#141761 - 06/09/2003 02:38
Re: LIGA NIEMIECKA DEL
|
old hand
Meldunek: 27/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#141762 - 06/09/2003 02:41
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#141764 - 06/09/2003 03:30
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/09/2003
|
ma ktos taka strone odnosnie niemieckiego hokeja gdzie mozna by zobaczyc ilosc strzalow ktore oddala jaka druzuyna, kary, zestawienie linii, cos takiego jak na www.swehockey.se tylko odnosnie niemieckiego hokeja z gory dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#141765 - 06/09/2003 03:39
|
Meldunek: 24/08/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#141766 - 06/09/2003 04:13
|
veteran
Meldunek: 06/11/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał marasking: [qb]Przez jeb..nych "expertów" z hokeja niemieckiego poszedl mi elegancki kupon!!!! Tak to jest jak sie slucha cweli j... skur..synow. "Niemiecka praca" . "w internecie" wszyscy daja na Hamburg, i dałem kuta.. pier. h wam w du..p[/qb][/QUOTE]Az mi sie slabo robi jak czytam takie wypowiedzi. Popukaj sobie w glowke ...
|
Do góry
|
|
|
|
#141768 - 06/09/2003 04:50
|
veteran
Meldunek: 21/03/2003
|
adolf nie poddawaj sie .hokej to trudna dyscyplina do typowania,spotkan w sezonie druzyny rozgrywaja nawet ponad sto i tylko dlugofalowe granie moze przyniesc zyski.nie ma co sie zniechecac na poczatku drogi. kazdy ma swoja glowe i nikt nikogo nie zmusza do grania zamieszczanych w analizach spotkan. pozdro adolf88 zawsze znajda sie malkontenci,gowniarze ktorzy jeszcze niedorosli do tego by na tym forum cokolwiek napisac.
|
Do góry
|
|
|
|
#141769 - 06/09/2003 05:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/05/2003
|
święte słowa ROB,hokej jest trudny do typowania,są kolejki gdy się bierze kasę a i takie gdy się moczy,najlepiej grać progresje na remisy,tylko trzeba mieć systematycznosć,nerwy i kase.To co ten burak tu nabluzgał świadczy tylko o jego prostocie i dziecinnośći,a do tego musi być zajebistym typerem skoro zwala mecze z różnych forów a potem dzrze ryja bo 2 zł wtopił. Dlatego nie ma co się załamywać,tylko trzeba dalej zmagać sie z hokejową karuzelą a sezon dopiero rusza.A ty Adolf tymbardziej,podałeś dobre typy,nie weszły bo taki jest sport do tego 1 kolejka,nie łam się i dawaj dalej dobre typy.
|
Do góry
|
|
|
|
#141770 - 06/09/2003 07:26
|
Pooh-Bah
Meldunek: 04/09/2003
|
a ja nie uwazam by progresja na remisy byla najlepsza, zawsze moze sie zdazyc taka serie jak w zeszlym roku, patrz djurgardens 26 meczy bez OT, ale zeby juz nie trafic kursy 3-4 robionego z pewniakow przez 26 kolejek to juz trzeba byc kompletnym glupkiem lub miec po prostu w zyciu niespotykanego pecha
co do kolesi typu wyszczegolnione to nie przejmujcie sie to tylko swiadczy o ich prostocie, ze typuja cos na czym sie w ogole nie znaja bo samemu nic nie potrafia wymyslic, nie wazne ze ile graja po prostu jak cos zagraja nie powinni miec do nikogo pretensji bo nikt im tego nie kazal, sam zagralem raz typy tipsers i rossmana z miesiac temu III IV angielska jak szedelm na to forum i typy nie weszly, od tej pory nie gram czegos na czym sie nie znam i ufam wlasnym typom.... do nich tez pretensji nie mialem, bo nikt mnie nie zmuszal do gry tego... a tak w ogole to juz olalem wszytsko dla hokeja, a szkoda bo cala II holenderska by praktycznie weszla...
ponawiam pytanie, jesli ktos ma doswiadczenie ktore firmy netowe uferuja najlepsze kursy na hokej odnosnie faworytow mam na mysle przede wszystkim szwedzki i nimiecki, czy lepsze kursy sa w naszych naziemnych bukach?
|
Do góry
|
|
|
|
#141771 - 06/09/2003 11:07
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ROB77: [qb]adolf nie poddawaj sie .hokej to trudna dyscyplina do typowania,spotkan w sezonie druzyny rozgrywaja nawet ponad sto i tylko dlugofalowe granie moze przyniesc zyski.nie ma co sie zniechecac na poczatku drogi. kazdy ma swoja glowe i nikt nikogo nie zmusza do grania zamieszczanych w analizach spotkan. pozdro adolf88 zawsze znajda sie malkontenci,gowniarze ktorzy jeszcze niedorosli do tego by na tym forum cokolwiek napisac.[/qb][/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał BOCA JUNIORS: [qb]święte słowa ROB,hokej jest trudny do typowania,są kolejki gdy się bierze kasę a i takie gdy się moczy,najlepiej grać progresje na remisy,tylko trzeba mieć systematycznosć,nerwy i kase.To co ten burak tu nabluzgał świadczy tylko o jego prostocie i dziecinnośći,a do tego musi być zajebistym typerem skoro zwala mecze z różnych forów a potem dzrze ryja bo 2 zł wtopił. Dlatego nie ma co się załamywać,tylko trzeba dalej zmagać sie z hokejową karuzelą a sezon dopiero rusza.A ty Adolf tymbardziej,podałeś dobre typy,nie weszły bo taki jest sport do tego 1 kolejka,nie łam się i dawaj dalej dobre typy.[/qb][/QUOTE] [QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist: [qb]co do kolesi typu wyszczegolnione to nie przejmujcie sie to tylko swiadczy o ich prostocie, ze typuja cos na czym sie w ogole nie znaja bo samemu nic nie potrafia wymyslic, nie wazne ze ile graja po prostu jak cos zagraja nie powinni miec do nikogo pretensji bo nikt im tego nie kazal, sam zagralem raz typy tipsers i rossmana z miesiac temu III IV angielska jak szedelm na to forum i typy nie weszly, od tej pory nie gram czegos na czym sie nie znam i ufam wlasnym typom.... do nich tez pretensji nie mialem, bo nikt mnie nie zmuszal do gry tego... a tak w ogole to juz olalem wszytsko dla hokeja, a szkoda bo cala II holenderska by praktycznie weszla...[/qb][/QUOTE]zgadzam sie z wami chlopaki, a Ty Adolf88 nie przejmuj sie uwagami gowniarzy, podawaj dalej dobre typki, czekam na nie z pewnoscia nie tylko ja ale wielu typerow, dla ktorych Twoje analizy sa bardzo pomocne. A przy okazji w zakładach bukmacherskich nie moga brac udzialu osoby ponizej osiemnastego roku zycia, tak wiec gowniarze wyp...ać z forum. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#141772 - 06/09/2003 13:11
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał terrorist: [qb]...
ponawiam pytanie, jesli ktos ma doswiadczenie ktore firmy netowe uferuja najlepsze kursy na hokej odnosnie faworytow mam na mysle przede wszystkim szwedzki i nimiecki, czy lepsze kursy sa w naszych naziemnych bukach?[/qb][/QUOTE]Gram u kilku i nie potrafie powiedziec ktory sie wyroznia jakimis super kursami na faworytow. Za to napewno jak ktos "nie lubi " faworytow to zdecydowanie toto-mix. Dosc czesto robi prezenty z zawyzonych kursow na "Dogi".
Co do samych bukow w sieci to kazdy ma swoje + i - ale o tym juz w innym dziale Świat Bukmacherstwa jak poczytasz to dowiesz sie wiecej i napewno cos wybierzesz.
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#141773 - 06/09/2003 17:07
|
enthusiast
Meldunek: 03/04/2003
|
gram za duza kase, dla maraskina pewnie trudno osiągalną np wczoraj dwa mecze na kuponie w Profie kurs 1.92 za 2000 PLN, różnie bywa choć generalnie jestem do przodu, właśnie dzięki istnieniu różnych forum, gdzie ludzie podpowiadają, co nie znaczy, że należy słuchać i typować w ciemno cudze propozycje, w tym fachu jeżeli chcesz być na plusie to musisz włożyć full własnej inwencji i wcale nielekkiej pracy inaczej twoje szanse są 0%, przeklinanie świadczy o braku elementarnej wiedzy własnej i małpowaniu cudzych często bardzo trafnych podpowiedzi, ale to jest sport i czasem najbardziej pewny typ nie wchodzi przykład Groclin - Polonia
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#141774 - 06/09/2003 17:19
|
member
Meldunek: 05/08/2003
|
hmmmm zagralem pierwszy raz hokej , zawsze gram piłke i postawilem na eisbaren i nieszczesny Hamburg oczywiscie nie weszło ale Adolf to nie Ty zaznaczałes ten mecz na moim kuponie a pretensje moge miec tylko do siebie a raczej do graczy Hamburga. Nie wycofuj sie silni wacza a Ci co tak pyszcza bo im nie weszło niech sami pomysla jak im sie nie podoba niech nie kozystaja z typów innych, przeciez to hazard raz wchodzi raz nie. Z tego co piszesz znasz sie na holeju bardzo dobrze i masz głowe w tej dziecinie szkoda by było stracic takiego typera. pozdrufka iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#141775 - 06/09/2003 21:16
|
addict
Meldunek: 10/12/2002
|
Kazdy kto juz troche siedzie w bukmacherce wie,ze pierwsze kolejki sa niebezpieczne do typowania. To bylby niemal cud jakby wszystko "weszlo". Adolf, jestes tu najabrdziej znana osoba na hokejowym forum i szkoda by bylo gdyby pare bzdurnych slow zniechecilo cie do dalszej dobrej roboty.
|
Do góry
|
|
|
|
#141776 - 07/09/2003 04:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 29/09/2002
|
Co jest ??? Az strach pisac !!! (jakies typy) "Widze i grrrrzmiee" Albo jakos tak to bylo P.S Miałem ( mam - na) nadzieje ... ze chociaz u nas w "Hockeyu" ...
|
Do góry
|
|
|
|
#141778 - 07/09/2003 07:38
|
enthusiast
Meldunek: 26/03/2003
|
Dla mnie hokej to czarna magia, a o niemieckiej lidze hokeja to wiem tyle ze eisbaren wymiata i czasem ich se pykne Powiem Wam panowie ze takimi burakami nie powinniscie sie przejmowac... nie powinniscie takze ich komenatowac, gdy zobacza ze nie nawiaza tak dialogu moze zastanowia sie nad swoim postepowaniem. Ja najpierw szukam na expekcie meczy, ktore mnie zainteresuja (z zasady wylacznie noga), a pozniej wchodze na forum by sie upewnic. Czasami zdazaja sie wyjatki... np. gdy na forum wyczytam jakis cynk o totalnej olewce meczu przez jakas druzyne, lub pladze kartek, kontuzji itp... Czasem tez zdarzy mi sie znalezc przejzysta zapowiedz jakiegos meczu w ktorym nie jestem zorientowany i tez zaryzykuje za pare groszy (przykladowo dzisiaj Newton - TNS w lidze walijskiej o ktorej pierwsze slysze). Ale to moje pieniadze i moje ryzyko, ewentualna wygrana tez moja, wiec nigdy nie mam pretensji do "cynkarzy", wdziecznosc po "wejsciu meczu" jak najbardziej. Pozdrawiam Robcie dalej swoje
|
Do góry
|
|
|
|
#141779 - 07/09/2003 15:38
|
enthusiast
Meldunek: 12/03/2002
|
Adolf 88 nie patrz na oszołomów, Twoje typy trafne czy nie są bardzo pożądanymi wskazówkami w szukaniu drogi do ........ (niech każdy sobie sam odpowie dokąd)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|