1 i na 2 i znowu będzie problem.[/qb][/QUOTE]Popieram.
BRAWO.

[QUOTE]Oryginalnie wysłał el_macho:
[qb]
Poza tym widze w tym wszystkim coś w rodzaju chodzenia na łatwiznę. Można chyba przeczytać czasem jakiś preview i wytypować coś z okrojonej oferty? Bo z pewnością można zauważyć, że często mimo bogatej oferty na topie i tak jest jedno czy dwa spotkania, które obstawia połowa konkursowiczów... Ale to już z innej beczki...

Pozdrawiam serdecznie.[/qb][/QUOTE]A to już mi się nie podoba... :stop:
Każdy obstawia to, co uważa za słuszne. Nie możemy nikomu zabronić podawania tych samych typów. Ale powinieneś się zgodzić z tym - że im większa oferta meczy tym mniejsze prawdopodobieństwo powtarzania się typów.

Pozdrawiam
Goni

Do góry
Bonus: Unibet
#139403 - 15/10/2002 03:27 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
$iwy Offline
enthusiast

Meldunek: 18/06/2001
Popieram Adolf

Zbyt duże majstrowanie przy regulaminie nie jest dobre. Powinniśmy pozostać przy pierwotnej koncepcji i ściśle się ich trzymać --> nie ma 6 meczy = nie ma typowania i tyle.

Pozdro

Do góry
#139404 - 15/10/2002 16:52 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
Anonymous
Unregistered

Witam Adolf pieniądze wczoraj przesłałem, jakby były jakieś problemy to daj znać

Do góry
#139405 - 15/10/2002 19:40 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
klopsikus Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 12/12/2001
To ja jeszcze mam kilka pytań do regulaminu...

- W zeszłym roku nie graliśmy totali, w tym chyba też ich nie gramy?
- Czy mozna grać wynik 1 tercji (dostępne w profie)?
- Czy mozna grać handicapy? (narazie widziałem tylko na ligę norweską w ekspekcie, ale może się pojawią jakieś inne)

Pozatym w wypadku obowiązujących "passów" poniższy punkty regulaminu traci rację bytu:
5 Wymagana ilość typów tygodniowo 7

I proponuję abyś Adolf pozbierał regulamin poprawiony (drugi w temacie) i aneks w jedną całość i najlepiej wyedytował pierwszy regulamin i tam to wrzucił (bo chyba regulamin powinien być na początku). Wszystkio powinno być w jednym poście!
Pozdrawiam

Do góry
#139406 - 15/10/2002 20:35 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
Adolf 88 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 17/11/2001
Ok zrobię to dziś wieczorkiem. I myślę, że totali nie ma sensu grać jak i 1 tercji i innych "wynalazków", tylko FT co ułatwia obstawianie korzystającym z naszych typów.

Pozdrawiam

Do góry
#139407 - 16/10/2002 01:39 Re: NHL - LIGI EUROPEJSKIE - KONKURS II EDYCJA
Bron Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 29/09/2002
Witam
Wlasnie zauwazlem ze na jutro w ulotce STS jest tylko 3 mecze z NHL pozostale ligi jutro nie graja[poza tymi "wesolymi" z unibetu] . Wyglada na to ze jutro znowu bedzie pas i jesli faktycznie bedzie tylko 3 mecze to jestem jak najbardziej za. I mysle ze np. Adolf albo THOM moglibyscie to sprawdzic i od razu dzis wieczor czy jutro rano odrazu napisac ze jest PAS w danym dniu.
Pozdrawiam
p.s Ladny dzien dzis u Szwedow byl mam nadzieje ze wszyscy cos skubneli od bukow

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  rafal08